seg dag

idag har jag o baby bara degat..fast vi fick laga mat haha..vi gjorde potatis mose o korv med bröd rulle o saltgurka+ ketchup muuuuuums vi åt 2 var..eller jag orkade bara med 1½ haha sen så somnade baby då vi låg o kollade på tv han va så sööt..sen så somnade jag vi sov typ i 3 timmar :) sen när vi vakande så gick ja o gjorde en till rulle och e mätt igen,nu ska jag nog fråga baby om han vill kolla på film hihi :)

En bild från club colombia då vi va där :)


fotbollskväll :)

Igår så kom sara och vi kollade på fotboll älskling o jag blev glada när real vann! :D haha sen så gick jag o sara till willys för att vi blev sugna på kykling pasta sallad..baby stannade hos mig medans vi gick..sen så kom vi tbx o aah vi skrattade en heeel del det va länge sen jag skrattade så som igår..fick ont i magen av all skratt HAHA!..klockan blev jätte mycken så älsklingen sara sov över :)..

Idag vaknade jag av att min älskling va så söööt mot mig hihihi :) så ja smsade sara som va i andra rummet att komma ..sen så låg vi bara o aah sara gick nyss..ja o baby ska mysa o såå..för han ska hem idag :( men hoppas för att få träffa honom SNART! :)

Bilder från fredags :D






Babyyyy






Tragiskt!

fick ett sms idag på morgonen av min bror av att chile har drabbats av en jordbävning efter 20 år sens senaste jordbävningen..skit hemst!..tänkte direkt på min syster som är där och kunde inte låta bli att fälla tårar :/..skulle dö om något hände henne seriöst..och över 80 personer har dött...hoppas att folk ändå klarar sig


så sjuukt kuul!!

igår så hade vi så jäätte men jäääätte kul! :D..jag gick som banligt till jobbet o slutade 2 då jag står vid kassan o ser att sara kommer fram med baby..kunde inte bli gladare haha :D så aah vi drog hem till mig o efter en stund kom valeria oxo..vi pratade o så sen så drog sara o vale..o ja o baby blev helt trötta o sega..vi orkade inte dra ut till la isla och bestämde oss för att stanna hemma..men jag fick en sån konstig känsla om att jag bara var tvungen att gå så att jag duschade började fixa mig o såå..

när jag va klar började ja o baby dricka lite och sen drog vi till centrum för att möta sara o valeria o vi tog tåget..i tullinge hoppade sergia o nicolina på tåget..sen så åkte vi in till stan ..vi gick först till nivå för att dricka..äälskling gick på toa så vi tjejer gick upp för att beställa sålänge..jag ville överaska baby o köpte 2 vodka redbull var sen så sätter vi oss och så ser jag att han kommer upp med 4 vodka redbull han med HAHAH vi ville båda överaska varandra :D..så aah vi drack o drack..sen runt 22:40 drog vi till la isla o mötte sebbe..och där så började det roliga..vi dansade,drack och mådde som bästt!!! sen ställer sig en man som jobbar på la isla o pratar i mic o typ frågar om det finns några som fyller år idag...och jag tog upp handen helt glad så däär HAHAH han tar upp mig o 2 andra o valeria kommer oxo upp..sen så sa han att om vi dansar kommer vi få priser..dom andra 2 tjejerna gick ner men jag o valeria stannade HAHAH..vi dansade o såå sen så fick vi 100 kr kort för att köpa vid baren jag fick öven valerias..så ja köpte 2 vodka redbull till ..där mötte vi oxo martin,nabil o dom o satt med dom i bodet o drack öl hahaha :D..alla va riiiiiktigt fulla o glada haha :D satt o prata med sebbe oxo i en evighet om saker som var lögner o såå..kändes jävligt skönt att vi pratade ut o redde ut alla missförstånd!! och vi kom fram till att 2 onödiga parasiter vill nog bara förstöra vår vänskap!..usch!!..ajaa...vi drog när den slutade till makkis o aah sen tog vi bussen hem stötte på alex oxo..sen när vi tog bussen hoppade alexis på den..så åkte vi alla hem :)















helt rolig :)

igår när jag loggade in här så kollade jag igenom mina kommentarer jag fått och såg att miitt ex hade skrivit haha aso guuud säger jag bara..äähh idag äre la isla som gäller wohooo men nu ska jag iväg o jobba sen träffa sara,valeria och baby som jag saknat skit mkt :$


juuliit

Ditt äldsta hångel? 26 år blää


Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i?
1 men är väldigt kär nu :)


Vad tycker du om kärlek?
Underbart!


När kramade du någon sist?
Idag min söta emi


Saknar du någon speciell person?
jaa...


