HAHAHAH döör! :D


hungriig

kom hem k 3 från skolan..har pluggat lite,kollat på mina serier,scrubs och nu how i met your mother :)..mamma lagar mat nu ,,magen kurrar som bara den :(..sen ska jag fortsätta plugga,hatar prooov :(


Har sista lektionen nu sen heeeeem!!! E så...

foto0388 (MMS)

Har sista lektionen nu sen heeeeem!!! E så trött så när jag kommer hem måste jag Plugga "hår och kemi" vi har prov imorgon :)


iväg till skolan nu!

är vaken och ska till skolan idag :D glad för det hahha,,slutar klockan 2 idag så e hemam runt 3..sen ska jag hämta ut mina skor jag beställt hem yeeeeei längtar! :D

Aja vi hörs! pussssaar


måste sova

tjoo!! ligger i sängen o gör absolut ingenting..har bara tv:n på bara för att haha =) har kollat på simpsons,duschat och fönat mamis hår :D det blev snyyyyggt!! :)

Sen så räknade vi ut mina timmar jag jobbat o vad jag ska få i lön :D..längtaar!! ..har vart inne i face ett tag nu o ruttnat..juste måste ringa till tele2 imorgon och avsluta mitt abonnemang skiit..den va inte så bra som jag trodde tillslut..så ska jag passa på att byta nummer =)..eftersom det finns massa med onödigt folk som har mitt nummer som gillar att störa mig haha :)..barnsligt! såå nää nu byter jag nummer och ger den ändast till dom närmsta! ;)


BABYY MIN !!



dålig uppdatering

idag blev det ingen skola för miig.orkade verkligen inte usch!! :(..men imorgon såå måste jag! :D..har spenderat dagen med min syster i hennes lägenhet hon fick hem sin soffa idag,det blev såå fiiiiint!!!! hon har det exakt så som jag vill ha det i min lägenhet :(..så jag trivs där jätte bra :D min pappa kom oxo efter en stund..

min syster o mamma lagade mat sen åt vi 4..jätte gott!! :) kom nyss hem det är ju iiis ute usch!!

fick en fråga om när jag kan ha frågestund..ställ bara ere frågot så lovar jag att jag lägger upp frågan i bloggen med svar! :D..så klart svarar jag inte åp frågor som e för personliga förstår ni väl! :)

nu ska jag hoppa in duschen,hej dåå!


nu är det tvn som håller mig vaken :(

foto0386 (MMS)

nu är det tvn som håller mig vaken :(


dumma data

som ej låter mig sova!!..börjar 08:30 imorgon och måste upp runt 06:30 eller senast 07 :).

E fundersam om jag vill ut i helgen..ganska mycket va mig vill och orkar inte!!..men vi har alltid så kul..plus helgen ser jag fram emot för att vara med min älsking som jag bara träffar då alltså helger!..festa har jag gjort räätttt så mycket nu..och de samma sak hela tiden..såå tror inte att jag ska följa med :/

Pratade med bebi i tel o vi pratade om att i helgen ska vi äta i sveriges godaste grill!! älskar att äta däär..under sommaren var vi stammisar hahahah..han som äger stället känner min bebi så vi brukade alltid stanna o prata ..såå saknar stället..eller rättare sagt min 150 grammare med räksallad :D



bjuder på en bild från 2 helger sen på mig o min fina underbara kusin daniel! ♥
(ursäkta min cp mun hahaha)


movie time!

har kollat på top model 14(?) hhhaha håller inte koll längre på vilken sässong det är längre :p..och ni kollar jag på "miss secret agent" som går på 9an..det var läääänge sen jag såg den :) sen ska jag sova!!


Ny kategori

har en ny kategori som jag kämpat med haha "älskling och jag! <3"..så har fått gåå lååångt bak i arkiven och sparat om alla inlägg som har med oss att göra :D men är nu klar yuppii..vi har snart vart tsm i 1 ååår! :D det har gått sjukt snabbbbt!! :O..hoppas att det är bara 1 år av 100 år till :D älskar honom så mycket!! :) ♥

på vår 1 månads dag hihi ^^,


ingen jobb under veckan

e ledig hela veckan från jobbet..det suger!! :(..så idag ska jag verkligen ruttna och äta massor :)..som ni kanske kan se så har jag skaffat " live traffic feed" där man kan se från vilken "kommun" ni läsar kommer ifrån..sååå d lite kul o veta vilka ungefär det är som läser min blogg..eftersom att ibland blir jag väldigt chockad över vilka som gör det :p..folk som jag hade lämnat långt bak i mitt förflutna som fortfarande läser mig blogg för att veta vad jag gör hahaha det kallar jag patetiskt!! :)

Nu kollar jag på simpsons favoriit :D!!..längtar tills vi ska ta fram julgranen det är nog det bästa med året! :D i år önskar jag mig...

