Valborg! :D

Heejsan :) igår så sov valeria och baby hos mig..vi somnade runt 03:30 och vaknade runt 11 idag haha käkade frukost o bara tagit det lungt..sen så gick vi till systime bolaget för att köpa hink..blev en platta Heineken :) ikväll ska vi hem till nicolina med några till och hinka wihooo :D..

Valeria gick nyss hem..så nu ska jag duscha o fixa mig hörs imorgon kameran så såklart med! :)


länge seen

det va ett tag sen jag skrev ..det har inte hänt så mycket haha ..igår så drog jag hem till alexis mamma med honom och baby vi kollade på matchen däär..inga kommentarer om matchen va såå suuur!! :(..hans lilla syster sååå söööööööööööööt dog för henne :D!! sen så åkte vi hemåt efter matchen :)

Nu sitter jag här med valeria vi ska ut om en stund :) det va så fint väder sen börja det regna OOOH vi blev så suura :(..sen så ska alexis ringa mig då ska vi träffas hih

Ajaa vi ska dra typ nu så puss o hej :)


Ge mig!!


söndag :)

heej allihopp :)! hoppas att det är bra med er..med mig är det jätte bra förutom att jag fortfarande känner mig nyvaken haha :/..igår så var man som sagt på tamaras fest i vårberg på väg dit träffade man på en gammal vän haha blev chockad över hur lång han hade blivit men hälsade lite snabbt och fortsatte min väg :)

Det var kul hos tamara alla drack typ och vi körde "jag har aldrig" hahaha :) åkte hem ganska tidigt för att det är så lång väg fårn vårberg till tumba..åkte runt 00:30 ..men i alby så träffade jag sara min älskling som hade vart med tjejerna,men deras kväll blev inte så lyckad som dom hade hoppats på :/..ajaa vi tog nattbussen tsm vi berättade saker som hänt o såå sen så gick vi hemåt  :)

Ringde baby på väg hem och vi pratade typ tills jag somnade hihi :)..och såklart var det han som väckte mig idag han ringde mig och jag va helt död hahahah men nu så e man piggare :p ..ajaa ska klä på mig nu höres sen

3 bilder från när jag gick i 8an hahaha hade tråkigt i bild-salen och målade mig som fjortis haha




Klaaart för partiii :D

så d var jag vixad o klar..vad sumt det känns o gå ut lite fixad när det fortfarande är dag haa folk kommer tro att jag e helt överfixad :$ men aja ska börja röra på mig snart mot Vårberg.Tar inte med mig kamera glömde ladda den ikväll :(


helt rolig tjejkväll :) <3

igår så vakan jag rätt så tidigt typ 11,mötte sara i centrum strax innan 1..sen så skulle vi följa med sergia till tandläkarenså vi mötte henne men eftersom att vi skulle till skäris direkt efter ville sara hem o lämna lite grejer..så vi 2 gick hem till sara och va där en stund medans sergia va hos tandläkaren :)..min älskling va på väg mot tumba..vi skulle alla tsm till skäris tsm med alexis också..sen så möttes vi alla,alexis hämtade med sig nena min älskliiiing hon är så fiin!! nu så hoppas hon inte så jag älskar henne ännu mer hahahahaha :D..vi stog vid centrum..jag sara,baby och alexis o väntade på segia..men shiiit man trodde dom hade värsta operationen med henne haha det dröjde 100 år!..

Men sen så kom hon med helt bedövad mun HAHA dog! bara för att sergia dröjde så länge kunde alexis inte följa med till skäris för att han skulle jobba 2 timmar efter..så vi sa hej då :)..skäris resan gick snabbt,lixom fram och tillbaks ahhaha..sergia köpte bara en tröja :)

Sen så åkte vi hemåt och på väg till tumba va jag o sara skit hungriga så vi bestämde oss för att dra till robbans WOHOO :D haha blev skit glad :D såå aah jag sara o baby drog dit och käkade,så jääävla gotttt!! vi blev helt mötta..efter det drig baby hemåt,kl va typ 7 nåt :) så jag o sara gick hem till mig och höll på somna men aah vi va tvungna att hålla oss vakna för att vi skulle hem till nicolina o ha tjej kväll hihi