Har du svårt för att bli kär?
klickar det så klickar det


När kysste/hånglade du med någon sist?
igår väl haha


Har du hånglat med någon av samma kön?
haha sånt händer ändast på fyllan.min baby blev chockad när ja
o sara kysstes i la isla AHAHAH!!

Varit medvetslös? näärr


Playat?
hahah whaat


Hånglat med nån riktigt ful?
Hahaahhah jaaaa!!!


Hånglat med fler än 50 pers?
absolut inte :)


Gjort något riktigt dumt?
Ja,vem inte


Gjort något du verkligen ångrar?
Jaaa


Varit nykter på nyårsafton?
de klart :)

Åkt ambulans? Nej


Gjort nåt olagligt?
hahah aa


Blivit polisanmäld?
neej


Fått din mamma att gråta?
Jaaa


Slagit ner någon?
haha aaah!


Skäms över dina föräldrar?
Nej


Skäms över dig själv?
Nej


Sagt jag älskar dig och menat det? ja de klatr :)

Dricker du? massor


Har du varit kär i någon du inte haft chans på?  hmmm...int kär ialf

Är du ensam nu? nää med emii

Vill du gifta dig?
jaa men nej

Vill du ha barn? självklart 4 st :)

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Baby

Såg dig gråta? sara

Fick dig att gråta? en svår stituation...

Du delade en cigg med? Valeria

Du gick på bio med? hmm..mins inte haha

Skällde på dig? mamma

Du hälsade på? haha ingen

Du festade med? vännerna + pojken hihi

Ringde dig? Baby

Smsade dig?  han oxo haha :D

Pussade dig? emii nysss!! :D

Är du singel? absolut inte!! lyckligt kär

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? absoluuuut! :)

Kärlek eller sex? Båda väl :)

Har du varit kär i någon? jaråå

Finns det någon för dig just nu? siiii

Är du kär just nu? siiiii

Har du kysst någon idag? pussat bara :)

Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? OM jag har haha äter upp min älskling

Har du ett förhållande? jaa det har jag

När går gränsen vid otrohet? sms,chattar flörtigt o ber om att träffas

Har du varit otrogen och om ja, varför? vi var inte tsm ...

Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? Neeee

Är du romantisk? Jaa hihi

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? usch nej!

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? haha jaaa

Vad hette din första flickvän/pojkvän? HAHAHA roy

Hur länge höll det? 1 -2 dagar  ahahha!!

Har du nångång slagit någon du tyckt om? jaaa

Har du lekt med någons känslor? njeee

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Ha ett förhållande

Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej

Är du en bra pojk/flickvän? Jag tycker det :)
 
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Min älskling

När fick du din första kyss? var 13

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? hmm mins inte men unga ialf

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? HAHA nej verkligen inte :p

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Aldrig

Vem/vilka är viktigast för dig: Familjen,vänner,pojkvännen

Tror du på liv på andra planeter: Ja :O

Kommer du ihåg din första kärlek: Jaa :D

Älskar du henne/honom fortfarande: neej HAHA såååå neeeej

Har du några homosexuella vänner: Nej

Tror du på mirakel: Ja!

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Jaa självklart :)


Galaxy kryssning here we come!!

YESSS dååå vare helt klart!! vi ska på kryssningen på onsdag 3 mars!!! e så himla glaad!!..valeria och sara gick nyss hem ..vi låg här hos mig och typ skrek över hur glada vi är hahaha!! vi ska ha såå hiiiiimlaa kuuuuuuuuuuul!! vi som ska åka är Jag,baby,sara,carlitos,valeria,alexis,ph,sergia,denize,jejje och 2 till..sen martin o crisse kanske oxo kommer haha :D oohh får ryck fan hahaa :D aja ville bara få ut min stora glädje så nu när ja gjort det ska jag gå o duscha sen sooova :D.

puss o heeej!!


såå glad!

hejsan hoppsan igår så kom som sagt baby hit o sara va såklart oxo här..min flickvän HAHA :D vi kollade upp de där om kryssningen o sen så kollade vi på dvd när ja va liten..fan vad jag skämdes :(..dom skrattade ordentliigt åt mig hahah :$ ialf sen så gick sara hem..o ja o bebi käkade med pappsen..sen så låg vi bara i rummet vid datan o blablabla :) sen somnade vii hiihihihih :D..vi vaknade idag kl 05:45 fixade till mig o såå käkade vi frukost..o sen sprang vi till bussen..eller han tog tåget o ja bussen ville verkligen inte komma sent till jobbet..

