30 juni

Kom nyss hem från mölle badet,först va jag med cami..sen kom sebbe,alexis o pawel,Cami gick kanske 30 min efter..så jag stannade med dom..jag solade hela tiden och dom badade då o då haha..

Nu ska jag äta,Duscha och sen möta upp sebbe och åka till Hagsätra o träffa min fruga..Hon mår inte så jätte bra så vi ska hälsa på henne så att hon inte ska va så ensam =)

Ska äta nu,skriver kanse när jag kommer hem.Puss!

Itoo :)



Itoo
min vään..om det är någon jag gått igenom mycket med så ere med honom!.. vi har alltid förstått varandra så bra och har alltid så roligt tsm =)..sommaren 07 blev till något spec saker hände,saker jag aldrig trodde skulle hända mig.Vi har tappat kontakten då o då..och tror att låta ett förhållade komma emellan oss va riktigt dumt,Alex, el-sexito..som jag kallar itoo.. Han som jag ringde när ja va ledsen och han trösta mig,han som alltid får mig att skratta med hans torra humor..så som mitt(?) ahhaah..vi har gått igenom allt man kan gå igenom tsm..vi två gav varadra något så speciellt att ingen kan förstå det..och dagen du berättade det för mig blev jag lyckligast i världen tror jag =)..

När vi tjafsat har det vart grovt haha vi båda kan nte kontrolera ilskan och kan bara skrika på varanda...fast det vaa länge sen!..kommer ihåg när du trodde att vi va kusiner hahaha!! du va skit nojig för vi hade kyssts hahahaa åsna! :D..Du har vart en underbar kille =)..Under ett tag hade du och jag ett så starkt band som skulle hålla oss tsm livet ut!..men som den dagen då den drömmen dog och både du o jag grät har vi hittat tillbaks nu =)..och är mycket glad för det. Har kvar gamla bilder på oss fast på Cd och kan inte lägga in dom i datan fifan..ville lägga upp dom här haha..men dom tiderna..då du alltid sov hos mig..tiderna jag åkte varje dag från alby till tensta och hur roliiigt vi hade får mig att skratta..om man tänker efter så har vi sjuuuka minnen tsm haha..det roligaste är när vi tar upp minnerna..vi halv skäms men skrattar som fan!..

Allt vi haft är jag glad över att vi har alltid kunnat bli vänner!  du är en person jag kommer hålla hårt,på riktigt vi har gått igenom för mycket för att sen bara...hej då(?) haha nääe..kommer aldrig göra om samma misstag om att ta en pojkvän före dig eller min vänner! det är nu man mäker allt jag missat..fast nu tar vi igen den förlorade tiden haha =)..

Alex.Contreras aka Itoo ( bara jag som får kalla dig så haha! ) ..du ska veta att du har en och alltid haft en speciell plats i mitt hjärta. Te quiero mucho =) <3..

// Din Itaa =)

                               

hemma

kom nyss hem,va helt hungirg så jag åt..igen.. ahah har ätit som en gris idag..har gått upp 3 kg på typ 2 veckor hahah yes! :D..va ute med cami och hennes tjej kompisar och sen kom sergia med hennes kusin..vi satt o prata och chilla..cami va tvungen att dra tidigt..så aah jag rörde mig också hem dåå..

Imorgon blire antingen eriksdlas eller mölle..men jag vill nog dra mer till mölle o va med camii dääär ska vii två ha roliiigt..hoppas jag ialf :D..

Ajaa ska kolla på tv och bara ta det lugnt är helt sluut för dagen =)

Peace!

                                 

YESSSS

gick nysss in för att kolla om jag blev intagen i non linje :D och där skrek ja så högt ja kunde ahahhaah mamma o pappa blev rädda o trodde att not hände,men NEJ Jag gräät av glädje!!! kom in på mit första vaaaal!!! omg ahhahahaha blev skit chockad!!! :D 

Då blire mediaaa i agustii!! yesss yesss yessss kan inte vara gladare just nuu!!! :D
 
                                                       Klicka på bilden för större format! :D


                                                             

älvsjö badet!

kom hem för en stund sen,vi drog till älvsjö badet det blev jag,cami,claudia,miki,sergia,hennes kusin,simon,crito,sara,anthony,o en annan cami haha =)

Vi solade,rökte vp,köpte glass,bada :D roliigt vare ialf..ikväll ere planerat att dra ut o chilla kanske det blir en natt bad (?)..haha så ska ta med bikini =)..då hackar väl alexis,sebbe o pawel också :D..OM dom inte leker så där svåra haha

Ska duscha nu för vi ska mötas halv 9 här i tumba C..sen drar vi woho :D

bilden från igår kväll =)

                   


Uppdatering från igår

Igår blev Allt som Planerat! .. jag lurade Claudia på Att jag skulle ta ut henne på middag i stan Så jag sa Att hon skulle klä sig fint.något hon gjorde: D.. sa vi va hos mig fixade oss lite o tog bilder .. sen Såå "skulle jag hämta månadskort hos Anthony för jag Int hade Någon " sa vi Promenera dit runt 21 inte (?).. sen När vi kommer fram diit efter en lang promenad så Precis Innan vi öppnar dörren kommer alla ut med en tårta o ballongen o henne sjunger för! Hon Kunde inte tro det så söt min fru e! D

Sen så gick vi alla i Drack, Dansa, tog massssor med bilder : D det va skit roligt det blev typ 40 st till slampa hahah .. Sett mot slutet blev det knas .. Mycket hände tar inte upp det här men synd Att det blev så!. Drog hem runt 03 och kom hem typ haha 04 ( ?). lång promenad pluss hade klackar fifan Aldrig mer! kom hem och hade det Svårt med Att sova tänkte på allt som hände och blev bara irriterad! Att det finns folk som Verkligen kan skrika ut saker utan att veta fakta! ajaa ..

Dagens planer är väl Att bada icke stans .. Gruppen ar delad i två haha Eriksdals och Älvsjö badet .. får se Vilken det blir =)

Lägger upp bilder från igår, puss

                                                 (Klicka på bilden för större format)

                                                               
                                                               
                                                         
                                                          
                                                         
                                                         
                                                         
                                                              
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         

Dom här bilderna får Duga, kan Lägga mer senare =) ut o njuta av solen nuu



F*CK

jag vakna tidigt bara för att jag skulle köpa nya underkläder..meen så ser ja att H&m och alla kläd butikerna va stängda!..blev så suuur..sen kollar ja närmare på öppet tiderna och ser att på Söndagar e alla butiker stängda! oooooooooh!!..sen blev mamma min hjälte hon ringde och sa att där i hallunda va Lindex öppet..så ajaa inte för att jag tycker att lindex har så där jätte fina underkläder men måste ha det till ikväll såå får nöja mig =) Tack mami,alltid så underbar och räddar mig! :D <3

                                                          Dagens outfit

                                            

                                                    Linne - Gina tricot
                                                Jenas Shorts - Ellos.se
                                                  Örhängen - Lindex

Sommar!



Jag älskar sommaren
,solen,sommar kvällarna,umgås alllt som hänt under sommaren hittills har vart perfekt,har lärt känna helt underbara personer som gör mina dagar! det bästa jag kunde gjort va att flytta hit till Tumba! :D såå skönt o ha vänner som dom jag har då menar man typ Claudia,valeria,irene,miki,Sebbe,alexsandro,cayo,ronny,Pawel,alexis! och det finns så klart andra, fast det är dom här jag är med nästan dagligen älskar er! =D..älskar sommaren!!!

och nästa fredag åker jag till spanien fifan längtar! så roligt det kommer att va.sen så kommer min bror med emilyah!bästa!! ska njuta varje minut som om det vore den sista :D.

Har många planer under sommaren,men vill inte skriva upp dom än! :D.bästa känslan e att bli "sommar kär" hahaha säger inte mer än det! Och skippa onödiga komentarer,jag har gått vidare =)

Älskar att må så bra som jag mår,älskar mitt liv just nu,älskar att känna solvärmen i ansiktet,älskar att vara med dom jag är med,älskar att mysa under sommar kvällarna,älskar att promenera med musik,älskar älskar älskar!!

                                          

Claudia!! <3

         Grattiiis på 19 års dagen älskliing!! Idag ska vi ha det så roligt såå vänta bara!! :D

              

                                                            Älskar diig!!!