Så vi tog 20:22 tåget alla vi tjejer..då menar jag Sara,jag,valeria,sergia och så klart nicolina :D..vi åkte dit och aah HAHA vi hade jävligt kul! vi satte på jätte hög musik och börja dansa,masssor med bilder,hoppa i sängen o sen pratade vi massoor..nicolinas föräldrar va jätte söta! dom hade köpt massa med smått o gött vi kunde äta som chips,dipp,advokado,morötter,salta pinnar och läst :D..jätte gott!!

IAlf mycket hände under kvällen men vi åkte därifrån runt 02:45 ..Sen så när vi kom fram till tumba hade sergias buss typ kommit så hon sprang till den..så jag sara och valeria satt o stationen och pratade massor..sen så hörde vi att det va bråk o såå HAHAH asoo riktiigt roligt..

några 15-16 åringar som va fulla och hade DRAMA..den ena hade en kille som slog söder henne men hon "älskade honom " efter att ha vart tsm i 3 DAGAR HAHA..sen så berättade hon efter att ha sätt våra förvånade och skratt reaktioner " fasst vi har känt varandra jätte längee...typ 1 månad eller 3 veckor" hahaha asoo vi ville dööööö!! vi körde värsta Oprah till dom haha( vi borde jobba med lugna gatan HAHA) ..och det höll på lääänge..och faktiskt utan att överdriva så fick dom oss att känna oss gammla :O!!

ajaa kom hem 03:30 typ och sara rindge mig och vi pratade en stund sen så somnade jag :)..

Idag är det tamaras fest! :D wohoo är taggad! :D hoppas att det blir lyckat!


lite bilder från igår,tack för allt tjejer det va verkligen jätte kul! <3











solen är tillbaks!

igår så tillbringa jag sagen med tjejerna jätte kul o va med dom som vanligt :D det slutade med att vi kom hem till mig o degade haha :) dom gick runt 00 tiden ..idag vaknade jag runt 09 av att baby ringde mig hahah stördiis :(..sen kunde jag inte somna om..så kollade på tv och hör att posten kom..så jag gick o kolla o såg att jag fått bilderna jag framkallat :D så la upp dom i var sin ram :)



Ska hoppa in i duschen nu sen förlja med segia till tandläkaren tsm med valeria :D


ogillar sverige just nu!

sitter här med färg på håret haha :) idag skulle jag igentligen åkt med till valerias skola och klippt mig,läntade som fan verkligen..men hade totalt glömt bort att jag har möte idag skit jobbigt!..så har möte 17:30

Senare kommer vale hit ska fråga sara om hon oxo vill :D..

En gammal bild på mig och valeria






Anonym om Fint väder + irriterande migrän!:

Fråga : vad menar du med att byta simkort ?
har du abbonemang nu ?


Svar : Då jag var i skärholmen så stoppade en sån här "Tele2" kille oss o började övertala oss om att byta till något o sånt haha..jag har fortf Conviq men har det billigare än vissa andra fast om jag ringer för mer än 49 kr får jag räkning hem :) allt är halva priset då menar jag Sms,samtal.och internet är gratis :) Skit bra!


Jippii :D

jätte kort inlägg här haha,mamma hittade mitt scarface data spel som jag letat i 100 åår! HAHA så nu ska jag nörda mig!! :D:D

Anonym om jag genom tiderna typ haha :):

Fråga : målade du tavlan? :) du var jätte gullig när du var yngre haha

svar: haha ah jag målade tavlan :) haha nej fyy! tack ändå :D ♥


jag genom tiderna typ haha :)



Här var man 14 år gammal haha :)



15 år



16 år



16 år,valborg



16 år, hågelby



15 år trooor jag haha :D




15 år :)




12-13 år och jag fattar verkligen inte att jag lägger upp den här bilden HAHHAHA!!!





Missa inte!!