bussen fick krångel mitt på vägen..men trotts allt kom jag inte sent..idag hade jag verkligen som roligast i jobbet.fick vara vid kassan :D och kommer få va det framöver från 12-15 då jag slutar wohooo..tjejerna va verkligen trvliga o jag lärde mig ganska så sanbbt alla knep..blev såå glad tiden flöög verkligen!! :D..när ja sluta ringde jag älskling en stund o berättade om hur glad jag va hihihiih :)

sen så lyssnade jag på musik hela timmen till tumba..och när ja kom fram så gick jag till Lindex och köpte ett halsband jag länge velat ha super nöjd! :D sen så köpte jag mitt alldeles första cigg paket!! HAHAH

ajaaa kom hem kolla på tv sen så provade jag kläder jag ska ha på dom kommande festerna kul och nöjd! :)..sara ska nog komma lite senare..vi kan inte leva utan varandra :( fyy HAHAHA :D ♥

 2 Bilder från förra helgen som dök upp :D

ja o valeriiaaa ♥



jag är som sagt trapp rädd och var jävligt full så bebi bärde ner mig hela vägen ner haha :D


 

fest fest o fest..

fick sluta 12:30 idag kändes jävligt skönt..gjorde verkligen mycket idag och såå..jobbigt men men :)..när ja jobbade smsade sara mig om att vi ska på kryssning hahahha!..och sa att ja ska ta me min baby blev glad!!..så vi ska på kryssning på onsdag alltså den 3 mars..och bebi ska ta med sin kusin carliitooo :D och sen vet ja inte riktigt vilka mer det blir men det blir roligt hur som helst!! :D..sen nu på torsdag är det kick off..har bestämt mig att gåå o frysa till döds med klack!..och på fredag ska vi alllla dra till la isla igen hahaha :D

men största problemet när man festar så mkt är nog vad tusan ska man ha på siig!!! ångest har så jävla mycket kläder men ohhhhhh jobbigt jobbiigt :(..ajaa baby slutade tidigt så han  är på väg hit wihooo!! ajaa ni får hare bäässt!!


klaaar

vaknade 05:45 har fixat mig o så nu e man klar :)..ska ta 06:47 bussen hoppas verkligen dom kommer i tid annars dör jag..HAHA! är för mkt med sara :O..dör hela tiden hahaha..ajaa ska kolla runt lite sen sätta på mig varm jackan o dra ut i det iskalla vädret :)

Käärlek!!


makkiis

Medans sara satt vid datan somnade jag en liten stund va så jätte trött men sen så vakande jag och såg tv reklam på hamburgare och ville genast till makkis så ja o sara fick ryck o drog diit ahhaha käkade big tasty meny + glass efteråt GOTT!! sen ringde jag baby på väg hem för att sara tog bussen hem..o när ja kom hem kollade ja på tv o nu ska jag sooova!! ska upp om några få timmar! :(




innan jag lägger mig måste jag bara berätta om hur mycket jag skrattade idag när jag såg en bild på mitt förredetta om hur ful han blivit :O seiöst blev chockad!!! när vi va tsm va han helt ärligt skit fin o snygg det tyckte alla..men nuu blev jag så här :|..långt hår och helt krit vit :O och alla vännerna kommenterar om det hahaha kanske karma börjat ge sig på honom ;)

...usch.. tackar gud som la min underbara pojkvän i min väg :)


kykling pasta sallad <3

idag vaknade jag kl 06 och blev upphämtad md bil till jobbet :)..mådde så sääämst imorse ville spy och va yr :(..men gick ändå..dagen gick galet snabbt hade mkt att göra och när ja slutat gick jag till bussen med ett glas varm choklad hhaha!!..där vid buss hållsplatsen träffade jag på Josef,mirza och mosti LÄNGE sen!!! hade glömt hur störda dom är haha vi hade kul..sen efter 1 timmas resa då jag kom fram till tumba hoppa sara på bussen för att gå hem till mig..vi gick till ica och köpte kykling pasta sallad..åt det oxo idag i jobbet jääävligt gott!! :D

sen så har vi bara degat :) mamma sakande sin adoptiv dotter som hon kallar sara HAAH :D..kom o tänkte på att OHHHH jag måste upp 05 imorgon för att ja måste ta 06:30 bussen för att det tar en helt jävla timme dit :( fyyy!!!!