                                           Klicka på bilden för större format

                                                 


tröttt!!

kom hem för ett litet tag sen,tog en sväg med valeria o emanuel,vi rökte o pratade..men dom skulle hem till hennes pappa såå som gick vidare..jag kom tillbaks hem och tråkar! är skiit trött vill bara lägga mig och mysaa med X ...ajaa

Imorgon blire stressigt!! måste handla massor med grejer,så jag måste upp tidiigt typ runt 10 :/..har vaknat så varje dag den här veckan..då ere för att vi gjort massa saker..idag sov jag ialf till 12 wohoo :)..

Ska kolla på fiilm nuu mysigt va? haha =)..

Chaoo <3


                                                         Såå ljust blev mitt hår
                                                     
                                               

                                                  Och så va jag klädd idag =)

                                     


                 

Mitt hår!

Juste glömde berätta om att jag gick till frisören idag! okej färgen blev fint och är nöjd,det blev ljuuust brunt :D...men min hår längd HALLÅ!! borta!..jag hade ju skit långt och utslitet hår ahhaha! nu är det borta..inte för att jag ville utan för att hon hade roligt med mitt hår(?) jag som ville behålla mitt långa hår til sommaren ialf..nu ere kooort!..eller lite längre än axlarna..jag hade typ längre än ryggen fifan..ajaa har uppsatts nu haha =)..hoppas det växer fortf,något som inte händer i vanliga fall..

Väntar på trögaa sebbe!,alltid lika seeg..sen säger dom att tjejer dröjer(?)..nej fifan,hoppas att min fruga också kommer :(..saknar henne,tror att nu när hon är så borta gör så att jag saknar henne mer :(

Ajaa ska sminka mig lite =) Pöss

  Man ser inte så mycket det ljus bruna,men kolla hur kort det är :(..förut när jag hade uppsatts kom håret ändå till ryggen!

                              


27 juni

Igår kväll så va vi ute va med irene,natha,claudia..fast dom gick så jag möte sebbe o resten av killarna..vi gick runt och partade men de skulle ka mot alby såå jag gick hem..sebbe följde mig mig hemåt som vanligt lika gullig =)..när jag kom hem runt 01 tiden berättade pappa något jag inte direkt ville höra,Min tio´s brors dotter har dött..hon blev bara 16 år gammal..blev helt chockad och blev ledsen, tänkte på hur dom har det,dom har redan gått igenom svåra stunder,dom förtjänade inte det här! =/..idag har jag också känt mig nere så stannade hemma med familjen..kanske går ut ikväll men har ingen lust..ajaa

Imorgon fyller min fruu åår! =)..så ska ta ut henne på en fin middag <3..

Ska kolla på tv nu,hoppas ni ahr det bäst!

26 juni

jaa kom hem för on timma sen från rålis,åkte dit med moppe :D haha sen där mötte jag sebbe,pawel o lucho! va med dom så länge resten av tjejerna kom med moppen =)..sen så kom dom så  hoppade jag sebbe pawel o lucho i vattet det va inte så kallt som i rålis =D..vi badade en stund sen så gick vi upp mot resten,samanlagt va vi typ 15 pers,hade musik och vp perfekt haha sen efter en stund roppade sebbe på mig och frågade om vi kunde gå ta en sista dopp =)..så vi två gick och hoppade i haha stackarn tyckte att det va skit kallt så efter non minut gick vi upp,sen så satt vi vid en bänk o pratade lite o såå,sen så skulle dom tre dra..så vi sa hej dåå

Vi resten stannade o solade..sen runt 18:00 gick jag o cami vi lyssnade på musik o såå =) sen så tog jag bussen mot tumba och nu snart ska vi alla ut för Claudia kommer juppii!! ..saknat henne fifan,min fruuga!! :D

heej då sålängee!!

Mölle

Då va claudia i hagsätra nu i sitt nya hem! saknar dig redan frugan! =(

Vakna klockan 12 idag,har börjat vakan tidigt nu haha gemfört men förut då jag vakna vid 15 tiden varje dag..har pratat med camii och hon fråga om jag ville dra till mölle ..och aah såå bliree ska käka o såå sen dra diit dom ska röka vp..tror att jag vil bada haha,sebbe o några kommer redan att vara där så vi ska nog träffa dom =)
fick avboka min frisör tid för att jag vill njuta av solen fan och inte sitta i en salong o färga håret..så fick en ny tid,det blir imorgon kl 2
Aja ska käka nuu skriver när jag kommer tillbaks =)

Puss <3

kvälls promenad

kom heem för ett tag sen,gick ut en snabbis med en vän vi satt i min gård o pratade och såå tiden flög hahah det är så skönt o bara sitta,gunga lite o prata spec med min vän hihihi =) sen rörde vi oss och kom fram till ett skit fint ställe så där fint utsikt  så vi satt där sen lämnade min vän  hem mig  =D

Aja när jag kom hem va jag hungrig så jag gjorde något gott och satte mig framför tv.n..gode guud smsade med 8 st blev så där stressad hahah gillar inte att stressa det är nog det värsta jag vet!..nuu skickade jag sista smset till sebbe om att jag ska sova vilket som är sant men skulle bara skriva innan jag lägger mig

Imorgon har jag tid hos frisören kl 3..vet inte riktigt vilken färg jag ska färga haha få se där =)

Är helt slut nu mina ögon orkar inte vara öppna mer,efter allt badande,solande gåände osv haha..så nu ska jag sova!

peace!


                            

Råliis

Jaa det blev rålis till sluut haha =)..började med att möta claudia och amanda så drog vi mot stan claudia skulle köpa en ny bikini :D diit kom irene sen så gick vi 4 runt o runt för att leta efter en fin bikini som vi till slut hitta haha sen så åkte vi till fridhemsplan,jag och claudia gick till vivo för att köpa något gott,det blev pasta sallad,bröd o fanta goott..sen så träffade vi sebbe,sergia och hennes kusin..sen gick alla mot råliis vi solade åt pasta sallad seeen såå sa sebbe at vi skulle gå till det där trädet ahahha! fyfan vad rädd jag vaaa så vi gick diit..först hoppade han sen så efter som jag lovade honom så skulle jag också hoppa ahahhaha så jag höll i repet och jag kände hur andrenalinen steeg ahhaah skrek som en galning av hur nervös jag va och mitt hjärta banka i 180!! sen så efter 100 åår tog jag satts och HOPPADE hahahaha!! vilken känslaa!! skit roliigt vattnet va inte så kallt men det va roliiigt som faan ! :D

sen gick vi tillbaks till stranden och fortsatte bada däär,sen så solade vi och sååå..

kom hem för typ 10 min ska duscha sen vi vi alla uuut i det fina vädret!

Puss!!

                      

25 juni

Solen skiner och jag vakna nyss haha..vet inte riktigt än vart vi ska om det blir mölle eller rålis..men vi ska dra om ett litet tag..ska steka mig så länge i balkongen!

PUSS!

Chill kväll

Idag vare helt okej dag,med några personliga tjaffs..som leder till att här i bloggen ska jag inte skriva mer om jag dricker eller inte! aja så får det blii :)


Hur som helst,spenderat dagen med Min fruu Claudia va hemma hos henne sen gick vi ut i det soliga vädret o promenera sen träffade vi på crito och ante..sen gick vi upp mot stugan dit kom sebbe alexis cayo miki alexsandro med sina två kusiner..dom drack men inte jag! hade ingen lust haha.va där till 00:00 sen så gick jag hemåt med sebbe ante  och några andra...såå söt som sebbe valde han att följa med mig hem än att gå med resten..hiihi så vi två promenerade hem till mig,sen så kom vi fram så jag gick han =)

Imorgon ska vi grilla i antingen rålis eller mölle med alla ska soooolaaaa och badaaa,sa till sebbe att om vi drar till  rålis ska jag hoppa från repet vid trädet! ahah läskiigt värre :D ajaa ska lägga mig för imorgon ska jag vakna tidigt sebbe o claudia ska komma hem till mig för att göra mackor o sånt för att ta med =)

Godnatt

24 junii

Solen skiter och jag har stekt mig i balkongen i typ 2 timmar haha fan vad jag svettades hahahaha!!..idag ere planerat att dra till mölle o drickaa!! :D ahhaha förra gången va juu inte liiiiteee roliiig :D såå vi vill göra om det,vet itne riktigt vilka det blir men det blir roligt hur som helst! :D

hare såå roligt niii meed!!