Har du ingen aning om vad du ska göra till valborg mer än att du har lust o festa hela natten lång?
Vill Du festa till kl 05:00 men du vet att alla klubbar stänger 03:00 o du är tvungen att hämta jackan vid 02:30 för att slippa kön?

Här är något EXTRA!
Valborg den 30/4 kommer DJ L'Flow & DJ Patuu att bjuda dig och dina partysugna vänner på en helgalen fest till kl 05 på morgonen!
Alla som har festat till musiken som L'flow & Patuu spelat vet att det går galet till i dansgolvet.

| Mango Bar, Göta Källare, La Isla, Club Guanabana,Layer Cake, Hard Rock Cafe, Finlands Sauna Caliente & El Trafico m.m |

Dessa två djs har hunnit vara med om mycket på de senaste åren som tex spelat under eventer tillsammans med Kevin Lyttle, Twang System, Million Stylez, Crossfire, Danjah, Adam Tensta, Pato Pooh mfl.

L'Flow & Patuu lovar att spela det senaste och bästa som spelas runt om i Stockholmsklubbarna och kommer att spränga högtalarna med ton av musik från Syd America - Caribbien & USA.
E du redo att välkomna våren på bästa sätt och dansa dig svettig till Dancehall, Soca, Merengue, RnB/Hip hop, Reggaeton & Cumbia?

Kvällen kommer även att bjuda på live uppträdande av artisterna Twang System (Dancehall/Reggae) El Especialista (Reggaeton) och Chorizo Records (Hip Hop)
Senast in från Finland kommer även urban dj'n "slim kim" som kommer att spela de senaste Urban Tunes!

Festen kommer att hållas i Bromma Nöjespalats och beräknas pågå till 05.00 och sista insläppet är 03.00
Lokalen är ganska ny rymmer 600 personer och är väldigt fräsch.

Så boka in Valborg 30 April och gör dig redo att festa som om du vore utomlands tills 05:00 på morgonen (Dem flesta klubbarna stänger 03:00)!
Har du orken?

Info:

Inträde: 100:- / Plats: Bromma Nöjepalats - Ulvsundavägen 106 / Ålder: Tjejer 18+, Killar 20+ ID

Musik:
DJ L'Flow - Cumbia - Salsa - Merengue - Reggaeton - House - Club M.M

DJ Patuu - RnB - Hip Hop - Dancehall - Reggae - Soca - Club M.M

Barpriser:
Öl 50cl - 56kr
4:a drink - 68kr
6:a drink - 98kr
Vin - 56kr


Snöööööööö?!?!?!?

Hejsan! idag vakna jag 06 helt själv utan larm haha ..sen kl 08 smsade sara mig o frågade om jag var vaken..då gick jag upp fixade mig och så :)..sen gick jag ut och då ser jag att det snöar :O höll på döööö hahaha!!..gick hem till sara där hon gjorde sig klar snabbt och gick till tandläkaren det gick snabbt sara har så friska tänder så hahah! :D..efter det följde hon med mig o ta blodprov det gick också bra och snabbt.

Efter det gick vi till skolan för att äta åt som en gris HAHA till och med mat tanden sa att jag äter för typ 3 personer och att jag måste äta allt jag tog hahah!!..det gjorde jag..typ :p..älskar skolans mat!! efter eett tag så kom baby till skolan så vi 3 satt o ruttna men sen kom denize och så gick vi in i matsalen igen för att äta mera hahah tog också rätt så mycket mat! gotti :)

Sen följde dom med mig till banken för att ta ut pengar och köpa present till Tamara som ska ha fest på lördag :) hon blir 19!! :O gamling HAHAh ♥..sen ko vi hem till mig o degade :)


fryseeerr!!

idag åkte baby hem..efter det mötte jag sara och sen mötte vi alexis..hade saknat honom som fan! ..efter att vi promenerade kom vi hem till mig och prata o såå..sen kom valeria oxo..vi kollade på barca matchen..sen så gick alexis eftersom att han ska på skiva med sin syster :)

Så jag sara och valeria va här och pratade om allt möjligt..älskar dom! :)..så idag tillbringa jag dagen med dom absolut bästaste vännerna!..ajaa ska lägga mig o dö nu..ont i huvudet som vanligt :(..imorgon måste jag upp tidigt ska möta sara 09 hahah knaaas!! ajaa hörs imorgon puss o hej


sten sax påse

älskling min..beviis på vem som e bäst!! HAHAHHA!