  • En lila digital kamera..lila för att det är såklart min favorit färg! :)
  • SATC boxen
  • Scrubs boxen
  • Och en ny escada perfym! :D



Inte så mycket haha :D..sen så är det alltid kul med present kort o sånt :)..ajaa längta kan jag väl göra hahaha! :D


ensam igen

i fredags var vi som sagt på bio,kollade på "i ondskans tjänst"..men innan de bjöd älskling på fin middag :)..jag valde kina mat och han tog tacos haha :)..blev otroligt mätt!! :D filmen började kl 21:15 så vi åkte runt kvart i in till rådmansgatan =)..och allvarligt..själva filmen sööööög!! HAHA vi båda ville typ gå och inte kolla klart på den men jag stoppade oss haha..den va så dåliig usch!! men vi hade ialf jätte mysiigt tsm hela dagen!! =) vi kom hem till mig runt 01 tiden :)

Han sov här hela helgen..han åkte nyss :(..nu ere en till jävla vecka som väntar..vi försökte komma på ett sätt så att vi kan träffas oftare men vi båda jobbar varje dag måndag till tordag!! :'(..ajaa nu ere bara att längta till nästa fredag bara,hoppas det går snabbt! :)

..mina föräldrar åkte nyss iväg för att handla så jag e helt ensam haha men ska käka frukost nu! höres sen! =)

Te amo con todo mi corazón!♥


BIO

Nu drar jag iväg och äter middag med älskling och avslutar kvällen med mysig bio stund! love it!!! ♥


godnatt!!

nu ska jag sova blev så arg när jag kollade ut o såg att det snöade :(..usch ..tror inte jag ska till skolan imorgon..men får hoppas!!..GODNATTT!!

önskar jag hade min bebi bakom mig som på bilden :( men nee nu får jag sova sjäälv!!


inte tröttt för första gången :O

jaa ni vet juu att jag skriver jäämt hur trött jag e ..men vet nii..jag e inte trött alls nu!! :O ..har kollat igenom bilder på mig o min älskling :D gjorde ett helt album i face med våra bilder..okej inte allaaa för d föööör många men ah några :)..

e inne i bärbara så ligger i sängen o kollar på tv..nu har alla mina favorit serier slutat..så FAN NANCY BLI TRÖTT!! MEN ..med datan hääär kommer det gå åt hel*etet!!! :( dumma datoor :(..

imorgon börjar vi dagen med idrott!! skiiiiit kuul!! -.-..not!..har typ inte gått på någon idrotts lektion sens vi börja skolan..d för vi har håltimme efter sååå oohhh inte svårt o välja mellan 08:30 och 11:30 eller? meen faan hoppas på att sängen puttar eller rättare sagt kastar bort mig på morgonen annars går jag inte upp!! :o

imorgon ska jag o älskling på bio SOM SAGT ( typ 100 gången...) och vet itne riktigt viiiilken film vi ska kolla på..spelar faktiskt ingen roll..bara vi är med varandra :)..troor det blir inception eller vad den heter..vet inte äns vad den handlar om..men bebi ville kolla på den såå aah haha e fan skylldig honom en bra film på bio..sist tvingade jag honom o kolla på toy story 3 hahah!! ..

aja lägger upp några få bilder som jag såg att valeria la upp ( ääntliiggeen) hon tar 100 bilder men man får aldrig se dom..men nu har jag vart lite jobbiig o vart på henne med att lägga in dom :D..LYCKADES!!

en bild från valerias 19års dag! :) nära o kära!



alex fest som var i fredags :D



Födelsedags "barnet" :D



Toy story 3!! :D


kvälls prat! :)

idag slutade jag jobbet kl 9 och mötte upp mikki i tullinge o vi åkte tsm till tumba o mötte upp valeria :D vi pratade myyycket..sen kom adde en stund men han och miki åkte kort efter..så jag o vale stannade o pratade :).äääälskar att prata med henne..känns så skönt efteråt :D...jag tog 22:17 bussen hem till miig..fröös sååå mycket :( usch!!!