Promenad

Kom nyss hem va ute med claudia o alexsandro ni pratade om allt haha allt lika skönt o bara sitta röka o prata :D gick ut runt 22:30 träffade först alexsandro vid stationen sen så gick vi upp till Claudia och så promenerade vi ner igen och satt ner o pratade..hade totalt glömt om att jag reser om 1 vecka! 3 julii hahah längtaar!! :D


Ajaa ska kolla på tv sen soovaa,Godnatt

Råliis

fan vilket skönt väder,själv har jag legat o stekt mig och badat =)..först så träffade jag claudia och vi åkte mot stan i stockholm södra hoppa sebbe på tåget =) när vi kom till centralen tog vi tbanan mot gröna linjen för att gå till claudias doktor fast det blev ingen kontroll för maskinen va trasig haha..så vi tre åke till råliis..vi solade sen så kom resten vi va samanlagt 10 pers Sen efter ett tag frågade sebbe om jag ville gå till ett träd som har nåt man kan slänga i sig i vattnet haha så vii två gick diit,äcklig väg vare man fick gå förbi vatten med sjögräs ush! hatar det,såå vi va där ett tag med två pojkar som va roliga haha dom va typ 10-11 år skrattade hela tiden åt som..sebbe hoppade i fast inte jag haha

Vattnet va is kallt!!..vi va där typ 20-30 min sen gick vi tillbaks och solade men jag hoppade i vattnet med irene och amanda =) sen så fanns det Vp så vi rökte lite..Sen runt 18:00 åkte jag sebbe o claudia hemåt..fyfan vad varmt det va i tåget!! vi dooog..

Är skit hungrig så ska käka,duscha sen uuut med claudia och dom som hackar på hahah =)

Hoppas ni njutit av den skööna solen!! :D

                                                                           Rålis

                  

                                                                 Jag och irene
 
                                       

                                                                         Igen =)

                                               

                                                                Vatten pipa! :D

                                         
 
                                                       Jag,amanda och irene

               


23 juniiii

Sitter med handuk och dusch mössa haha!! skriver lite snabbt för jag måste stressa lite,ska snart möta upp Claudia och röra oss mot doktorn sen så blir det råliis med några =) tar med kameran såklart!

Gåå ut och njuuut av soool dageen!! :D PUUSS

22 juni

Dagen blev bättre än ja trodde först så mötte jag claudia vid stationen och vi åkte in till stan,där promenerade vi  skit mycket efter som vädret va på topp!..sen så blev vi så hungriga så vi åt i burger king,aldrig mer ush!.sen såå gick vi till kungstragården och satte oss där o njöt av solen,vi pratade och skratta en massa som vanligt :)

sen så blev det lite kyligt så vi gick in till gallerian och kollade efter bikini men hittade ingen så där fiin..sen så blev klockan 19:30 så vi drog mot Tumba,där motte vi valeria och vi satt o tog massa med sjuka bilder haha sen gick vi hem till valeria för hon skulle byta om och sen hem till mig för att också byta om haha xD vi va hos mig ett tag sen så rullade vi utåt för att träffa sebbe o pawel..vi va vid storvretsskolan och chillade haha..men fan jävla myggor! hatar verkligen dom..vi hade det helt skönt ialf lyssnade på musik o såå som en perfekt sommar kväll!!

Kom hem kl 00:00 för ska vakna överdrivet tidigt imorgon för att följa med claudia till doktorn sen så blire råååliiiis!! då ska jag förfan sola och bada! :D

Lägger in några av dagens bilder! :) kram!

                                                      I staan =)

                       

                                              Vid kungstragården <3

          

                                                           Njuter av solen

                 

                                                                Älskar er!
             

                                                                Vi igen =) <3

             

                                                       Sebbe bakom "stolpen" haha

             

                                            Nördar oss med spelen på mobilerna

                        

                                                                Hahahha störda

                

                                                                  Clau o jaag <3

              

                                                                      Tjaaaa :D

               

                                                      Sebbe valle o jaag xD

               


Stan

Kom nysss ut från duschen..skulle igentligen vakna runt 10 ahahah men vad hände claudia? jaa vi älskar att sova tror jag :)..ska klä på mig,lägga skumt på håret och sminka mig så e jag klar! haha :D

Skriver när jag är tillbaks =)

Claudia <3


Miin underbara vän Clauuu,fyfan vad hon är bäst!! vi hittar alltid på något för att göra en tråkig dag till en rolig dag..och det funkar alltid,Är så j*vla glad att fått lära känna den här tjejen vi har samma sjuka humor och när jag mår dåligt finns hon alltid där för mig,att hon märker på direkten när jag e deppig/ledsen och tar mig i armen och frågar mig vad som hänt! ,Är ialf skit glad över att ha henne..och så blire,nu ere jag och hon! tror det beror mest på att vi båda inte har nån kille hahaha..så vi har all tid i världen att vara med varandra!!..fan Claudia vill inte att du flyttar,vi får förf*an inte tappa kontakten,antingen kommer du hit och får sova hos mig när du vill,eller så åker jag diit!.Men här i tumba har vi mer saker man kan göra haha så du får nog flytta in till mig :D..du kommer ändå inte flytta så långt ahah en halvtimme härifrån :)..Snart fyller du 19 din gamling hahaha! då ska jag ta ut dig på non fika eller middag =) men ska va med dig på DIN dag! 

                 Älskar dig amiga du är det finaste som hänt mig på sistånde =) <3!!


                                              

skön dag

Dagen vart super rolig :) när jag va på väg hem till claudia så visste inte jag att bussen tog en omväg för att det är helg..så jag trodde att jag hade tagit fel buss när den svängde där den inte brukar sväga..så jag hopa av och visste inte vart faan jag va ahhaha så jag promenera och gick vilsee ahah va helt lost i typ 20 min..sen kände jag igen mig och gick hem till henne..där käkade vi kladdkaka jätte god och snackade en massa,vi båda hade roliga historer o berätta haha,sen kollade vi på gamla bilder,däär garvade vi mycket!! hhahaha sen runt tio gick vi ut skulle ge min syster månadskortet och i stationen stötte vi på lollo :) så vi satt och pratade sen så kom hennes buss så jag o claudia gick hem till henne igen för att göra mackor..dom satt bra i magen ahaha vi e alltid hungriga fifan :O

Sen så skulle vi möta cayo och  alexsandro så dom kom ner till hennes gård så vi 4 satt där sen så kom sebbe :)..fick en myggbätt på huvudet :(..kliar jätte mycket!..idag sa mamma att jag måste va hemma 00:30 för att jag kom hem sent igår haha...så claudia gick hem och alexsandro bodde lite längre bort så han gick oxo hem..så cayo o sebbe lämnade hem mig så söta :D...

Ska ta ett bad för att värma upp mig för jag fryser och sen sova! imorgon ska jag upp tidigt för att träffa claudia
Tog inga bilder idag tyvär,min kameras batteri doog hahaha =/

ajaa hoppas ni haft en rolig dag =)
Puss

Dagens planer

Ska snart hem till Clauu vi ska bakaaa hihi tror valle oxo ska meed fast hon är seeeg på svara den jäveln :D..såå nu ska jag byta om och dra hem till min söta Claudia =)

Sen vet man inte vad kvällen har o bjuda på :) tar allt som det kommer..hoppas ni får en fin söndag
Juste Claudia fyller år om exakt en vecka!! undra vad vi gööör dååå :D
Något fint ialf,älskar den tjejen <3


Vilken kväll!

fan vad roligt det va igår: D!

