vill bli blond igen..men NEEJ :(




ÅÅH vill bara berättaaaa!!!

Är så glad över en speciell sak och vill bara skriva ut det överallt meeeeeeeeeen det får vänta!!!

Men kan säga att det gäller stoora framtids planer...ialf för mig är det jävligt stoort :D


sjuk och hungrig

Legat i sängen sens förrigår...är super varm hela tiden o bara svettas o svettas men fryser samtidigt :( jobbiiigt!!!..har bara sovit och vänt på dygnet pga det...så aah kollat på några lost avsnitt och Satc oxo..och sen gjorde jag något riktigt dumt!!...började kolla på bilderna från kreta..och blev helt saftig i munnen när jag såg bilder på tzatziki med baugette och grekist sallad!! DAMPAR HÄÄÄR!!!! OOOH vill ha nu nu nu nu ..känner ju förfan smaken i munnen men vill tuggga och svälja :(...


juste håller på att planera stort inför framtiden!!! väldiigt stort ;D






minus oliver på båda och utan lök på salladen tack..usch hatar oliver bläää


Fira min bror :)

Idag har vi vart hos min bror och firat honom :) riktigt trevligt med tårta och empanadas mums hihi och sällskapet såklart vi drog runt 9 tiden och nu sitter vi hemma och kollar på lost hahaha jaaa min familj kollar också på lost :p har saknat amaru massor så ska gosa så mycket som möjligt <3.


Hahaha galna Emi idag :D


Lost lost o mer lost

Var nyss ute på lång promenad med en vän..massa prat :)..fan vad kallt det är ute nu..skönt att man ligger skönt i sängen och ska kolla på lost :D

Fick massor med kommentarer såg jag haha :) ..och till er som undrar så mår jag jätte bra tack..hur mår ni? :D



Kan man vara sötare :')


Städning

Igår kväll kollades det på lost typ till 9 på morgonen haha e helt fast i serien :o sen somna man och vakna runt 5 då städades det fett skönt att fått det gjort :) senare blir det kalas och tårta mumssss



Mitt liv <3!!!!!!!!!!!


Bara för att så fort jag börja lägga upp sånna här bilder så har alla börjat haha :)



haha lite roligt ju :)..ja börja kolla in den här sidan för några månader sen och börja lägga upp några här..och nu vart man än kollar så har folk dom :p  men förstååår..sidan är ju bäst!!


Ajaaa själv har man börjat må mycket bättre..efter regn kommer alltid sol :)


Bästa sidan !!!!!!!!!








Sariiiiii <3



sämst

        

så mycket har hänt att jag inte orkar..bloggen får lida tyvär..behöver det..behöver så mycket!!!!!!!!!!!!!!!!


Nobody said it was easy...


gammal goding :)


vissa personer lär sig aldrig av sina misstag.

Igår vart det jätte roligt med min älskling sara..vi festade i clande..första gången för oss båda haha och det tog ett tag tills vi hittade..men till slut kom vi fram och drack o dansa massa! :D..idag mår man som förtjänat..bara legat i sängen och mått dåligt uuuscchh.. sov typ till kl 18 så nu är man inte så trött..som tur är jag ledig mån och tisdag..men har ändå ärenden som måste göras..



och du anonym som kommeterade över hur onödigt det är att skriva blogg för tydligen så bryr sig inte folk..kan jag säga 1.du verkar ialf bry dig lite för mkt om du ändå kollar in i min blogg. 2.jag skriver inte blogg för folkets skull utan för min egen.

Utgååång :D

Ikväll blir det utgång med älsklingen sara!! :D ååh är så taggad :D :D har färgat håret lite ljusare bara..sen så sitter jag barnvakt till amaru som sover just nu..min syster gör några ärenden så jag passar min busiga älskling :D..


Bild från igår då jag badade med amaru hihi



( jaaa,ni ser rätt..har på mig en töntig bad/dusch mössa hahaha)


Fredaag :)

Idag jobbade jag som vanligt..men slutade 2,så efter jobbet mötte jag upp min syster i stan och vi lunchade tsm..sen gick vi runt massa jätte trevligt..nu är vi hemma..imorgon ska jag ut :D ska ut med sara wohooo..1000 år sen jöööö,vi ska till caribeeeee :)..så det blir kuuuul :D..har gosat massa med amaru min tjockiiis som blir större o större :D

Här sitter jag i stan med min syster och a...

dsc00778 (MMS)

Här sitter jag i stan med min syster och amaru och lunchar :-)


godnatt

Idag gick båda jobben jätte bra..ganska trött nu bara..ligger i älsklingens säng..han är på jobbet nu..vi hann vara ett tag med varandra ialf :)..imorgon börjar jag 10 :)..sen till jobb nr2 igen..ajaaa fett onödigt inlägg hej dååå :)


Första jobb dagen avklarat!

Idag var det min första arbetsdag i Gate 43..började 11 men va där tidigare..det gick jätte bra!! :D trivdes och lärde mig rätt så snabbt allt..slutade 3 och på kom jag hem..mina päron är på väg hem nu..så vi ska käka tårta sen ska jag träffa sara sen till mi amor :)..

imorgon jobbar jag också såklart sen efter jobbet ska jag till jobb nr2 ( barnflicka )..sååå aah lär nog va super trött imorgon kuuuuuuuuuuul va? :D


Håller på att göra tårta till pappa tsm me...

dsc00769 (MMS)

Håller på att göra tårta till pappa tsm med min syster som kommer imorgon fram italien med mamma han fyllde år i onsdags så imorgon blir det tårt dags,gott!


Lyckat! :D

vi hade det jätte trevligt hos min bror..pratade massor och spelade kinect hihi :)..nu är jag jätte trött..imorgon ska jag o maestro hem till pappsen :) ..så ska sova nu

Och för att svara på din fråga vicky ..så sökte jag bara haha lämnade in mitt cv..sen så ringde dom så fick jag gå på 2 intervjuv..första intervjuvn va med butiks chefen..och den andra va med hennes chef the big boss haha :)..men jaa ser fram emot att jobba där :D


Middag med syskonen vilches

Igår somnade jag ganska tidigt va jätte trött!!..och idag hade jag och maestro sovmorgon..han brukar vanligtvis väcka mig runt 09 tiden för att gå ut..men idag vaknade jag 09 och han sov som en stock och väckte mig kl 11 :D  då tog jag ut honom på lång promenad och van vart överlycklig när vi kom hem..han sprang massor och ja kasta pinne osv..


Idag så ska vi hem till min bror och hans tjej o galna emi tsm med min andra bror och hans tjej..sen jag,tanya,amaru och maestro..vi är bjudna på middag..så d blir mysigt! :)..så min bror ska komma kl 5 och plocka upp oss :)


Fick en fråga om vad mitt andra jobb är..Jobbat som barnflicka i över 1 år men ska börja jobba på Guldfynd :) men det blir varannan helg..så mån-fredag jobbar jag på Gate 43 sen varannan helg på guldfynd..så jag lär bara få 2 helger ledigt i månaden haha :)



RSS 2.0