Imorgon börjar ansvaret

Har färgat om mitt hår för att jag började få utväxt så det blev fräsht igen :)..kollar på real matchen dom leder med 4-2 :D älsklingen e helt överlyckliig!! och nyss blev det 5-2 HAHA :D

Imorgon ere min första Jobb dag..e galet nervös men ser fram emot det  alla  personalen verkade hur trevliga som helst och det som e det bästa är att alla är nästan lika gamla som mig eller max 25 :D såå det bli kull..börjar 07:45-15:00

sen på torsdag är det kick off och på fredag la isla igen haha :D har eett sååå roligt liiiv!! älskar älskar mitt liv kan inte ha det bättre...eller jooo..om jag vore rik hahaha :( men men det ska jag bli snart :D
Ska sova snart så puss o hej :)

bjuder på en bild från min första utgång som jag hittade idag när ja kikade förbi :)




    Real madrid vann med 6-2!! HAHA e dom bäst eller e dom bäst!! :D

homeee

Då var man hemma igen :) pappsen hämtade upp mig hos pojken..lång resa hem hahaha

Har vart inne i face o bilderna har kommit upp :D så kuul med fucked up bilder hahaha..,nu ska jag bara ta det lugnt duscha o sånt :)











Rehaab

Mååste bara säga att vi hade såå jääävla kuul igår!! :D
jag tog tåget till baby kl 5 och OOHH så jobbigt med att det är knas i trafiken! så det tog mig mer än 1 timma o 30 min för att komma hit..helt sjukt! så jag blev helt åk sjuk :/ så när vi kom hit så käkade vi sen så började jag att fixa mig runt 8 tiden vi drack o såå sen så drog baby till grannen nabilo som hade hemma fest medans ja fixade mig klart..o när ja blev klar gick jag diit..vi va där e stund och tog tåget mot la isla kl 10 nååt
när vi kom fram insåg jag att jag hlömde kameran hos bebii..ångest jag fick!!! så sergia har alla bildera hahaha!..vi som va i la isla var Jag,baby,sara,valeria,chrstian,amer,sergia,jotti,alex,alexis,ronny,romii,carlitos och benjamin
vi hade såå sjuukt roligt baby och carlito köpte totalt typ 5 eller 6 kannor med öl asoo fan vad vi drack hahahah älskade att baby kom så bra överens med alla :D alla tyckte om honom o han tyckte alla va skiit snälla o roliga hahah,mycket skratt vare och dans!..sen när dom stängde så gick vi till makkis..
carlitos tog hand om mig då jag inte mådde så jätte bra så han gav mig ostburgare :D..efter det gick vi alla till stationen och vännerna åkte hemåt mot tumba medas jag,baby,carlitos,diana och benjamin rörde oss hemåt :)...
Idag så mådde jag inge bra när vi vaknade så vi sov i flera timmar och bara legat i sägen o vart döda haha!! skickade iväg baby nyss till ica för att köpa saker för att göra pankakor wohooo...jag orkade verkligen inte följa med! :/..sen så ringde alexis mig idag o vi pratade om går dagen hahahaha vi alla va heeeeeeelt :D såå kuul ooh det måste vi göra om! :D
den 25te ere kick off skiten och alexis ska diit sa ha igår wohoo!! faan vill se alla bildera men aah får vänta med det till jag kommer hem imorgon då jag ska be henne skicka dom :)

Sara Älskar diiiig!!! ♥

La isla

heej på er!...kom nyss hem vart på möte och när ja skulle hem insåg jag att ja hade glömt mina hörlurar så jag ringde upp alexis..vi pratade hela vägen hem hahha :) han berättade att han o alex kommer med till la isla idag :D ska dit med baby hans kompisar o tjejerna så det blir kuuul!!!

Igår så kom valeria hit en stund :)..såå ska vila lite nu sen ska jag iväg till baby ska fixa mig där i dricka lite innan vi drar ivääg och har kuuul! :D




jag skrattar idag

heeej :).. igår så kom alexis hem till mig kl 20.00,sara gick aldrig hem hon sov här igen haha :D..vi kollade på matchen,real förlorade :/..hoppas det går bättre nästa gång!

vi käkade pan-pizza men djuce o glass jätte gott sen så fick ja skumma samtal fett synd om människan som ringde seriöst!..sen så låg alexis i sängen o höll på somna då jag kliade försitit på hans tatuering haha sen så hoppade han vääääärsta hoppeet och jag blev bara liiite rädd :O..sen så började vi kolla på 2 pac dokumentären del 1..och alexis gick kort efter 01:30 gick han..så jag o sara böt om till pyjamas och la oss o kollade på den,sara somnade och jag kollade på hela den :)

idag så vaknade jag o sara runt 1 käkade frukost o såå..sen så kom baby hit o sara gick typ nyss :)..baby kan bara stirra på mig och jag vet inte vf blir så nervös haha :$..nu ska vi kolla på top model :D älskar det!! ajaaa
ni får ha det så bäst!!


Arg på mig själv!

