30 nov är slut för min del!

gick ut med favoriten valeria..eller hon kom ner till min gård o vi satt ner prata en massa o rökte :)..kom hem vit 10 då insåg jag att ja missat Paradise hotel! :'( fick ångest!!!

aja e skiiit trött verkligen..somnade ju sås ent o vakna så tidigt...såå skönt att jag börjar 10:30 imorgon =)

Meeeen..godnatt! <3


30 nov - shopping

kom nyss hem..idag var jag i skolan och efter så gick jag o sebbe till cayos lägenhet..dom spelade fifa och jag somnade..men lite svårt o sova av all skrik när dom gjorde måål *suck* efter det åkte jag in till skäris..av allt jag hade planerat o köpa så fanns inget av det..men kom hem med 2 plagg från New yorker....efter skärholmen åkte jag in till vårberg och träffade "mr.hemlig" ( HAHA ). vi va bara en stund med varandra..sen mötte jag upp tamara vi åkte in till skärholmen igen..vi pratade o såå sen gick hon till dansen och jag hem :)

ska käka nu är skit hungrig!!






30 nov

godmorgon mina trogna läsare :) sovit gott?..själv önskar jag att jag kunde fortsätta sova..somnade runt 04 och vakna för en halv timme sen :/..kunde verligen inte sova..eller...jag kollade på tv för att det fanns hela tiden något bra haha..idag äre media dag så det blir roligt hur som helst :)..

efter skolan tänker jag åka till skäris och små shoppa och efter det ska jag träffa "mr,hemlis" HAHA neeeeeeeeeeeeej jag ska inte börja igen med "X" grejjen...idag ere bara ett undantag :D men vi ska träffas först i skärholmen centrum sen hem till honom o kolla på film :)

nu ska jag käka frukost för att orka med dagen =)


BARCA! :D

dååå vare klart att barca van! :D 1-0 blev det mål av självaste Zlatan :D..va verkligen heeelt inne i matchen och det pirrade i magen varje gång någon höll på att göra mål HAHA.Imorgon blire säkert mkt snack i skolan skit kul :D

tänka sig att dom klara sig med endast 10 spelar,helt ärligt nu alla real fan..ge er..hah det här e ett grovt bevis på vem som är bättre :D
 och säg inte att det var "tur" för det avr det inte!




29 nov

gårdagen va helt okej ja o sara dansa en hel del såklart :D men det kunde ha vart bättre..låtarna var lite konstigt remixade då o då..men men..vi va med anthony,fernando,valentino,almir,sinan o några till på väg hem blev det så där knas..inte så konstigt..det måste alltid hända något haha..men allt det knasiga gjorde att jag kom hem kl 07..va full,trött och frös så jag somna på direkten ..vakna kl 15 idag med mobilen bombad av sms..fattar inte att jag inte vaknade av dom :O brukar alltid vakna av små små ljud haha

Idag äre abra att ta det lugnt och kolla faktiskt på barca matchen mot real! :D










Haha störda



Fernandooo =)



Fernando blev avundsjuk HAHA



som vanligt e vi som sista hoho





28 nov - alvik fest! :D

igår somna jag riktigt seent och idag vakna jag runt 14 tiden..duscha snabbt sen åkte jag o sara till skäris kollade runt sen åkte vi hemåt igen HAHA skit onödigt :D men vi pratade om saker som hänt o så hihihi =)..idag ere alvik latino fest!! :D:D ska börja små fixa mig för ska hem till sara runt 8 och fixa oss klart där..vi ska nog börja åka 21:22 ..så vi har tiid på oss :)...ska såklaart ta med kameran och det blir massa bilder jeeeeeey =)

aja har beslutsångest om mitt hår..om jag ska ha mitt naturliga lockiga hår eller platta!! :(..får se hur det bliir

Puss


28 nov

känner mig fortf helt seg men vill inte sova än!!..tänker redan på vad min nästa tatuiering ska vara! :D man blir typ beroende! :O..det ska vara en text..vill inte säga än vad för text...tills jag gjort den :)..men den kommer att betyda mycket!! för saker jag fått gå igenom osv..spec den senanste tiden..men vet inte vaaart i kroppen jag ska ha den :/..jaja har några veckor på mig att tänka..antingen gör jag den innan chile eller i chile..tänka sig att det är snart 2 veckor kvar tills jag åker!! längtar ..men inte efter resan för den kmr va så sjukt låång tråkiig :(..vill bara komma fram och känna den varma solen! :D

chile 07/08 ♥





åaah :)