Adet började med Att jag mötte upp Petra, Cami o Nickis kl 16.00 .. sen så drog vi mot Midsommar latino det va helt okej, vi kom in gratis ( VIP haha) för Att Cami är ju DanJah's kusin Såå vi kom in gratis hihihi .. VI på completos mmmm skit gooda säger jag bara! .. sen så uppträdde DanJah han va Hur grym som helst, han satte Liv hos publiken sen När han va kvar tog vi bild med Honom hahaha: D

Sen så uppträdde Några som dansade .. Så jag dansade oxo ahahah snabb Där vid publiken dara =) .. Där støtte ju på massa folk man Känner de ju roligt de =)

Vi hade Planerat Att dricka igår efter festivalen .. Sa Pa väg Hemåt började vi Planera, sen så skulle vi på fest män nee vi hade ju Redan Planerat med Några Andra sen så skulle vi kanske till Alvik festen.. fast Neee haha .. Vi kom fram till Tumba typ 22:30 .. så Petra, Cami o Nickis åkte hem för dom va trötta hahah .. så jag satt ner o Väntade på resten .. Efter en stund så kom Cayo, Anthony, Claudia och alexsandro.

men efter som det blev så kallt så följde Claudia med mig hem för Att Byta skor o jacka .. sen så gick vi alla mot en "stuga" haha sen kom Sebbe o Pawel.. jaa vi hade musik o Såå helt nice,, sen Drack vii hahahah fan vad roligt det va vi garvade åt allt.. pluss hade jag typ bara atit en låt så allt Börja snurra efter Ett tag haahha Claudia o ja va skiit hungrigasebbe o Pawel gick till Statoil för Att köpa en bulle till mig och korv till Claudia =) .. klockan flöög Plötsligt va klockan 03,00 så alla Börja Röra på Siig.Anthony lämnade hem mig, jag kom hem 03:30 och Såå somnade jag tyyp

Vaknade för en stund sen ska käka och Såå =)

                                               Bilden med DanJah! D



                                    Jag och bästaste Caluuu <3



KILLARNA =)



                                                       Clauu o Jaag <3



           Och så klart ville dom förstöra en bild på mig o claudia haha



                                                      Claudiiaaa: D



                                            Alexsandro jag o claudia



                                         Sebbe claudia o jaaag =)



                                    Min bulle o Claudias koorv! = D




Klaar

nu va man klaar =) ska snart dra till Tumba C o göra något jävligt skämmigt hahahaha!! men men måste göra det!!

ska möta cami petra o nickis kvart i 4 i Centrumet sen så drar vii..resten kommer senare diit =) 

                                                   så här ser man ut idag ialf,PUSS 

                 


Midsommar latino!!

Jaapp idag ere midsommar latino :D vet inte riktig vilken tid vi ska dra,men senare..idag ere oxo alvik latino fest från 20-03 men vet inte om vi ska ska diit...får bli som det blir,annar hittar vi på något eget,det verkar ändå som om det kommer bli fint väder såå jaaa då kan man alltid hitta på något ..=)

Jag vakna för en stund sen..emi somnade rätt sent igår haha :O men vaknade 09 idag..nu kollar vi på ice age =)...

ska käka frukost och så nu..skriver lite senaree
Heej dååå =)

Ny design

Visst e den fiiin :D blev hur nöjd som helst när jag såg den ialf hihi =)

Så länge jag va vid datan vaknade emii haha hon blev helt pigg..och det är hon fortf så vi har kollat på tv,lekt,tagit bilder och mysiit haha hon är så gullig hon =)..Hon har på sig en jäätte finm klänning haha,nu lägger hon chilensk kräm på sig själv och är hur glad som helst :) hahha hon e såå sööt,hon har tjatat rätt länge och säger "Jimo" och jag fattar inte vad hon menar..så jag bad henne visa vad det är hon menar såå springer hon till vardagsrummet och hämtar "hitta nemo" 

Jag : ahaaaa neemoo
Emi : neeeej Jimooo
Jag : hahahaha neej nemo!
Emi: Neej nancy JIMOOOOOOO 

HAHA såå nu heter inte filmen " hitta nemo" utan den Heter "Jimo" ajaa haha vi ska kolla på den nu 

                                                                Så ser hon ut nu ialf <3

                         

                        

Barnvakt!

Emiilyah e hääär hon somna i min famn för en stund seen..hon hade inte sovit under hela dagen så hon va rätt trött..hon sover i min säg så jag ska väl få sova på madrassen idag haha och att hon somnar så här tidigt innebär är hon kommer vakna ännu mer tidigt..såå jaaa..får väl vakna med henne hahah :D det är ändå skönaste känslan att bli väkt av henne ,,hon brukar alltid klappa min kinder eller hålla på med mitt hår hihi sötnoos hon e,,tänka sig att hon fyller 3år den 29 agusti..samma dag som valeria :D

Bättre än så blir nog inte min dag :)


Vakna nyss

fan vad sköönt det är o sova när det är såå fult väder!..och kunde inte vaknat på bättre humör hahah kan inte berätta det än!! men lovar att jag ska när det är helt säkert! =)

Idag vet jag inte vad som händer har faktiskt inte lust till nååt alls haha s kanske bara stannar henne o kollar på film? skulle inte va tråkiigt :)

Juste fick lite bilder från igår som jag kan lägga upp nu

                                                 Jag o mikii <3



                                         Claudia,valeria o jag <3



                                         Grupp bild till gaby som åkte



                                         Claudia o jag på väg hemåt <3




Hypper!!!

Asssååå jag e fett glaaaaaaaaaad!!! kan inte direkt säga varför föör folk älskar att sncka om miiiig haha så denna gång får får ni inget intressant o prata om! :D men är så j*vlaa glaad att jag typ hoppar!! 

Kan typ säga att starten på den här sommaren kunde inte börjat bättre..eller joo vädret..men faaan har haft roligt varje varje dag sens lovet börja..kanske lite för roliigt :D..sen så fortsätter det..fått massa inbjudingar till roliga fester..man blir typ bara WOOHO :D kan sägaa att jag har världens roligaaste och underbaraste vänner :D då menar man Valeria,Claudia,Miki,Cami,Gaby,Petra älskar eeer!!!  Ni gör mina dagar mina solstrålar!!

                        
                  

19 junii

Dååå var man hemma igeen hihi =)


Det va helt nice hos miki rätt så mycket folk kom och som vanligt blev det lite knas där mellan..men ajjaa orka bry siig haha vi hade det roligt ändåå..

Det började med att Claudia kom o hämta hem mig runt 6 sen så drog vi o köpte chips se så stötte man på lollo o hennes kille..så vi 4 åkte tsm till tullinge sen så gick dom vidare..jag o claudia möte valeria sen så ¨åkte vi tre hem till miki..vi tog det lugnt i början så där chill..jag va halv nykterist orkade verkligen inte drick för jag skulle hem tidigt så nääe hahaha..roligt att se resten shotta :D..miki gjorde festen för gaby eftersom hon reser ikväll till argentina i 3 månader :(...

Men vi tog rätt så många bilder men inte med min kamera den fuckades..så irene har alla bilderna som jag ska få imorgon..kl 00:00 drog jag vale claudia ronny o tre andra killar när vi kom fram  tumba mötte jag o claudia sebbe..så vi tre gick runt lite o pratade typ i 1 timma..sen så lämnade dom hem miig..nu så ska jag äta o kolla på tv..imorgon trooooooooor jag att jag ska på fest men inte säkert..men längtar ialf till lördag och HOPPAS att de blir fint väder!!


Partaaaj

Idaag blire utgång,ska på hemma fest ,ska dra dit me Claudia,cami o petra =)..¨sen ska resten redan befinna sig däär..
Gaby reser idag :(..så hon ska oxo va där innan hon reser..kommer att sakna henne,men det är bra att hon kommer bort från all skit som hänt de senaste tiden <3

Ajaa Ska äta o såå för jag vakande inte för så länge sen..sitter fortf me "pyjamas"..men skriver lite senare

Puss

Mölle bilder del2

Fick några nyss av  Petras blogg  hihi :)

                                 Nåågra av alla som va däär



                              nååågoot av allt som hände däär hahah



                                                 Biiiild =)



                                               Igeeen haha



                                           jag cami o petra <3



                                           Puuss på petriiis



            HAHA sen blev det  dax för att ta bilder vid bryggan så j*vla bäst







Roligaste!!

Åaah fyfaan vad roligt jag haft idag..har alvarligt talat inte garvat så mkt som jag garvat idag på lääääääääääängee haha :D ..som sagt vid 6 mötte jag upp claudia vi satt o prata sen så kom Cami,petra o deras kompis..vi satt o vänta på resten som sega så vi gick in o köpte saker till grillen..sen kom cayo med hans kompis och miki :)..såå drog vii..när vi kom fram till mölle så började vi grilla och ta bilder..men min batteri doog såå petra har typ alla bilder,ska säkert få dom imorgon..sen så kom crito med lucho och sen blev det fult med folk bland annat så kom pillan ..fast märkte inte äns när dom drog..ialf..vi började köra "jag har aldrig" leken hahaha fyfan..och det ena ledde till det andra..Men det som hände där måste fan stanna där hahaha men vi hade galet roliigt..kom hem  typ nyss..det blev för kallt det va ju trotts allt vid sjön så det blev kallt...jag,claudia,miki och petra fick åka bil med camis bror..så klart va cami med hihi så vi lät killarna gåå hela vägen haha...när vi kom fram till tumna träffade vi sebbe vi pratade och såå..sen så drog jag hemåt..ska fan sova nuu helt dööööd

men imorgon ska det hända grejer lixom :D haha cami petra claudia o miki vet nog vad jag menar :Dhahaha

men lägger upp bilder av dom jag hann ta innan min kamera dog :)

                                        köpte korvbröd haha =)



                                           På väg till möllee



                                           Miki och jaag



                                                  Möllebadet



                                             Lite av det vi hade med oss



                                           Väntar på mateen



                                              Cami,claudia o jaag <3



                                               Jag o claudia <3


 
                          Hahaha vilket kaos vi hade med korvarna!