OH ibland fattar jag mig inte på mig själv,hur kan man vara såååå glömsk!!!! ajaa måste få veta ett svar nu innan jag får panik!

Igår som sov sara som sagt hos mig vi gjorde inte så mkt och somnade runt 01 sen så gick hon till skolan för inte så jätte länge sen men kommer sen tillbaks :)

Jag har städat lite och ska kolla på tv..ska ta det lugnt idag,känns skönt :)


kebab pizza :D

hejsan :) har inte gjort så jätte mkt idag,vart på möte och stor städat sen åkte till robbans med baby och käkade en gigantisk kebab pizza :D så himla god och mättande :)..baby gick nyss och min bästaste sara para e på väg hit och ska sova över hihiihi =) måste ha tid för både killen och vänner ♥


aaa jag lever :D

heeej haha har itne skrivit på ett tag haha men har käns mig så stressad har vart deppig och stressad då håller jag mig borta från datan,vart med baby och igår så drog jag ut med tjejerna samt alexis.alex,sebbe,ronny och james :)

Baby
sov hos mig i fredags o i igår så började ja fixa mig o såå sen runt 8 drog jag till sara och baby hemåt..hos sara drack vi lite sen så mötte vi alexis o sebbe i stationen.Dit kom oxo valeria,Sergia och nicolina..vi åkte mot stan och ställde oss i kön till Grodan..vi frös söööönder oss vi tjejer hade klack på oss och höll på att dö!!!..när vi stog i kön så kom alex ronny Ph o james..sen så började dom släppa in folk o vi blev inte insläppta av vissa aledningar HAHA men valeria sergia o nicolna kom in..men bättre såå..för vi resten drog till Club Colombia ( tog vääääärsta om vägen HAHHA gick runt i cirklar) men kom fram till slut kl 00..ibörjan vare så där lite små tårkigt det fanns bara äldre så vi drack sen så satte vi oss vid några bort längre bort och då säger ronny att det finns en dans golv med bara reggeton,då blev vi alla glada och gick dit och dääär börja det roliga,faaaaaaaaaan vad kul vi hade :D dansade hela kvällen med alexis samt sebbe ahhaa :D skit roligt o killarna porra sig en hel del..

sen så fanns det en liten pojke som JAG LOVAR verkade vara 9år längten OCH ansiktet helt bebis så där fast med en öh flaksa i handen vi alla kunde inte fatta det HAHA sen blev alex helt plötsligt värsta bästisen med honom och gav sitt nummer HAHAHAH helt störd..killen försökte ragga på oss tjejer men faan hahahaha vi alla dizzade honom..ialf han visade sitt pass och han va 91a..vi ville bara dööö AHHA ingen kunde fatta! vi dansade så himla mycket sen så försvann alexis :(..han skulle bara ta friskt luft fast han gav mig brickan till garderboen som va min som han hade på sig så jag blev lite förvirrad sen så gick det en stund o han kom inte tbx så ja ringde honom och han sa att han skulle hem...och idag har jag inte fått tag på honom men fick höra att han tappade bort sin mobil..så full som han va så förvånade mig det inte hahaha!!

Ialf festen tog slut 03 då drog vi mot tåget och där började alex fucka ur med garvet haha den lilla pojken börja ge alla killarna ett namn..och alla garvade åt det :D..sen så kom deras tåg och dom hoppade på den..alex skulle tvinga in mig i den och jag fick panik HAHA men sara fick bort honom som tur va!!..jag stannade i stadshagen i väntan på baby..vi åkte hem till honom o ja somnade fiiiiiiiint :)

Idag så tog vi det lugnt o myste massa :)..sen så kom vi typ nyss hem till mig han ska till skolan imorgon så ja ska väcka honom tidigt! :)

nåååågra av alla sjuka bilder från igår :D
















Lilla pojken i bakrunden HAHA






Så förvirrad

vaknade för ett tag sen och käkade frukost direkt med sara sen så pratade vi o såå sara drog typ nyss hon ska vara hundvakt hahaha så hon skulle möta upp sin syster :)..