ajaa nu pratar jag med min älskling i tel som jag skrattar åt för att han läser min blogg högt och gör min röst :O HAHAH helt pipii -.- HAHAHA ochh samtidigt kollar på paradise hotel! :D ..imorgon ska jag träffa min älskliing ÄNTLIGGEN!!! SAKNAT HONOM SÅÅÅ :(


vill ha juul!

idag hade vi som sagt skolfoto det va kuul med det gick snabbt,,sen hade vi engelska och matte o slutade därefter :)..kom hem o va skiit tröttt!!! kollade på mina komedias ( chilenska serier ) tsm med mamma o pappa =)..höll verkligen på att somna men tvinga mig själv att inte göra det :D..så satte mig vid datan,då blir jag oftast pigg..men här sitter jag o gäpaaaar!! måste hålla mig vaken till...




och



....seeeeeen soova =) hopppas jag lyckaaas!! :(



skolfoto!!

igåår mådde jag inte bra!! va tvungen o gå hem från skolan...tror det va maten faktiskt haha men min mage mådde ej bra ialf :(..så gick hem till min syster och där myste vii :D kollade på tv,åt alcachofas sen kom pappa o då lagade hon middag,jääättttee gott!! :)

Vi åkte därifrån runt 19 tiden..

Idag är det skolfoto kuul!! =)..visste verkligen inte vad jag skulle ha på miig..men rotade fram något haha..vi ska ta 39 bussen så har en stund jag kan ta d lite lungt :)..


MOT SKOLAN!

Nu är det skolan som väntar! :)..hoppas dagen går fort!!


kalllt!!

kom nyligen hem från jobbet..e tröttt!! :( måste duscha!! sen när jag kom till tumba så missade jag precis bussen upp..så promenerade upp,pratade med baby hela vägen hem..shiit saknar honom!! :(..men men håller ut..4 dagar kvar!! och på fredag ska vi på bio!! bebi ville bjuda mig dit blev jätte glad :D..undra vilken film ..aja får ta o kolla på sf om det finns några bra


heemma

då var man hemma från jobbet =) sitter nu här hemam med min gravida syster haha =D så ska va med henne..imorgon skola sen jobb :)


En bild från några helger sen


måla mitt rum

vakna för 40 min sen av att min pappa stressar upp mig föratt han ska måla mitt rum hahaha =)..det kommer att bli såå fint :D...börjar jobbet kl 3 så nu ska jag äat frukost,duscha och göra mig klar!!

Igår var det jätte mysigt hos min bror :D åt tårta och kladdkaka mummssiii..vi kom hem runt 10 typ..kom hem och kollade på film med pappa samtidigt åt alcachofa!! :D q riicoo haha :)

Aja nu kallar kylskåpet på miig!! hej dååå 


bror fyller åår! :)

Igår hade vi jätte roligt hela gänget samlad plus några till =)..Vi kom dit runt 8 och vi kom hem 05 haha vi dansade och drack mycket..kuul..idag vart man liiite bakiis men det gick över rätt så snabbt :D

Idag fyller min bror åår så ska dit med familjen och överraska honom vi ska va där innan han kommit från jobbet såå vi ska va där innan med hans flickvän linda =)

Min älskling åkte tidigt idag för att han skuel iväg på familje middag..och vi sak inte träffas ända tills torsdag eller fredag!! :'( usschh!!..jag jobbar imorgon fram tills torsdag ..ajaa blev glad meer penagr för miig haha =)

Ajaa nu ska vi dra till min brooor puss!!


Klaar =D

då avr man fixad o klar..har tyväar ingen kamera o ta med man ska be valeria ta med sin :D..hörs imorgon!! PUSS


Fredaag! :D

igåår var det jätte mysig dag med min bebi..kollade på film o pratade  och åååt en massa hahaha,
 idag vakna vi runt 12  =)

Idag är det fredaaag och innebär att idag äre feeest!! :D bäsaste alex fyller åår idag  och det ska vi firaa :D hela gänget ska hem till honom och fira honom wohooo :D kommer va kul att se alla igen d va länge sen känns det som :)...alex fyller 20 åår shiit tiden flygen verkligen..känt honom nuu i 5 åår hahaha shiit :D

En bild från förra sommaren med aleex :D <3


möta bebi

heeej!! kom hem för inte så länge sen från skolan...

igår så va det en helt udnerbar dag tsm med bästa vän valeria vi tillbrinag hela dagen tsm och sen sov jag hos henne !! :D vi pratade om alllt möjliiigt!! som om vi inte ahde träffats på ååår HAHA vi hade så kuul,sjöönng en massa oxo :)..vi somna runt 02 och gick upp 07 för att gå tsm till skolan ..sen aah jag hade frisör hela dagen