                      Men till slut så blev dom klara och dom va goda =)





mölle

Idag blev det snabbt planerat att vi ska dra till mölle o grilla och så klart ta med Vp och drickkaa :D..det blir rätt många så det blir perfekt för att fira den fina dagen idag ahhahaha :D..det finsn alltid nåt att fira nit att fira..kl 6 ska vi alla mötas i tumba centrum o köpa saker till grillen sen ska vi åka mot salem o möta cami..se så kommer petra med en kompis..roligt det ska blii!! ska såklart ta med kameran så jag lägger upp bilder när jag kommer hem ;)

                                     

tråkkiigt

namn: Nancy
födelsedatum: 3 januari 1992
födelseplats: södertälje
bor: Stockholm
hårfärg: mörkt
längd: 160!
skostorlek: 36-37
civilstatus: Singel
höger eller vänsterhänt: Höger
stjärntecken: Stenbock

Har du under den senaste månaden:
Haft sex? Ja
tappat bort saker? Ja
druckit alkohol? Ja
rökt? Ja
shoppat? nej
stulit något? nej
motionerat? nej
solat? nej


antal:
antal människor du skulle ge ditt liv för: Familjen!!
antal piercings: öronen och tungan
antal syskon: ´3 äldre
antal saker jag ångrar: Maassoor
antal skor: Jag vet verkligen inte
antal mascaror: 2 tror jag
antal personer du kysst: 5 *stolt*

Var ärlig!
svär du? hahaha jaaa förfan!
sjunger du? Absolut!!
Varit otrogen? Aldrig!
plattar håret? jaa tyvär
gråter du? vem inte?
varit depp? Ja
sett upp till någon? Ja


har du någonsin:
däckat eller varit jättefull? oo jaa
blivit kallad hora? inte vad jag kommer ihåg
blivit nedslagen? Nej
Slagit någon? hahah jaa
ljugit om din ålder? Vem har inte?
bråkat utan anledning? haha men neej
Varit uppe 24 h? Ja

i framtiden:
namn på barn? jaa, Flicka : Denise. Pojke : Damian
hur vill du dö? i sömnen
vad vill du bli när du blir äldre? vet inte
vart vill du bo när du skaffat familj? har inte tänkt sååå långt haha
drömjobbet? Film stjärna i holywood så klart!!

brukar du:
lyssna på musik? Min drog!
äta mat? varje dag
dricka vatten? Ja
dricka alkohol? nu hare hänt ofta..
vara lat? jaaaa kanske för lat
skratta: tills jag får ont i magen :D
kramas? Alltid
sova? när jag är trött
jobba? i skolan? Sommar loov
ha pengar? Får när jag behöver
Om Inte, frågar du dina föräldrar? Mammas bortskämda flicka haha :/

17 juni

har suttit vid datanoch chattat med olika människor..bland annat petra och A ....Med petra pratade vi om lördag..midsommar latino att vi ska göra det ännu roligare och dricka efter åt!! wohoo haaha blir säkert med vp..och vart nonstans så spelar det ingen roll..antingen blire hemma fest hos non,,eller så faaaan ute haha FKB vi ska ha roligt hur som helst :D..Och efter som A också ska till midsommar latino så kommer vi så klart ses där =)..pratade ut med honom..bad om förlåtelse för jag kan va lite dum ibland haha :)..och så söt som han e blev han glad och höll med om att vi som många andra gånger fixar det =)..sen prata vi om mycket annat oxo,ibland glömmer man att man pratar med killar o börjar snacka massa tjej saker = skit snack  HAHA..

Såååå på lördag blire roligt :D..sen såå pratade vi om nästa latino fest i alvik eller kanske det blir i årsta(?) aja hur som helst vart det än blir så ska vi dra diit!! :D då menar jag alla de vanliga folket men denna gång blire ett stort pluss..för petra,nickis o camii ska med!! ett till WOHOO haha :D..då ska vi dansa,dricka,dansa,dricka hahah

Alltid roligt med fest och planer!! me like :D

                   En gammal bild på mig petra o camii <3





sköön dag

Det började med att jag o tanya åkte till skärholmen för att hon skulle lämna tillbaks en grej ( haha!! ) sen så ville jag ha en läpp glans men faaan hadde bara med mig 20 och alla kostade typ mellan 60-100 kr :O..shiit..så mamma ska nog köpa till mig :)..efter så kom vi hem jag käkade snabbt..för skulle träffa valeria..skulle efter det dra till ängen och va med resten..men ängen faaan de en lång väg dit och en lång uppförsbacke..såå näee stannade med bästaste valeria min favorit! <3...pratade om allt som vanliigt..sen så mötte vi upp petra,nicole och sophi..vi rökte och pratade om en massa snygga killar ahah riktig tjej snack! sen så planerade vi att dra tsm till latino festen i rinkeby..och om det blir fest efter eller inte så ska det blii roligt =)..och saken e haha petra har nämligen tänk o planera något och hon är ju rätt så bra kompis med mitt ex kompisar..såå om hon bjuder dom så kommer säkert han..jag bryr mig inte jag ska diit och får se vem/vilka jag tar med!! petra höll så klart med haha älskar den tjejen hon får vem som helst att skratta <3..Kom ialf hem för en stund sen och ska bara ta det lugnt nu :)

Så såg man ialf ut idag =)

Kram!!

               

Soooliigt

äntliigeeen!! vakande och blev glad när det första jag såg ut genom migg fönster va SOL!! meeen det är vindiiigt....hoppas det blir bättre o bättre..Vet inte vad jag ska göra idag...antigen går jag ut nu med syrran eller senare med vänner =)...men idag ska jag ut,orkar inte va hemma har tagit det ganska lugnt hemma,ändå skönt..men idag ska det fan hända något roligt.. hoppas jag!! :D

       

Mosebacke!

Det blev såå j*vla roliigt..kom typ nyss hem asåå så roliigt :D..det började med att jag o tanya ( min syster ) mötte upp madde i slussen..sen så gick vi på konsär som calle real hade..skit bra salsa låtar ( dom e svenskar ) fast galet bra!!

Sen runt 9 öppnade klubben,jaaag kom iin moahahaha!! skiit bra låtar vi sen så gick madde för hon jobbar imorgon..så ja o tanya stanna kvar o dansade sönder oss!! fast sen la dom typ baaaaaaaara salsa haha i över 1 timma,det blev lite jobbigt så vi bara drack drack drack ööööööööööl haha..jag e itne så där någon som gillar öl..men fan vad mycket öl och toalett besök det blev hahahahah!!! sen så drog vi och jag va hur hungrig som helst..fast hann inte äta för bussen skulle komma :(...men åt nyss såå det får räcka..

och shiit har nog aldrig rökt så mycket som jag rökte idag..en hel cigg paket försvann på noll tid!!..ajaa så blire ibland..
Nu ska jag fan ta o lägga migg,..har ändå nyktrat till under resan hemåt såå mår rätt bra! :D



Och så blev det massor med bilder också,lägger upp några :)

                                    På Väg till Stockholm södra

 

                                    Så blire när man gillar olika sorts cigg



                                         Loove u siiis!



                                            En mycket glaad jaag :D



                        Så klart det blir en massa bilder på oss haha



                                                        Tjaaa!!



                                        En av alla rök pauser



                                        Min söta syster =)



                                                       The people !!



                                     Och jag utan för på väg hem! =)




Kraaam!!


Utgång :)

Nu ska jag dra till mosebecken med syrran,roliigt det kommer att blii ,Calle real ska spela så de blir nice nice..ska ta bilder som jag kan lägga in senare när jag kommer hem

Kraaaaaam!!