Fint väder + irriterande migrän!

Heeeej! :D idaag så vart det skit fint väder ju :)..som jag sa igår så skulle vi röka vp idag..men konstigt nog svarade inte sara eller jotti mig när jag smsade så efter en stund ringde jag sara men det gick inte..det stog "endast nödsamtal" då kom jag på att kanske det var dags att byta sim kortet som jag fick i skärholmen..och när jag gjorde det ringde jag sara och hon svarade och sa att dom ringt mig 100 gånger men att jag inte svarade hahahhaah :D

sen så stressade jag och älskling ut till dom som var i skolan,det var jotti,sara,sergia och nicolina..vi kom dit runt 15 tiden..där rökte vi och käkade nötter :)..seeen så började man få ont i huvudet..så där inte så jätte mycket.Vi gick in till skolan och ruttna där inne..och min huvudvärk blev bara större o större skit hemskt lovar att det var över 1 år sen jag hade såååå ont som idag..så jag och älskling gick hem runt 7 tiden..mådde verkligen inte bra :(

Men lagade mat lite snabbt,åt och somnade med bebi..vaknade typ nyss och mår mycket bättre..måste gå till doktorn och be om recept mot migrän för alvedon hjälper inte längre :( ..

En bild från igår



Nicolina,sara och jotti idag :)



haha bebii sover typ 8)






tillbaks till tumba!

då var man hemma igen haha :) kollat på gamla videos då jag va liten typ 5 år haha :)..saknar dom tiderna som fan!!

Imorgon ska jag till doktorn o ta några blodprov..måste vakna tidiiiigt! :(..sen ska jag möta sara,jotti o baby o vi ska röka vatten pipa :D hoppas d fint väder :)..

Och alexis HAHAHAh din mupp! :D gjordee jag inte ... 8-) ...HAHAH! :D


När man vill ha roligt :D


















18 april 2010

sitter här med handduk och väntar på frukost haha :) skoja ska hjälpa till snart..ska bara skriva lite snabbt :)..idag åker jag hem eftersom baby har skola imorgon och aah ..ska åka runt 7 tiden o möta sara o jotti direkt då jag är framme i tumba hoppas jag haha :D..igår var det ingen bra natt..kunde inte sova,somna runt 08 tiden skit hemskt..för många tankar i huvudet usch! Men nu ska jag klä på mig och hjälpa min baby med frukosten haha :D


haha!


17 april 2010

vaknade för ett tag sen..är hos baby :) igår skulle vi ut..men aah det blev lite krångel med tiden så nää vi stannade hos honom hahaha :D men vi kollade på film "a beautiful mind" helt bra film! den är verklighets baserad rekommenderar den verkligen :)

Idag ska vi nog bara ta det lungt här..fult väder usch :(


Vattenpipa

idag så vaknade jag o baby rätt så tidigt käkade frukost och drog till skärholmen :) baby köpte en jätte fin jacka som jag o sara hade dött för när vi såg den då vi var där..så baby provade den och köpte den :D skit fin färg oah blir så glad av den hahahah!..efter det mötte vi upp sara och Ph..vi 4 gick runt sen käkade vi i makkis

och efter det drog vi hemåt..dom kom hem till mig,vi satt i ballkongen fett länge o rökte vatten pipa samt åt popcorn mums...men det blev kallt efter ett tag så vi kom till rummet o degade oss haha :)

Dom gick inte för så länge sen ..imorgon blir det la isla med tjejerna samt jotti haha :D baby stannar hemma för att han orkar ej gå ut hahaha :(

men seriöst vi har haft möte med tjejerna o sagt att vi måste byta från la isla iallfafall ett tag haha :O ajaa nu ska jag lägga mig bredvid min baby och kolla på real matchen :)

(juste jotti potti fett söt kommentar man uppstakttar det! :) )

Jackan baby köpte idag :D är den inte härlig ? :)


Ny header igen haha

Gjorde en header med hjälp av min baby haha :D blev riktigt nöjd med den faktiskt :D







Huvudvärk!