Nu ska jag möta min älskliing som kommer hiiit!! woohoooo..( orkar itne direkt möta honom MEEEN vad gör man inte för killen man älskar liksom :( )

Ajaaa måste iväg nuu,Puss fina OCH fula läsare!!


med bästa vän! :)

sitter hemma hos mig nu med valeria :D vart lite överallt med henne ..träffade lite snabbt alexis,sebbe o cayo i centrum så vi va lite med dom..sen hem till henne sen till mig :)

vi kollade på videon där den där killen från södertälje hängde sig..skit hemskt!! :(..R.i.p! <3

Nu pratar vale med sin adaaaam..jaa det lär ju ta ett tag tills dom lägger på HAHA så jag bloggar :D..imorgon trooor jag vi ska köpa presenten till alex annars blir det på fredag :)..längtaar! :D

Gulle pluttar!! :D <3


heron city

heeejsan :) ee jätte trött ska typ sova snart fan :(..idag vakna jag runt 08 åkte till skolan o hade frisör :)..efter skolan så åkte jag samantha och dmiana till heron city dör samantha jobbar :)..vi va där till kl 20:00 HAHA inget liiiv men aah vi gjorde sam och linda sällskap :) sen åkte vi bil hem hihi..kom hem o kollade på mina chilenska serier..o blev nyss klar :)

Imorgon bärjar jag halv 9 så måste upp vid 07 typ usch!!..längtar till fredag!! då ska vi fira alex som fyller 20!! :D det blir rolgit att se hela gänget igen känns 100 årsen vi alla va tsm..för när man går ut o klubbar så e inte alla med varandra man går olika vägar haha :/..ajaa längtar hoppas att det blir lyckatt!!! :D

Ajaa nu ska jag kolla på tv sen soooova.puss!!


FULLT UPP!

hejsan!! :) hoppas ni mår bra..själv mår jag kanoon.bara lite över mätt..:( idag kom farmor på besök! :D hon kom från chile i onsdags förra veckan och ska stanna i några månader kuul! :D....mycket har hänt faktiskt :)

Typ smo att jag kommer att bli moster! :D JAA ni läste rätt..min syster är graviiiiid :D e så över lycklig att d inte sant..såå lilla emi kommer få en kusin haha :)..sen så har jag jobbat o gått i skolan..

allt går jätte bra samt med pojkvännen :)..idag när vi lämnade farmor hos mina  faster så fastnade vi där lite..jag gick till daniels rum (min kusin ) och vi pratade om allt! haha älskar min kusin vitamin..vi berättar ALLT till varandra :)..under ett tag tappade vi kontakten men nu e vi tbx igen :D dom galna  vilches hahahaha :D

kollade bland min kommentrer och såg att jag inte ahde godkänt vissa men dom kom aldrig fram så jag va tvungen att kolla igenom haha..o de vanns några :)..kan bara itne fatta hur avunsjuka folk kan va ibland :p..

TILL DIG ANONYM MED IP ADRESS 81.229.37.79..som skriver " anonymt" eftersom att du är så jävla feg o inte vågar skriva ditt namn..även om jag VET vem du e som skriver att jag  har "ett förhållande på rosor inte stämmer,att jag e besatt av mitt ex"..och mer psyko grejer kan jag säga till dig FUCK DIIIIIG OCH FUCK MITT EX oooohhh stör det dig så jävla mycket att jag mår bra!! shiiit GÅ DÖÖÖ SNÄLLLA!! parasiiiiit jävel...avundsjuka upp till MAX!!!..skaffa ett liiv..som fortf läser min tråååkiga blogg som jag knappt skriver i längre..går du in dag för dag säkert o kollar om jag skrivit..HAHAHA!!!


Seen kan kan jag svara på två andra :)

landy om morgon pigg:

jätte fint video :)
har också varit där med killen :) mallorca otroligt fint :)
hur länge har ni varit tsm, fint par :)


Svar : tack så mycket!!  vi har vart tsm i 8 månader =D

Tasteful Explosion ♥ om utgåång ikväll!!:

Går du i Ekenbergska gymnasiet? Tror ja såg dig där på uppropet :)

Svar : haha aah såg dig meed faktsikt :)



Ajaaa ska kolla på tv sen sova skola imorgon! :)

pusss


RSS 2.0