            

Pankakor :)

för ett tag sen blev jag galet hungriig så jag och min syster gjorde pankakor haha :),det satt perfekt jag älskar pankakor!!
Sen satte vi oss framför tv:n och kollade på " 40 days and 40 nights "  som kom på 6an,har sätt den minst 7 ggr haha men den e bra den =)




Nu ska jag va en stund till vid datan sen försöka sova haha :)..

Puss o kram


14 juni

Satte och åt med familjen,vi satt och prata rätt länge och verkligen om allt..mina föräldrar ska på kryssning ahah men vågar inte lämna mig ensam hemma,undra varför inte (a)..hahahah ,..sen så pratade vi om Spanien,vi åker ju den 3 juli - 18 juli..seen så åker min syster till chile i agusti och ska stanna där i 1 år!! där blev det känslosamt..tårar kom fram,och jag fick klumpen i halsen av att se mami o tanya gråta...det kommer va svårt attva utan henne så länge..vi är ju så nära varandra,kommer verkligen sakna henne!! men är glad för hennes skull att hon tar det stora steget att plugga i ett annat land..men åker ju till chile den 11 dec..såå där ska vi träffa henne :D..men det kommer kännas jävligt mkt att se henne åka ivääg...min andra halva,min bästa vän :/..

Men vi ska ju tsm till spanien såå faan vad roligt det kommer va!!

                                                        Spanien förra året!

         

Bläää

Vakna nysss!! hahahah de inte ofta jag vaknar så här sent..kanske för att jag somna runt 06:00 haha :o
Det är så sköönt o bara ligga i sängen under täcket o höra rengnet ,då vill man bara stanna där hihi :)

Vet inte vad jag ska göra idag,eller ahha när det är sånt här väder är det något man kaaan göra? ångest!

Nää usch! vill bara tillbaks till sängen o kolla på tv!!

                    

(och juste,får bara mer o mer unika läsare för varje dag som gått hihi Välkomna till er :) )

Last night

                                                                      på Väg diit haha

                  

                                                                På väg diiiiit 

                   

                                                                Jag och bästaste Cayiitoo :D

                  

                                             Påå vääg hem...Heelt borta,shit mina ögon haha

                  


                                                      Och Bilder från torsdags :)

                                                           Cami gaby o jag :D <3

                  

                                                                    En glad jaag :D

                   

Nu ska jag fixa något o äta och kolla på film o mys pys :)
Go´natt! <3


          

tråkiiigt.

BRUKAR DU:
Titta på dig själv i spegeln:
Väldigt ofta
Gnälla:  det händer haha
Skrika: aaaa vem inte?
Sova: måste ha 12 timmars sömn haha
Ha ångest: aah
Skada dig själv med flit: nej
Ta mediciner du inte borde ta: nej
Vilja dö: neeeej :O
Drömma mardrömmar: nästan aldrig
Drömma sexdrömmar: självklart
Ta droger: noppe
Försöka vara annorlunda: neej,är mig själv :)
Klä dig i svart: ja
Gå till kyrkan: neej
Gå i skolan: Sommar loov!!
Röka: ja
Ha sex: oj oj oj ..

VEM:
Saknar du: 
ingen faktiskt :)
Vill du döda: det finns gränser haha
Rörde dig sist: mamma tror jag
Vill du slå: ingeen =)
Kysste dig sist: Mina närmaste vet hihi :)
Vill du kittla: Mig själv ..
Kramade du sist: Mamiiii
Vill du prata med: ingen är helt tråkig nu
Skrek du på sist: kmr inte ihåg..
Vill du vara som: är den jag vill vara :D
Sårade dig sist: Jimmy
Vill du bli galet full med: Camilla,petra :D
Gjorde dig riktigt glad senast: alla jag va med igår :)
Fick du sms från senast: Gaby :)
Ringde dig senast: Valeriaaa <3
Är vackrast på jorden: mamma

HAR DU:
För många vänner:
går det?
Förföljelsemani: tror inte
Tvångstankar: Jaaa haahha
Någon annan psykisk sjukdom: nej
Någon fysisk sjukdom: nej
Någon skada: nej
Färgat håret: jaa :(
Brutit några ben: nej
Några piercings: öron och tunga
Bra självförtroende: ganska
Kysst någon:  oh jaa
Haft sex: ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: jaa :) 
kär: ne  
Gjort något olagligt: men jaa haha


HUR:

Går du: snabbt
Svarar du i telefonen: hallå?
Tjänar du pengar: mamma haha?
Hur ofta träffar du din familj? Varje dag.


ingen ork!

folk smsar och vill att jag ska komma på fest...men guuud neeej!!..är helt dööd,halv bakis,såå nej nej nej..
Har degat hela dagen,idag av det skönt att ta det lugnt bara...fast jag gillar inte det i vanliga fall,den senaste veckan har jag vart ute varje dag..så idag ere vilo dag för mig :)

Idag hade jag tänk att rensa mitt rum,typ ta ner allt som har med mitt ex att göra haha..men jag tänkte efter..

1.jag orkade inte och tror inte jag kommer att orka
2.dom sårar mig inte mig längre,det va något underbart och unikt vi hade!
3.mitt rumt skulle se för tomt ut utan hans ettårs present haha =)



Helt Alvarligt imorgon ere 1 vecka sen det tog slut,det gått fort :O..jag som ville va kompis med honom ändå..för han e en skit bra kille och va världens bästa pojkvän fifan :)..jag som ville gratta honom på hans födelsedag den 28de...men neeh nu blire inte såå :) han har ändå så underbara kompisar som han säkert kmr ha roligt med :)..Varför måste det nästan alltid va sååå att man inte kan avsuta något som vänner?..Jag trodde verkligen att vi skulle bli vänner haha :)...

Det är svårt att sätta ihop hans två personligheter ,innan och nuet..men allt händer väl för en anlidning..när jag tänker tillbaks på våra minnen får jag ett leende,Vi va verkligen speciella,vi va så öppna mot varandra att det va roligt,eller under kvällen bara be honom krama om mig eller bara somna i hans famn..fanns inget bättre att vakna vid hans sida,eller höra honom säga dom tre bertydelse fulla orden,Under alla svåra stunder var det han som gav mig hopp på att vi karar det!,till och med att vi skulle utveckla oss..gifta oss ha barn osv..han kommer jag alltid minnas gott,kan inte tänka på allt det utan att fälla tårar haha :)..eller känna den feta klumpen i halsen...tänker inte ofta ofta på honom men när jag gör det så känns det och inte lite...spec i sån här dag man bara degar och itne gör nått...så klart att nu är det inte som förr då det tog slut..det är nu jag inser..att det itne finns not att ta tillbaks..det är verkligen slut..föralltid...

Förut när det va slut hade man den där känslan,"ne men vi fixar det,vi kommer att bli tsm igen"..nu ere inte så,det är slut.Men mina känslor är inte likadana häller,tror inte häller hans e..det är darför det är väl slut..trodde verkligen att jag fortf älskade honom..tror att jag "ville"älska honom...det är jn fint att älska och bli älskad,och att bli älskad av han va det bästa!!,någon jag träffade på en fest och trodde att det max skulle vara i 1 vecka haha..

Ajaa ska ialf sätta upp lite nya grejer i rummet..den ska ju ändå göras om..känns lite onödigt för vi ska ju ändå flytta typ i agusti ..igen haha ingen ork till all packning och såå..blää

Jimmy, du jag någon gång kallade vevé..menar det häär,,ha det bäst! du förtjänar det bästa du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta!! och den 26 feb-08 förblir ett speciellt datum<3 :)  

        

Bääästa! :D

Igåår händere myyckket!! hahaha okeej...allt börja med att jag mötte cayo,gaby,irene,alexis,sebbe,adde o karolina ..sen så hoppade steph på tåget i flempan,när vi kom fram til alvik så va klockan typ 22:30 där väntade vi på tamara och amelie..sen gick vi alla in..först vare helt dött aså ingen dansa för Dj:n hade inte kommit...men när han väl kom så fort han la första låten så gick alla upp o dansa!! wohoo hahaha det va huur roligt som helst..och hur varmt som helst fan :O..toog inte sååå många bilder för sebbe hade min väska och han va lite här o där..men jag kmr aldrig glömma allt som hände igår! hahaha

Träffade på alex (sexito) oxo såå jag va väl med honom räättt länge sen så bjöd jag honom på dans hahaah så vi dansade och hade det roliiigt :D..men kvällen blev exakt som jag trodde! kom hem runt 05:30 typ,kom hem böt om o decka på direkten..

vakna för en liten stund sen..ska duscha o såå,måår inte hundra så måste pigga upp miig





Hörs imorgon =)

Såå var man klar :D vi ska mötas kl 9 sen åka till årstaberg för att ta tvärbanan och i liljeholmen ska tamara,jodith o amelie på seeen ere alviiiik :D

känns toppen är helt taggad har plattat mitt hår skit länge..hoppas att den förblir plattad haha något jag tvekar på,jävla regn ajaa..ska bort från datan så bjuder på en bild jag tog nyss haha :D

Peace!!!