<3




27 nov - wihuuu

idag har jag vart i skolan och efter skolan så åkte jag till vårby med linn och aleks..för att göra min första tatto :D..vi fick vänta ett tag i vårby men sen så satte vi igång,var skit nervös men men har velat göra min lilla stjärna länge ! :D typ när jag starta bloggen skulle jag göra den men det blev aldrig av typ ahah men NU SÅÅ :D..fan vad ont det gjorde men det var det värt! :D

och varför jag valde just örat ( eftersom många blir chockade när jag säger att jag gjort det ) är för att det inte är alls många som har där..jag har inte sätt någon som har där häller såå aah ville inte göra där nästan alla gör :)





Efter det åkte jag hemåt och höll på att somna i bussen haha..när jag kom hem så åt jag sen la jag mig i sängen o somna i någon minut..idag stannar jag hemma ooooorkar verkligen inte festa,eller dricka...vill spara mig tills imorgon istället :D..alviik WOHO =)

ajaa ska kolla på tv nu,puss ♥


26 nov

idag var jag i skolan och hade ångest hela dagen! ville bara hem..slutade 14:30 kom hem och sov typ..vakna typ kvart i nio..knas!! kommer itne kunna sova ikväll :(..ajaa..kollade på Paradise hotel sen så kom jag hiit..

Har verkligen mått skit konstigt dom senaste dagarna..eller jag känner mig konstig..har hela tiden typ en stor lust att skrika så högt som jag bara kan!..har till och med känt mig väldigt ensam fast det är någon jag inte är..men det käns så..svårt att förlkara..OH!

jajaa...imorgon ska jag på fest med tamara för michel fyller år :)..sen på lördag är det latino festen WOHO längtar!! saknar sara och denize som fan!! :( men på lördag ska vi ses =) <3



mysig dag

kom nyss hem efter att ha vart med cayo och valeria :)..mötte upp dom runt 18 tiden..sen så sa cayo att han har fått låna hans kompis lägenhet som är bort rest så cayo ska bo där i 2 veckor..det är exakt där valeria bor..sen så gick vi diit och besätmde oss för att kolla på film..så vi gick ner till cetrum för att köpa chips,godis o läsk..på väg tillbaks mötte vi upp migge och kave dom skulle på bio så vi pratade bara lite snabbt..sen så gick vu upp till lägeheten och åt oss tjocka..vi kollade på "i love you man "..jag hade redan sätt den innan men den är bra så kollade på den igen..lägeheten va skit mysig verkligen :D..sen så kollade på paradise hotel och efter det drog vii =)

Fick en kommentar där det stog :

gumman du ska lära dig en sak, man kan aldrig ha killkompisar. ALDRIG! Förr eller senare kommer den ena eller andra få känslor för varandra, det är bara så. Kill kompisar finns inte.

då kan jag först säga,vad söt att du bryr dig :) men kan inte hålla med dig..jag har i nästan hela mitt liv haft hur bra kill kompisar som helst utan att man fått känslor..tvärtom man pratar själv om sina "kill problem" eller om hans " tjej problem"..Det har hänt att en kill kompis börjat gilla mig..men vi var inte SÅ bra vänner..så jag tror faktiskt att man kan ha en riktigt bra kill kompis =)


25 nov

vaknade runt 07 och har duschat..mitt hår är blött och jag orkar itne platta så jag la massa med hår mousse haha :)..det är typ första gången på tusen år jag har mitt naturliga lockiga hår :O..jajaa nu får håret andas :)

idag slutar jag typ vid 12 har bara 2 lektioner haha :) oojjj börjar om 10 min måste draa herrå


Anonym om 24 nov:

Vem är alexis? :) är han en ny kille eller bara en kompis?

Svar : alexis är nog min bästa kill kompis som jag bryr mig väldigt mycket om :) ♥


24 nov

idag har jag vart i skolan och filmade hela dagen..vi sluta kl 3 efter det mötte jag upp migge som skulle ge mig en sak jag had tappat bort i fredags haha..sen så följde han och kave med mig hem för att hämta "nena´s" present efter det så följde migge med mig halva vägen till alexis sen sa vi hejdå :)..Gick hem till alexis runt 4 typ..gav min present sen så matade jag nena :D! hon åt upp all mat skit duktiig älskar henne :D sen gick vi ut på promenad och när hon gjort sina saker gick vi upp igen..alexis visade gamla bilder HAHA skit roligt skratta en hel del =)..runt 18:30 rörde vi på oss..jag hem och han skulle träna så han följde med mig lite sen sa vi hej då :)

Ringde vale på väg hem o när jag kom hem så käka jag..ska duscha nu sen sova..igår somna jag 19:00 och vakna idag kl 09  heeelt sjukt haha :)