Idag så kom emi hit min prinsessa :D! jag och baby gick o storhandla så vi tog med henne ..sen så lämnade vi sakerna hemma och tog ut henne för att gunga..samtidigt rökte vi VP läääänge sen fan hahah vi va ute ett tag sen så åkte vi med mamma o min bror till storvreten vi har fått en lägenhet där..så vi kollade hur den var,skit fin och stort! men tapeterna tyckte jag ej om men det går o fixa!

Vi flyttar i juni typ haha fy orkar inte med all pakning :( ajaa efter det kom valeria till gården och vi rökte mer VP sen så tog vi en promenad ..och när vi blev trötta kom vi hit hem till mig käkade chips med dipp GOTT :D

Valeria gick typ vid 8 tiden..nu så har baby somnat..vi båda har haft huvudvärk hela dagen :( typ så nu har jag på mig mina glasögon hahaha :D aja ska lägga mig bredvid min prins :)

Puss


Happyy! :D

efter en lång resa till skärholmen så köpte jag det jag ville köpa hahah :D kan tänka mig att 100 andra också kommer att gå runt med den men jag skiter i haha :p..nu så har jag o baby käkat och nu ska jag framkalla några nya bilder som ska upp i mitt rum och sen mysa med honom hihi :)

Det kommer se så snyggt ut när jag köpt mina röda Converse :D



fattar nada!!

heejsan :) hoppas ni mår bra..med mig är det så där hahaha är super förkyld :/..ikväll vaknade jag minst 6 gånger av att jag va snorig och att baby klagade över sitt skadade ben :(..stackarn! ♥

Vi kom upp runt 13 tiden..käkade frukost och nu ska vi dra till skärholmen och köpa det jag berättade igår :D!!

sen åka hem till mig hihi :)




 påtal om rubriken så är den till en person som jag faktiskt någon gång tyckte om väldigt mycket..fast vi blev osams för en helt onödig grej ..men som jag faktiskt alltid saknade i smyg..tills jag kom från chile och sa att jag sakande henne men folk sa typ att hon snackar massa skit om mig o så ..blev ledsen men aah inte mer än såå..

sen fortsatte tjejen med skit snacket men denna gång försökte hon vända mina närmaste vänner mot mig o säga att dom "inte ska lite på mig" och sånt skit..dääär! just dåå kunde hon inte ha sjunkit lägre i mina ögon,la ett stort kryss över henne i mitt liv..men sen så har hon kommenterat min blogg och gett mig "råd" o såå fattar nada!..hon läser min blogg det vet jag..och därför säger jag till dig att oavsätt om hur mycket skit du har gått runt och sagt om mig har jag ALDRIG kunnat snacka tillbaks..och det kan du fråga mina närmaste vänner för du känner dom väl!..för du bettyde någongång i tiden jävligt mycket för mig och glömmer inte stunder då du fanns för mig då jag behövde dig..därför håller jag käften då folk kommer o säger saker du sagt om mig..suckar och är tyst..synd att du har glömmt allt jag också stått för dig..men men..

vill bara inte ha dina råd,du känner inte min pojkvän så du vet inte hur han är eller hur han ser på saker och ting. Så säg inte saker du anser är "det rätta eller respektlösa" för om det ska komma från någon så ska det absolut inte komma från din mun!


rolig dag med tjejerna :D

som sagt så gick jag ut direkt efter att jag skrev..tyvär dizza sara oss och drog till norsborg istället hahah :D så det var jag sergia valeria och nicolina :)..vi träffade på amanda,ph och dom..vi satt o njöt av solen ..sen så drog dom..vi tjejer gick in till sibylla där ncolina käkade haha..sen så satt vi o ruttnade vid stationen och eftersom vi frös så mkt började vi fundera vad vi skulle göra..och bestämde oss för att gå till tumbas ungdoms gård ahhahaha!! där bara yngre hänger men aah vi fröööös..så vi gick dit och nörda oss vid varsin data..helt lyxigt de e däär,bio o grejer ahahhaha :D vi satt där typ till 21 tiden sen så rörde vi oss hemåt..