                                                    

12 juni och regn?

Nej men seriöst? när ska solen komma fram..men denna gång ska inte vädret göra mig deppig nej haha..för jag är helt taggad inför kvällen!! vet inte än hur jag fixa miig :O ..hittar väl not som alltiid..ikväll vet jag inte riktigt hur det blir..ska dra med många många det vet jag ialf hahah :D..vi ska väl börja röra oss runt 9 då den börjar och är väl framme halv? ahah har aldrig lagt märke på hur lång tid det tar till alvik från tumba :D med roligt folk så flyger tiden ändå fifan!

den håller på till 03..får inte bli som förra gången den 30 maj då man kom hem klockan 07 på morgonen! :O hahaha den kvällen va bästaste men den här kommer blii myyckkeet bättre :D..Alex ( sexito ) ska diit oxo,honom har man inte sätt på ett tag,men vi smsar ändå ofta..så det kommer va roliiigt xD..sen ska tamara amelie o judith med,sen är det inte säkert men Cami o petra ska hacka på(?)..sen ere dom vanliga som jag va med förra gången :D

Igår somnade jag vid 04:30 smsade för fullt med alex hahahah påminner om gamla tider då vi alltid va vakna hur länge som helst och smsade.me like :D..och så vaknade man idag runt 12..av att höra en tråkig nyhet för brorsan..Beklagar sorgen verkligen! <3..känns inte rätt att berätta vad som hänt,det är ju trotts allt känsligt...

Ajaa ska käka frukost.duscha och städa rummet som är helt upp och enr vänt haha..men kanske hinner att skriva ett inlägg till innan jag drar :) men ska ändå ta många många bilder!! för den kvällen ska va värt att minnas!! så jag lägger upp dom här :)

Hoppas ni har en såå rolig fredag som jag ska ha moahahah!! .. ( juste synd för festen som blir i sätra som e ute vid stranden..så tråkigt väder ju =/... men hoppas att dom som drar dit har roligt...)

Lägger upp få bilder från förra alvik festen som va den 30 maj :)





det är roligt! xD

Namn? Nancy
Exakt ålder? 17
Vart bor du? Tumba
Bor tillsammans med? mamma,pappa och tanya.
Husdjur? inget..
Färg på ditt hus? orenge?
När är du född? 3 januari 1992
Klass? ska börja ettan
Vilket år tar du studenten? 2012
Något jobb? nepp
När gick du upp i morse? runt 13:30
Ska du sova ikväll? är redan trött..
Duschat idag? yes
Kramat någon idag? aaah massoor :)
Pussat någon idag? yes :)
Vad har du ätit idag? korv med bröd,mammas mat,bröd med choklad,chips godis
Dagens klädsel? Mjukis och min systers förg glada tröja :D
Dagens smink? maskara och roge
Dagens sötnos ? hihihi :)
Dagens roligaste? Camiillaa såklart :)

SOCIALT

Vem kramade du senast? En söt person
Hur många har varit otrogna med dig? 2 stycken haha! x)
Har du pojk-/flickvän? men nej :o
Vem pratade du med i telefon senast? Cayito :D
Vad stod det i ditt senaste sms du fick? "Jag hjälper martin med Pea haha han skaffade ny,sj då"
Film? roliiiga
Låt?  allt  man kan dansa till
Mat? kiinaaa
Dryck? mjölk och äppel saft
Färg? grönt
Stad? new york
Land? USA,chile,spanien
Ämne i skolan? inget fifan

SENASTE

Person du tänkte på?
el sexitoo haha ( vi smsar darfööör!!)
Gången du spydde? ooj...det va länge sen..
Gången du grät?  igår kväll..
Gången du var i Göteborg? förra året
Gången du var i Stockholm? är här nu :D
Personen som såg dig gråta? Tror det va Tuba

ANTINGEN ELLER :

Svart eller vitt?
  beror på
Hund eller katt? hund valpar!
Tv-spel eller datorspel? tv-spel
Singel eller upptagen?  Singel
Hångla eller puss?  kyss.
Lunarstorm, helgon eller Playahead? Facebook haha 
Ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad
Big Brother eller Paradise Hotel? inget.
Svart hår eller blont?  svart hår
Choklad eller lakrits ? choklad
Göteborg eller Stockholm? stockholm
Högerhänt eller vänsterhänt? högerhänt
Coca cola eller fanta? coca cola 
Pizza eller kebab? kebab
Randigt eller prickigt? randigt
Älska eller älskas? älskas
Leva eller dö? leva såklart hahaha ?

ANTAL

Personer du älskar?
familjen, närmaste vännerna
Personer du hatar? det finns det finns.... 
Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? 1
Personer du verkligen saknar ? träffar alla jag inte vill sakna :)
Person som har mest betyldelse just nu? familjen 
 
VEM:

Vill du kyssa nu?
 HAHA camilla veeet!! :D
Ska du träffa imorgon?maaaaasssoooor med folk på latino festen yes yes.
Sjöng du senast för? Gaby,alexis steph o cami hahaha 
Spelade du tv-spel med senast? lääänge sen
Vem har du inte varit med på länge? Romiina!
Vill du ta med på en romantisk resa nu? hahaha ...ingeen. :O

VAD :

Gör dig glad?
 musik,familjen och mina under bara vänner
Gör dig ledsen? när jag tänker på hur lågt jag sjunkit för mitt ex non gång i tiden
Vad vill du helst göra nu? soooovaaa
Önskar du att du slapp göra? gå till skolan
Vill du ha nu? en varm sommmar!!
Önskar du dig i födelsedagspresent?  pengar
Längtar du till? jag fyller 18 i chile ! :D
Tycker du om dina betyg? inte nöjd.
Ångrar du i ditt liv? mycket!
Är det bästa som hänt dig? tror att imorgon kommer det bli det "bästa som hänt mig" :)
Hur mycket är klockan? 03:27


tagen från Tanya :)

1. Hur gammal är du om fem år? 22.
2. Vem var den sista du träffade? tanya min syster
3. Hur lång är du? 160 haha
4. Vilken var den senaste film du sett? kommer inte ihåg vad den hette
5. Vem ringde du senast? Cayo
6. Hur löd ditt senaste sms ? "okej sötaste ses imorgon,beso"
7. Vad är dagens planer?  Va ute och röte vp
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? smsa <3.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? 1 timma sen
11. Vilken ögonfärg har du? Bruna
12. När vaknade du idag? 13:30
13. Har du någon gång hittat en katt? nee inte vad jag mins?
14. Vilken är din favoritplats? vart som helst där det finns sool!
15. Vilken plats föredrar du minst? skolan
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Sverige haha
17. Vad skrämde dig som barn? döden..
18. Vem fick dig att skratta senast? Camii haahha!!
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? stationär..
21. Sover du med eller utan kläder på dig? shorts och pyjamas linne
22. Hur många kuddar har du i sängen? 5
23. Hur många landskap har du bott i? 2
24. Har du någon gång spytt på fyllan? En gång
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? skor
26. Är du social? Ja. inte direkt i början om jag just träffat personen
27. Vilken är din favoritglass? har igen speciell
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Shoppa,resa aah de tror jag haha
29. Tycker du om kinamat? Jaaaa!!!
30. Tycker du om kaffe? Gud nej
31. Vad dricker du till frukost? Mjölk beroände
32. Sover du på någon särskild sida? mage eller ligger på min högra sida med handen under kudden och ena benet utanför tecket haha!!
33. Kan du spela poker? Nej,..
34. Tycker du om att mysa? Jaa
35. Är du en beroendemänniska? neee?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? aah en
37. Vill du ha barn? aaah dåå om några år
38. Kan du några andra språk än svenska? spanska..eem engelska? hahaha
39. Har du någonsin åkt ambulans? neepp
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Shopping
42. Äger du dyra smycken? Nej
43. Har du någon gång testat narkotika? ne........
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? vatten pipslangen haha
45. Vem är den roligaste människan du känner?  Camillaaa hahhah alltid lika sjuk!
46. Välj ett ärr på din kropp? min vänstra arm..min kanin bet mig när jag va liten
47. Vad har du för ringsignal? Blessing - Etana ft alborosie
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? aah en röd klänning :)
49. Flirtar du mycket ? kaan hända hahaa
50. Vart togs din profilbild för din blogg? har ingen än hihih
51. Kan du byta olja på bilen? har ingen bil!
52. Har du fått fortkörningsböter? Neepp
53. Vilken var den senaste bok du läste? neee
54. Läser du dagstidningen? Ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? ibland
56. Dansar du i bilen? sjunger meer
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? The voice
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? ett nummer...
59. När var du i kyrkan senast? hahaha oooj...kanske 5 år?
60. Vilka personer utmanar du? miig själv :D


lyckad!

