so deep in love

Då vare söndag igen..haft världens mysigaste helg med min älskling,kollat på film gjort pankakor o mysit :)

Köpt en ny tv till mitt rum! så vi kopplade en sladd från datan till min tv kollade på film igår,,bara kärlek,ingen drama..vi kan kolla på varandra länge utan att tröttna..va med varandra varje dag utan at tröttna..fast nu e vi bara med varandra på helger :(..så jag njuter så mkt som jag kan då han e med mig! Seriöst så finnns ingen bättre pojkvän än honom! då har jag verkligen STORA anledningar för att tycka som jag tycker,Han är det finaste som hänt mig,och helt allvarligt har jag aldrig vart såå kär i någon så som jag e i honom,min bebi..så fin,sååå fiiin!! Han får mig att vara så lyckliiig,vi skrattar hela tiden haha åt sjuka saker som bara vi fattar hahaha :) kan va mig själv upp till 1000200%..vill verkligen ha honom livet ut!..lovade mig själv att inte se någon framtid med någon,ta dagen som den kommer..men med honom är det omöjligt! vill göra allllt med honom..resa,bo ihop,få barn osv..Min kärlek till honom är något man ej kan beskriva..Så enorm.Jag älskar dig min sokiiis..men vi ses på fredag!! längtar redan!!!





Ska lägga mig snart..skola imorgon sen jobb :)..så ska lägga mig snart..tråkar ändåå..


skola o jobb!

Hej bloggen! är hur trött som helst kom hem 9 från jobbet höll verkligen på att somna i bussen skit hemskt!
Imorgon börjarr jag 09:30 men måste upp 08 änd för att hinna haha :/..har itne gjort så mkt fakiskt..

i lördags
avr jag på Dop i Täby,min älskklings kusins barn döptes,först kyrkan sen feeest! :D rikti chilenar fest..mkt hink o skit bra musik o dansa till! :) hade jätte roligt!..

Idag så äre 7 månader sen jag o bebi blev tsm :D och den 18 september är det 1 år sens första gången vi sågs! :D Älskar dig mi amor!

Ajaa ska lägga mig nu,men bjuder på en bild på mig o min bästa vän valeria!



RSS 2.0