Jag gick hem duschade o gjorde mig iordning för att åka till bebi som skadade sig i sin match :(..skulle överaska honom meeeeeeeeeeen meen neej ahhha ändrade planer blev det..sa istället att jag skulle dit..såå  åkte och efter en 1 timmas resa var jag framme..ringde alexis på vägen han va med sebbe så han satte på högtalare och vi tre pratade haha :)..

Nu sitter jag med mi älskling som e skadad med badage :(..ajaa lägger upp några bilder som kom upp från la isla i från fredags.






Bebiiiii


vååår!

Hejsan..idag så vaknade jag runt 09 tiden och kunde inte sluta stirra in min söta baby och tycka att han e så fiiin :D sen så vakande vi,gjorde oss iordning och drog..han till skolan och jag mot tumba..när jag kom fram så gick jag till tumba gymn. där mötte jag sara..vi käkade lunch sen satt vi ute i gården med cayo,adde,ronny o ph :D..men kort efter drog vi till skärholmen,sara skulle byta storleken på en tröja hon köpt..

Så vi åkte in dit och jaa..kunde inte låta såklart bli att köpa något haha :( det blev en lila högmidjad kjol! från gina den gick på ändast 99:- men sen så blev jag helt kär i något jag såg ..ska åka in till skäris imorgon med sara och köpa den..lägger upp bild på den när den blir miin :D håll utkik! ;)

Efter som att det är så fint väder så ska jag valeria och sara ut o njuta av solen typ nu hihi! älskar våren men längtar som fan till sommaren

Anonym om så fint väder!:

Fråga : hej! din blogg är jätte bra :) men du borde tänka mer på din svenska?

Svar : tack så mkt!..haha joo lovar att försöka det iallafall! :)


Så förkyyyyld!

godmorgon igår somnade vi riktikgt sent! typ 04:30 haha vi försökte ladda ner ett spel men vi misslyckades :(..baby duschar nu och sen ska han till skolan och jag till tumba o möta sara :D


så fint väder!

vaknade av att min bebis hämtade frukost till sängen till mig! :D blev så glad hihihi min underbara pojkvän ♥ sen har vi suttit i hans balkong o njutit av solen..sen tog jag datan och såg i face att i min profil hade jag fått alla gamla saker tillbaks..gamla händelser..sens mer än 1 år tillbaks..såklart fanns gamla inlägg hahaha men allt är nu borta! :)


Hahahah!!

fick en rolig fråga som ska få ett svar

 

samantha om El clasico:

Fråga : hej läste att du vill att real madrid ska vinna, hur kommer det sig ?
du hejade på barcelona förut ?
är det för killen lr?

Svar : då måste jag säga att aaah ahha faktiskt så är det såå..men nu när barca vann kan jag verkigen inte hålla mig från att säga att real faktiskt är dåliga JUST NU hahahaha!! lite svårt att få älsklingen att förstå det när han e värsta real fansen hahah! :D men det va roligt idag o kolla på matchen..blev ändå små glad när real hade chanser att göra mål..men men..mer än "chanser" blev det inte :/ hahaha


Ajaa nu är jag Hos baby efter att ha vart hos hans pappa med hans bror,syster och farbror :) vi käkade o så jätte mysiigt :D nervös va man men dom är så öppna att man slappnar av hihih :)

Aja nu ska vi gå o mysa :D puss o hej! :D


El clasico

Tjaaa :) igåår Så var man i la isla såklart ahhaha va med sara, min älskling,sergia o jotti..nicolina kom senare :) hade faktiskt jätte kul ahaha kom hem runt 04:30 och somnade..idag ska jag o baby iväg till hans pappa o käka middag o sen kolla på el clasico :D! längtar haahhaha hoppas real vinner :)

















med min älskling

valeria ringde mig runt 11 tiden och ville träffas..sprang till henne hahaha :D vi va ute o pratade o där väntade vi på min baby :)..vi va ute typ 1½ timma sen gick  vi hemåt..nu har jag jag visat programet till min älskling och lekt med bilder haahha :D här e resultatet på en :)