Jaa det blev till slut lite ändrade planer..men det blev så att runt 8 gick jag ut och mötte upp alexis,steph och gaby vi gick ner till busshållsplatsen för att möta min söta vän cami..när vi mött upp henne så började vi promenera köpte en klubba och så satt vi ner o tog det lugn..sen så ser vi massa polis bilar åka förbi och ambulaner och en helikopter! så som riktiga chilenare gick vi heeeela vägen för att kolla vad som hade hänt haha...det va tydligen en man som blev knivhuggen till döds(?)..det va vad grannarna sa ialf haha det va rätt mkt folk som stog där och kollade...som vi haha..sen så kom typ non sorts CSI poliser haha som då gaby kallade "Csi storvreten"  ahhaha vi garvade en massa :)


Klockan blev typ 21:30 så skulle vi dra till hallunda för dom drack,rökte vp osv..men det va bara jag o cami som va helt taggade och så vero haha så vi tog bussen 22:00 åkte av i alby mötte cayo och hans kompis  och tog buss igen mot hallunda för att det va försening i Tbanan mot Norsborg..sen så va vi i hallunda vi va typ 13 pers och chillade helt enkelt :)..men cami va tvungen att dra vid 00:00 och cayo hade gått för att köpa dricka i alby och fast han smsa mig ch bad mig att stanna helt söt..såå åkte jag med camii..åkte bil hem dåra :) kom typ nyss hem och ska sy ett par skor som jag ka ha imorgon..för imorgon är det FIESTA! ååaah längtar det är så mkt som kommer att hända!!..så förlåt cayito för att jag gick men imorgon ses vi ialf :)..Vet inte vad jag ska ha på miiig eller mitt håår hahaha :) men längtar..tamara ska oxo meed  :D

men ajaa ska nog äta något,är rätt trött ..hoppas ni haft en roligt dag :)


vp sitter alltid bra

Har inte gjort så mycket sens jag skrev sist...typ städat och planerat inför kvällen...ska nämligen röka vp här i tumba med Petra,Cami,nikkis,gaby,sen så skulle cayo hämta några killar =)..så det blir chiilll..ska hämta lite chips,musik osåå..nu ska jag kolla på Satc sen ska jag duscha och möta gaby och vi kmr nog va hos mig lite innan vi drar ut!


puss o kram :) 
                                 

11 juni

Heejsan! blev chockad idag när jag såg hur många som läste mitt första inlägg som jag skrev igår! över 50 st hahaha :D det blir man glad för juu =)

Iallafall vaknade runt 13:30 idag och vaknade av att jag hade 15 sms,vissa gillar att väcka miig :O!! så jag kunde inte somna om så jag vaknade upp istället.. kollade på mina serier och kom hit till datan...vet inte riktigt vad som händer ikväll..fest?..aah har blivit bjuden till 2..får see till vilken man drar till :) men jag ska ut ikväll!!



Igår satt jag till rätt sent och tänkte hur omogen en kille kan vara allvar haha? igår måde jag lite dåligt men nu garvar jag åt det! okej jag och mitt ex gjorde slut i Söndags förra veckan och va tsm i nästan 1½ år och vi gjorde slut för vi båda ville det..känslorna slockna(?) och vi hade kommit "överens" om att vi kunde smsa då o då..eller nej han sa det! sens söndags hade vi itne pratat alls..och jag ahr ändå alltid brytt mig om honom för han bettyde otroligt mkt för miig..men när det är slut så blir han sajko eller helt enkelt hjärtlös..något jag aldrig skulle kunna vara..ska vara ärlig sens det tog slut har jag inte gråtit alls..har bara haft roligt och träffat på en del jättte snälla mäniskor..men igår kom jag åp den dummaste ideén jag har någonsin kunnat komma på...smsa honom..ville igentligen bara veta hur han mådde...sen inget mer...men fick bara skit tillbaks..han "ville inte ha non kontakt med mig,va kaxig och hjärtlös o sa att han inte hade några känslor för mig så attjag "snälla" inte skulle smsa mer" ...okej det sårade mig och grät till söms...men idag vaknade jag helt normal..spec efter ett sms jag läste som fick mig att inse att han är bara ett kapitell mer i mitt liv..

Jag ville igår inte häller ta tillbaks honom...ville bara veta hur han mådde...jag mår bra nu som singel! ..Han vill jag inte veta not mer av! Ja,jag älskar honom fortf..och det är självklart..och han är bara omogen att itne erkänna det...eller om han gör det eller inte så bryr jag mig inte om längre haha...jag är glad för allt jag gjort för honom,alla fina minnen osv ..men nu måste jag gå vidare,

Och det kan jag! det vet jag ..känner mig stark nog att lämna honom bakom mig för faktiskt första gången!,.Och om DU läser det här kan du veta att jag ville dig bara väl..men nu? du kan inte sjunka lägre i mina ögon,du förtjänade min respekt någon gång i tiden...men  inte äns det förtjänar du längre :)..

Jag känner bara hur roligt mitt liv börjar bli :D

        

Så var man tillbaks igen :)

Ska börja igen för att det är väl alltid roligt att läsa sen sina gamla inlägg när tiden ändå går så fort :) Måste fixa ny design till bloggen..men tar det när jag orkar haha :)

Kan väl börja berätta vad jag har gjort idag =)

Idag skulle jag nämligen göra min första tattoo..men hon som skulle göra kunde inte idag så det blir på lördag!lägger upp bild på den sen dåra haha..såå 17.00 åkte jag istället till stan för att möta tamara,amelie och hennes kompis för att köpa förköps biljätter till fredag!!! Vi ska nämligen till Latino festen i Alvik..Den förra va så bra så att man vill gå dit igen.Längtar som fyfabian  haha :D...så när vi fått tag på biljätterna började vi röra på oss mot makkis men jag va inte hungrig för jag ahde just ätit frukost..

Efter det åkte vi till östermalm för att gå till en underkläds butik som amelie hade present kort på...haha skoa itne om hur dyrt allt va!En enkel trosa kostade 800.- så tänk hur mkt en Bh kostade haha jaaaa runt 1700! så amelie köpte not ja itne riktigt fatta vad det va..men det gör kroppen glittri hahaha!

Efter det så åkte vi hem till Amelie och lata oss,åt och såå förberädde oss inför kvällen   blev bjudna til hemma chill  slussen hos tamaras o amelies kill kompisar...men jag går efter vädret tror jag hahah..vädret va såå tråååkiiiiigt att jag blev tråkig fan! jag började få galet ont i huvudet så jag rörde mig hemåt istället...MEN så stoppade valeria miig haha hon ville träffa miig en snabbiis..hon bor ju ändå rätt så nära miig så vf inte(?)..när jag kom fram till Tumba så träffades vi,rökte och pratade en massa som vanligt =)..sen så gick vi hem till henne en stund bara för jag mådde så dåliigt..

Så jag gick hem...när jag väl kom hem så ÅT jag,va så hungriig...sen smsade C mig och frågade om jag ville komma över och kolla på chile matchen med några av hans kompisar men det blev itne häller såå..mådde fortf dåliigt...

så jag kom väl hem vid 10 och sen dess satt jag vid tv och kollat på chilensk kanal haha :)

Så det har väl vart en helt okej dag faktiskt!..Längtar efter en VARM sommar natt då man bara kan gå ut och ta det lugnt :)

aja det här får duga..vet inte riktigt vad som händer imorgon..tar dagen som den kommer men ni får ha det så bra såå :)

Puuss 

                                                  


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0