Har samtidigt smsat med någon som förvirrar mig..har fått höra saker om den personen men som tillslut inte va om den personen utan någon annan (?)..ohhh vill inte bry mig men ändå bryr jag mig skit jobbigt!! vill bara få ETT namn för att veta vem ja ska hålla mig borta från..för OM d så att ja känner personen väl så e personen största fittan! men när jag får veta namnet tänker jag inte göra drama utan bara kunna andas lugnt igen för att ja fått veta vem personen är..tänker inte äns ta upp det med henne..hoppas ja får svar snabbt!!

aja bort från sånt som irriterar mig :)..idag är det planerat att dra till la isla och imorgon grodan det bli kul! :)


natt besöök :D

tjena hoppsaan! sitter här hemma med sara para som ska sova hos mig och alexis gick nyss hemåt..

har bokstavligen tillbringat dagen med sara haha hon ska sova hos mig wihooo :)♥ vi åkte till Norsborg för att köpa biljätterna till kick off skiten på väg dit ringde jag min bästaste vän alexis och pratade eftersom det känns som om det va länge sen och han kan varken ringa eller smsa så aah ringde upp honom och bestämde oss för att träffas så ja skulle ringa honom när ja va på väg hem igen.Därefter när vi köpt biljätterna kom vi hem till mig runt 8 tiden sen runt 9 kom alexis och ah sara satt vid datan o ja o alexis pratade massa om allt haha kuul =)

Sen så blev det lite ändrade planer angående helgen..imorgon skulle vi till la isla med tjejerna men ja o sara kollade deras hemsida och det är några som uppträda så ja o sara blev lite osäkra..samtidigt sa alexis att alex hade sagt att dom ska ut på lördag till Grodan o jag o sara blev sugna  på att hacka på och det ville dom oxo HAHA!..såå på lördag ska vi ut me dom..och kanske imorgon vi drar till la isla..vi får seeee!


salio el sool

heeejj :D har ni sätt att solen börja komma fram... hahaha!! blir glad!..idag vaknade ja o bebi gjorde oss i ordning sen så drog vi..han till skolan och jag mötte sara para i skolan skulle lämna tbx några böcker sen så käkade jag o däriefter drog vi mot skäriiis..lyssnade på musik hela vägen älskar alla mina nya låtar :D..när vi kom fram så kollade vi runt lite och jag fick hem en svart högmidjad kjol eftersom min andra jag hade gick sönder så köpte en likadan kändes sköönt! :D sen så köpte jag oxo svarta thigts ville köpa smycken o sånt men neeej! måste ta hand om mina pengar haha..sen så käkade vi kebab sen drig vi hemåt nu sitter vi här hos mig o pratar om helgen..vi vill uut o dansa!!! då blire la isla imorgon :D hoppas det blir av :)

Bilder från förra helgen i "kaos"




tjenixen

heeej allihop :) har inte skrivit för att jag inte har haft lust haha men fick lust nu hihi :)

Igår så kom baby hit sen på kvällen kom valeria och därefter runt 00 tiden gick vi 3 till centrum för att möta upp christian så kom vi hem till mig kollade på film och hade mysigt :) vi somnade runt 05 och idag på morgonen så kom sergia men ja o bebi sov så jag la inte äns märke haha..sen runt 11 tiden gick ja o bebi upp o fixade frukost till alla oss hahaha sen så hade jag möte kl 2 så vi alla drog..

jag gick på mötet med baby och mamma..det gick bra :) sen så när vi kom hem så somnade vi och vart sega..han ska sova över idag oxo fasst det inte va planerat men svårt att släppa honom hihi :$..

imorgon ska han tidigt till skolan så där ska jag till skolan med sara vi ska käka där o ja måste lämna några böcker och efter det ska vi till skäris måste lämna några papper och efter det ska vi köpa biljätter till kick off skiten haha :)

Nu ligger baby i sängen o kollar på fotboll..kuuuuuuuuul -.- hahaha så df sitter jag vid datan :)

Te Quiero mucho!


dags o soovaaaa

tjejerna gick för inte så länge sen vi hade mysigt som vanligt käkade godis samt chickenbits :D o kollade på tv..nu skajag lägga mig i sägen o soova e helt trött och ont i hela kroppen jobbigt :/ ajaa Godnatt! ♥


håller på att bli sjuuuk! :(

igår så kom baby till mig och vi kollade på flera filmer och det blev sent så han sov över,kunde inte sluta kolla på honom när han sov såå jävla söööt o fiin! :D vi vaknade runt 04 och pratade tills vi somnade om igen då vaknade vi 11:30..då fixade han frukost medans ja duschade sen så drog vi för att jag skulle på möte och han hem..

efter mötet så kom ja hem och hemma var mamma felipe och emilyah! :D min lilla plutt som har blivit så stor och söt hon kramade mig o pussade mig varje gång jag bad om det skit söt hihih :) sen så kom sara hit och vi fassna i sängen sen så kom valeria oxo..vi låg o pratade massa,nyss gick dom till centrum för att dom blev sugna på godis hahahah så dom gick för att köpa sen kommer dom igen :)

imorgon ska jag nog hem till baby OM jag mår bättre för jag känner bara att jag kommer bli riktigt sjuk :( usch det va läääänge sen jag blev sjuk :/ så vi får verkligen see...