Äntligen haha :D

Så blev jag klar med min header efter ..jaaa vad man man säga..hela dagen (?) HAHA nej dåå..har gjort massa olika :) men blev nöjdast med den här! :D
vad tycker ni ? :)

på bilderna är det dom personerna som betydet enormt mycket för mig Valeria,min älskling,sara och alexis hihi ♥




 Valeria kom hit idag och ja vi pratade massor :) hon drog för typ 1 timma (?)..min älskling är på väg hit,han har vart på träning hihi :) saknat min söta prins!

Imorgon så blir det såklart la isla hahaha :D ska dit med sara bara tror jag det blir ändå kul :D


YESSS

jag lyckades ladda ner deen!! :D är såå glad ni fattar inte ahhahahha ..så nu håller jag på med min nya header! :D


Sjuuk :/

vaknade för inte så jätte länge sen har kollat på tv o så..alexis ringde mig för nån min sen så vi pratade lite sen käkade jag frukost,gottii..

Igår gick det inte alls bra med att ladda ner Ps cs4 skit jobbiigt!! men ska fortsätta kriga med det nu,,och så har jag letat efter Scarface spelelet jag har men inte hittar för att baby vill spela hahaha och där jag letat var det fullt med damm..så nu kliar det i näsan som fan ´haha :(


Godnatt :)

Nu ska jag lägga mig med feber och hosta,kul!! :(..

bjuder på 2 gammla bilder på mig o tamara någon gång hos prisci 2007:D




lång promenad

Heeeeeeeeej kom nyss hem efter har vart på lång promenad med sara :)..vi träffades runt 20 tiden sen promenarede vi runt och sen mötte vi alexis,gick hem till honom en stund sen så drog vi mot stationen vi följde med honom då han väntade på sitt tåg ( någon jävligt roligt hände därpå HAHA ) fan vad ja o sara skrattade :D..sen så satt vi bara o pratade massor :) sen gick vi hemåt..

Nu ska jag försöka ladda ner Photoshop cs4 IGEN! ohh har kämpat hela dagen..hoppas det går bra denna gång! :D för dååå ska jag fixa en ny header WOHOOO hahaha :D


film mys

tjena hoppsan! har tagut det ganska lungt idag :) valeria och sergia kom förbi och vi bara låg o lyssna på riktigt gamla låtar..vilka minnen man fick :)..sen så gick ja o älskling o lämna dom vid centrum men vi stannade o pratade massor med vale haha sen så drog hon och vi gick till staoil..pratade ut med honom och det känndes riktigt skönt,han förstår mig precis! :)..baby köpte cola,chips,bullar,dipp och jag tog ett äpple hahaa..sen så kom vi hem för typ 30 min sen..nu ska vi lägga oss och tjocka oss till en film "talento de barrio" där daddy-yankee är huvudrollen..jag har sätt den men inte baby..så aah vi ska kolla på den :)..

imorgon ska vi upp tidigt..( ska föröska ialf haha ) och göra några ärenden haha :)..måste bara säga Hatar att ha fyllt 18 HAHA måste betala allt själv nu :(..inte mammas bortskämda flicka längre nej..ohh det svider haha men men ..

ajaaa ni får ha det så bäst,puss o hej


kan ej smsa eller ringa!! :(

vaknade för inte så länge sen har städat o såå :) ska snart iväg i hanlda lite mat till hemmet så ska göra mig iordning..juste kan varken smsa eller ringa så att mina vänner vet det hahha :(..känns så tooomt döööör!!! men ajaa ska byta om nu,hörs senare puss


in love.



Den ska så bli miiin! :D


Bästa vän!


flyttat hem igen :(

jaa då var min och älsklinges smekmånad sluut haha :(..hans pappa kommer hem från chile imorgon så aah vi flyttade därifrån idag..stätade o såå..jag o bebi har nog inte haft det bättre :D helt underbara 3 veckor  :).aja tillbaks till verkligheten haha..