23 nov

idag vakna jag och ville verkligen inte gå till skolan :(..men men gick ändåå..Måndag = media dag..så dagen flöög verkligen bort..vi filmade en kort film såå kul när man gör fel efter fel HAHA vi blev inte klara men ska fortsätta imorgon :D!..sen typ gick förbi centrum o köpte en present till "nena" alexis sööt valp :D hoppas hon gillar den haha..

sen så har ja itne gjort så mkt mer än att kollat på tv o ätit :)


homee

kom hem kl 9..efter att jag och alexis handlat klart så satt vi vid bussarna för att han skulle hem och jag möta sara och denize..när bussen kom sa vi hej då :)..jag promenerade till tuna skolan där dom befann sig..och sprang bokstavligen dit och gick på 100 vattenpöl..så jag va helt blöt..sen så kom ja fram till dom och va pratade ut och såå..skönt att ha så underbara vänner :) ♥..

sen efter ett tag så gick vi hemåt..när ja kom hem hoppa jag i badkaret o bada med varmt vatten,duscha håret o så :)..nu ska jag torka och platta håret sen sovaaa e helt trött

alexis söta nena :D



22 nov - hos alexis

igår så kom tamara vi kollade på film åt kebad rulle från robbans skiit gott :D..sen så kollade vi på 2 filmer men jag somnade under den andra filmen hahaklockan va typ 04 :p sen så vaknade jag runt 15 och hon runt 17 vi käkade frukost och sen så drog hon,vi pratade massa och var jätte mysigt :) <3

sen så träffade jag alexis..vi prata och han tog med sin söta nya valp "nena" såå söööt :D sen så kom vi hit hem till honom pratat o såå :) nu snart ska vi till willys o handla..sen kanske ja träffar sara min älskling :)

ajaa ska bort från datan nu..skriver mer när jag är hemma

puss


veviii <3

Sara min solstråle tack för allt!! det du gjorde igår för mig är något jag aldrig glömmer,att du kom direkt då jag behövde dig :') när ja såg dig när ja kom mot dig fick mig att känna mig trygg igen och när du kramade mig så där hårt hitta jag tillbaks..var helt vilse och behövde någon och du kom! TACK jag kommer alltid att finnas för dig älskling,du är underbar!!

Älskar dig sara johannesson





usch!

igår va jag på fest först hos cami sen rulla vi vidare på en annan fest som kom av en slump..det va skiiiiit roligt vi drack och dansade jätte mycket..och faaan vad fulll jag blev!! det va länge sen jag va så full..men inte äckligt full jag skrattade o dansade o hade roligt :D..festen tog slut runt 03..så vi drog och det som händer därefter vill jag inte ta upp här..mina närmaste vet och det räcker med det..säger bara  GÅ O DÖ!..kom ialf hem kl 06..var med migge o sara som var så underbara mot mig! :')

idag kommer tamara hiiit :) vi ska ha mys dag film,chips o såå..kanske fest(?)..är fortf bakis så får se om jag får lust..hon ska ändå sova här såå de blir kul hur som helst :D



Anonym om det finns gränser:

vilket ex pratar du om, när du sejjer ex?

Svar : jag har bara haft ett seriöst förhållande och df ser jag honom som mitt ända "ex"..och de han jag va tsm med i 1½ år :)


minnen :)

Den här låten påminner mig endast om en person,itooo miss u:) vet inte om du hade den i pea då vi skulle träffas för första gången eller så lyssnade jag på den då jag besökte dig i pea hahah..men jag bombade den här låten i slutet av sommaren 07

Sean kingston - your sister





det finns gränser

läste nyss klart boken,som fick mig faktiskt att släppa några tårar.Den var verlken skit bra! jag är ingen läs människa,tvärtom jag hatar att läsa böcker..jag har läst inte mer än 5 hela böcker i hela mitt liv jag tror..för om inte boken är bra i början ger jag upp..men den här va så fin!! :) rekomenderar den verkligen!

 





annars har jag pluggat lite,duschat o ätit pankakor :D smsade oxo ( såklart haha )  och en av dom jag smsade med har vart "efter" mig ett tag,han är fin,snäll osv..men ett stort problem i mina ögon..han är "kompis" med mitt ex..det finns gränser och där går gränsen för mig..skulle nog aldrig göra något sånt..att börja träffa mitt ex kompisar på ett annat sätt som inte just är som kompisar..därför undviker jag att träffa honom..för att det finns en chans att om jag träffar honom så kanske jag börjar att strunta i att han känner mitt ex väl..och det går mot mina regler..men då undrar jag också hur killen tänker..vad är han för salgs kompis till mitt ex dåå (?) hur kan han kolla honom i ögonen när dom träffas (?) jaja lägger mig inte i..man får lära sig själv med vilka man umgås med ;)