mys dag

hej igen haha har inte gjort så mkt kollat på tv o såå..väntar på baby som är på väg..det lär väl ta ett tag till..han befinner sig i sundbygerg just nu..så ah haha tänkte ladda ner någon film vi kan kolla på såd et blir mysigt :)..längtar redan efter honom :$


borta bra hemma bäst!

tjoosan :) igår så drog ja som sagt ut med valeria efter att hon fick typ upp mig fårn min säng för att gå ut o festa i alby haha..så jag böt snabbt om då menar jag verkligen rekord snabbt!! och på väg till bussen så ringde jag baby som höll mig sällskap medans ja väntade på valeria fick vänta typ 20 min men det gick fort + att det inte var kallt ute ( enligt mig ) sen så kom hon så vi drog 01:17 när vi kom fram så fanns det folk som grät,tjafsa osv och festen tog slut för det HAHAHA!! så jaaaa vi gick in i lokalen hälsade på gamla vänner,pratade med dom o såå..sen så fanns det maaasssor med mat såå vi hjälpte dom att få slut på det genom att äta HAHA sen när vi va mötta o glada gick vi tbx hem..vi fick vänta på nattbussen typ 25 min och mina fötter frör ihjäl :( usch..och när ja kom hem la jag mig i sängen under mitt varma täcke o somnade fiint! :)

Idag stannar jag hemma orkar varken gå ut eller träffa folk överhuvud taget..typiskt mina söndagar,me like!

en bild från igår


Ut gång HAHA

HAHA valeria bad mig ringa henne och fråga om ja vill me till alby med henne på hemma fest haha!! såå aaah nu ska man byta om från pyjamas till något enkelt o ut o ha kul!:)


lyckliiiig!!

heej bloggen! :D kom hem för inte så länge sen och nyss ut från duschen,SKÖNT!..

Igår så började det med att alexis kom hem till mig för att han ville berätta något..så vi 2 satt i rummet o prata o kolla på tv :) sen så kom valeria och sergia runt 7 tiden typ..och vi började fixa oss så alexis drog haha..sen så kom sara och jaa vi gjorde oss klara så åkte vi in till stan,vi gick till "kaos" i början fick jag ååååååångest att ha betalat 120 kr för att det va såå dött och dålig musik..det ända som gjorde mig glad va att dom la lite 2 pac låtar haha men sen så la dom massa med bra låtar :D christian och hans kompis kom också dit och vi hade roligt som fan..eller JAG ialf HAHA dansade mycket och det käändes skönt :)..

sen kl 03 så drog vi eftersom dom stängde och vi gick till makkis där jag mötte baby med hans kompis..köpte 2 ostburgare och drog hem mot pojken..kunde inte äns äta mina hamburgare haha va såå hypaad att jag inte kunde bara :O..så jag gav ena halva till baby och den adra hela till hans kompis hahah :D..sen så kom vi hem till honom o pratade massa o myste såklart :)..

Idag så tog vi det lugnt sen så åkte jag därifrån 22 tiden och kom hem 23 hahah..lång resa :(

mer bilder kommer..hoppas jaag ialf haha!!





Utgåång ikväll

ikväll blev en låååååång kväll hahaha kunde inte sova för att jag hade en prat aparat bredvid mig..jaa valeria som pratade i tel typ hela kvällen HAHA somna runt 04(?)..och vet inte hur ja somna för hon fortsatte haha..och idag vaknade vi av att Sergia plingade på kl 10:30 typ AHHA jag helt död öppnar och vi låg lite i sängen sen fixade jag frukost och vi käkade,se duscha jag och kollade på tv med sergia medans valle balle va vid datan och duscha..sen så somna sergia och jag gick till sängen o somna oxo..vaknade typ nyss o dom gick nyss fast dom kommer SNART tbx haha..då kommer sara också..vi ska fixa oss här sen dra uut,dom ska fira mig eftersom jag fyllde år i chile hihih så underbara :D

Det blir en tjej kväll med Sara,Valeria,Sergia och Nicolina :) sen så ska jag ick sova hemma idag hihihi =)
Såklart ska kameran med och vi ska ta massa bilder :D ♥


så mysiigt

hej igeen haha efter att jag skrev sist så kom valeria o sara hem till mig och kort efter kom sergia..vi låg i sängen maserade varandra o pratade en massa..vi alla höll på att somna så vi gick till centrum o där köpte jag godis o saft kom hem igen o pratade mer och åt oss feta haha..sergia drog runt 22:30 och sara runt 23:15 nåt..valeria e kvar hon ska ju sova över haha :)..så kul för jag kollade på tv medans hon satt här vid datan i mitt rum.det kändes verkligen som om vi va syskon HAHAAH

imorgon blire kuuuuuul!! berättar mer seen!! och måste bara säga att FAN jag har haft ont i magen HELA dagen!! blääää!! :(..ajaa ska kolla min fb nu..
chaooo


vänner är livet!