Baby är någonstans o hinkar med vänner i fridhemsplan men kommer sernare hit..på väg hemåt ringde jag alexis,känns som 100 årsen men hans mobil funkar inte så bra ..vi skulle ut men somnade det får bli imorgon saknat honom! :/..

har oxo börjat fundera på att klippa mitt hår :(..det är så slitet att det inte växer mer men OHH det kommer ändå fortsätta vara slitet sen för mitt blonda gör att det blir det..kanskre bara raka av det hela(?) HAHA aldrig,även om jag skulle vilja det ahahaha..men alla säger att jag passar så bra i blont och det tycker jag också..men ska klippa nog till axlarna o sen kanske köpa löshår (?) :O..får see hur det blir :)

Va inne i face i hittade en bild jag inte hade sätt haha,från camis 18års fest :)
jag o vicky på bilden



Och juste fattar mig inte på folk som vill att jag ska ogilla mitt ex och kommer med så mkt skit snack blir sur! som om dom är rädda att vi kommer bli vänner igen och att dom måste hitta på saker för att hålla mig borta från honom,det senaste var att han hade tydligen snackat skit om min familj men det var tydligen inte sant och tror på att han inte gjort det :)..

Så folk lägg ner fan..jag har kommit över honom,har faktiskt ingen ilska eller hat mot honom längre..och ångrar faktiskt att ja snackat så mycket skit om honom speciellt här i bloggen,bara omoget gjort..men tror nog att jag va sårad utan att jag själv visste det,för jag aldrig grät för honom..skulle nog inte ha några stora problem med att någon gång bli kompis med honom..inte så där bästa kompis haha men så där om man stöter på varandra ute någon gång bara hälsa :)..men det låter jag i ödets händer,det får bli som det blir..
 Peace!


söndag

är här i tumba kom hit igår med baby,emi sov över så det gjorde vi oxo hihi haft skit kul med min prinsessa :D hon somnade av att jag gosade med henne hihiih..sen kollade jag o baby på film bara :)..älskling gick nyss iväg för att spela fotboll med vänner..jag åker hem senare :)..

I fredags så var vi i la isla med baby,sara,nicolina,sergia,sebbe o jotti..det va helt okej kännes skönt att dansa ahha känns som om det va 100 årsen kom hem vid 04

En bild från nån vecka sen haha :)


tvätt tid

hejanhoppsan :)..är här hos babys mami för att vi lånar deras tvätmaskiner haha :D första gången för mig hihi :)..på väg hit käkade vi var sin subway macka muuums!!..igår va ja på en liten shopping runda köpte äntligen jeans västen från mango som jag önskat mig i 1 vecka nu ahah sen en somrig liten västa från åhlens och en randig tröja från Jc :D..skit nööjd :D..

Imorgon är det la isla som gäller som vanligt haha men imorgon är det reggaeton + skum party kväll hahaha men jag ska inte in i skummet! :O..Tamara ska oxo med wohoo saknat henne som fuck!

så elak som hon e lurade hon mig idag om att hon skulle flytta till barsilien o dum som jag var gick ja på det och blev skit ledsen o sa till baby men smart som han e sa han " det är säkert ett april skämt" då klickade det haha och ja han hade rätt hahah! :D

Ajaa vi är klara runt 19 tiden sen är det att bära alllt tbx till vällingby :(..har så ont i ryggen fan.. ajaa

juste igår var jag i stan med bästisen valeria som pierca sin tunga efter alll längtan haha :D hon va så nervööös stackarn påminde mig om när jag skulle göra haha :D hon blödde en del i tungan stackarn..men hon va skit glad :D när mannen tog fram stången så tog hon fram sin hand så att ja skulle hålla om den :D så söööt hon e såklart gjorde jag det hihih :) love her!

Och jotti din galning haha såg din kommentar :D kul att du tycker om min blogg hihihi ♥


RSS 2.0