Har haft en fitt äcklig dag! visste att det skulle bli såhär och gråtit har jag gjort massor både av ilska och sorg...mötte valeria snabbt efter skolan eftersom hon pratiserar under mitt hus så möttes vi..hon trösta mig så klart,pratade också med sara och baby i tel..och dom har funnits för mig..samt tjejerna i skolan,fattar inte att det har hänt! :(..valeria kom upp hem till mig och vi pratade en massa o hon trösta mig..

ajaa..igåår så hade vi riktigt mysigt här hemma hos mig..valeria,sara,sergia och baby kom vi köpte chips,pizza o läsk..och pratade värsta gangster snacket HAHA massa minnen o så dom kom runt 5..tjejerna drog runt halv 10..och baby stannade tills 00:15 då han skulle ta 00:22 tåget :)..när vi blev ensamma pratade vi om såå mycket..mycket som hänt mig och berättade massa saker..han lyssnade och gav råd..för det mesta pratade jag om mina vänner..sara o valeria...

om hur mycket dom betyder för mig,vi är så lika fast så olika HAHA sa att dom kommer före allt och han blev glad för de..för kompisar kan man ha många men vänner finns få..har blivit sviken så många gånger och dom har funnits där och öppnat mina ögon då jag vart blind,sagt saker som inget vågat säga för att dom vill mig gott..Vill verkligen inte lägga öga..för jag älskar verkligen dom! är så glad att dom kom så bra överens med baby :)..Dom gör mig glad på nån minut när jag mår som sämst..som idag,nu mår jag bra igen..eller rättare sagt..bättre..
Dom vet hur mycket dom betyder för mig,Jag älskar er från hjärtat!!!!




barnvakt :D

idag vaknade jag runt 09:30 då jag o alexis börja prata o han frågade om jag kunde passa nena ( hans hund ) och såklart blev ja glad o sa jaa!! :D han kom hit runt 11 och så lekte vi o busade o myste massa såklart :) hon va så duktig..sen runt 12:30 fixade jag mig o tog på henne koppel o gick ut för att möta alexis...och efter vi mött honom så tog han henne :)

Då gick jag till biblan för att lämna en bok jag fick böter på haha men behövde inte betala eftersom jag sa att jag faktiskt var utomlands ..och efter de gick jag till banken för att jag fick hem min studiebidrag på en check..så jag gick dit så att dom ska lägga det i mitt konto istället..och på väg hem så mötte jag valeria hon praktiserar precis under mig haha så vi ska ses senare hon kommer hem till mig och baby också ska fråga sara om hon oxo vill :) så kan vi kolla på film eller något mysigt :D

Halv 3 ska jag möta sara som ska följa med mig till skolan o prata med rektorn :) så nu ska jag städa mitt rum för att jag har ett berg av kläder i min säng som väntar att bli vikta och läggas in i min garderob :/

Nenaa ♥


Hemma igen

Då var man hemma i sverige igen käns skönt,pratade med både valeria och sara para då jag landade runt 15 tiden :D längtade så mycket efter dom!!!..på väg hem då vi satt i bilen ringde baby och vi pratade hela vägen hem :) när ja kom hem prick kl 5 duschade jag och klädde på mig sen så mötte jag sara :D och vi båda sprang till varandra AHHAH DÖR folk måste ha trott att vi e helt galna :O..sen så gick vi lite o prata masssa medans vi väntade på valeria som sen kom med seriga..vi satt ner o prata en massa..både bra o dåliga saker..Usch va jag ångrat saker lovat mig själv att aldrig va så dum o blåögd igen!!

Vi 4 va ute tills 7 nåt? sen så gick seriga hem och vi tre gick hem till mig och bara låg i sängen o prata massa skit AHAH mysigt vare sen runt 10 tiden så kom alexis också och vi satt o kolla på Paradise hotel finalen haah helt roligt och mysigt blev det :)..alla dom fick så klart med sig presenter :D och dom gick 23:30 typ..

Imorgon ska jag till biblioteket och lämna en bok sen kanske om valeria hinner så ska hon följa med mig till skolan o prata me rektorn :)..ångest!..ajaa sen efter det ska jag åka iväg o träffa min bebii :D

Ajaa nu ska jag lägga mig o sova ska upp tidigt fyfan! tillbaks till det vanliga ..






RSS 2.0