18 okt

hej alla glada läsare :) hoppas att ni mår bra..själv mår jag riktigt bra! ( fast såklart är jag jäättttttee jätte trött )
idag var jag i skolan..och denize kom :D det känndes som om det var åååår sen vi sågs,saknade henne! <3..vi käkade luch tsm o såå gick vi ut på en rök-paus..då kom sebastian och bad mig o äta med honom..så ja följde med honom in och vi satte oss vid ett bord sen så kom rami och satt med oss..seeeen såå satt vi bara i cafét och pratade o så :)..

hade lektion efteråt till kl 2 och slutade efter..hade planer att gå sola i hornstull idag så bad sebastian att låna mig hans sl-kort..han satt i cafét med några så jag satte mig där med dom och han gav mig kortet..sen såå rullade tiden på till slut blev ja o sebastian ensamma och jag tänkte ta bussen som kom där på..så han följde mig till andra sidan skolan vid El-sidan..och vi satt där o väntade på bussen för vi orkade itne gå ut för det fula vädret,ångest!

men vi pratade o pratade o tiden flög typ så det blev ingen solarium..sinan kom och satte dig med oss och vi börja prata om läskiga saker som tex andar :O..vi satt o berättade läskiga saker som hänt oss osv..haha vi va helt inne i det..sen runt 4 tiden gick vi till cafét där satt rami så vi satte oss där och pratade massa..sen fick sebastian ett samtal och gick ifrån oss ett tag hahah och dååååå börja sinan att driva med miig HAHA han förvirraade mig heeelt!! ingen har någonsin lyckat att förvirra mig så mkt som han..så det blev maasssa skratt..han gjorde så att ja själv tveka på saker jag sagt :O sen så kom sebastian och aah det gjorde itne saken bättre..det blev bara ett skratt mer! HAHA vi 4 bara satt o skratta o skratta ooo skratta..nee men det va skit roligt det var lääääänge sen jag skrattade såå mkt med så mkt lust :D vi var sist i skolan typ till kl 6 :O..sen så gick vi ut i regnet FY!

Sen så kom jag hem och kände mig trött..åt,kolla på tv duscha o läst lite ur boken..
nu ska jag torka håret,platta det och plugga några glosor vi fick tills imorgon..



17 nov

åhh är så trött :( har blivit så den senaste tiden,känner mig så trött hela tiden men tvinger mig själv att inte sova nu för då kommer ja inte kunna sova på kvällen!

igår somnade jag runt 01:30..kunde inte sluta läsa "syskonkärlek"  började med den och läste till sida 102 HAHA kunde verkligen inte sluta läsa..den är så sjukt bra!!!

idag så var jag i skolan - media dag.det va inte så roligt..läraren pratade för mkt så att jag drömde mig bort i tankar..sen så tillbringa jag lunch rasten med sebastian och sen så kom cayo..vi satt o skrattade massa =) sen så gick jag in på lektion och slutade tvåå..möttte sebastian lite snabbt i skolan för att han lånade mig hans buss kort för att jag skulle sola..såå jag åkte men näheee dom tog bort soalriumet där..blev små sur för jag orkade inte åka ända till Hornstull..så jag åkte tbx..satt i cafét o väntade på sebastian som hade lektion..sen så kom han och tog sitt kort och jag drog hemåt :)

sen så har jag inte gjort så mkt mer..kom hem kolla på tv,läste mer av boken och aah suttit vid datan för att hålla mig vaken..ska ut o röka nu för att få lite friskt luft hahha :)

PUSS




helt slut

oohh är så jävla trött att de inte sant :( men väntar på paradise hotel..

men men..idag så hade jag som sagt media dag..vi fick filma och så..sen si visade alla grupper det dom hade filmat inför hela klassen AHHA fick ont i magen av hur mkt jag skratta..man skulle typ göra en kort film med innehållet " ett offer,en räddare och en ond" jag o min grupp gjorde CSI HHAAHA faan vad vi skrattade,och beröm fick vi :D..efter lunch fick vi gå ut o filma,interjuva folk ute och ställa en fråga,vi valde " Om du hade en vecka kvar o leva,vad skulle du göra då?" ahha man fick många sjuka svar..som " bli hora,knulla varje dag,knarka,råna en bank,jucka alla dagarna" osv..alla svar var från främmande människor ute ..det va kuul..men när vi gick mot skolan då vi var klara kände jag att jag blev helt seg..så vi samlades och lämnade in kameran o såå och fick sluta 14:30..skönt!..imorgon ska vi kolla på alla interjuver :)

Efter skolan åkte jag in till hornstull för att sola med mina sista poletter..det blev 16 min..och blev brun :D..MEN! de inte klart ÄN..imorgon ska jag sola min SISTA gång..ialf på många månader...hoppas jag kan hålla mig ..men ska sola i 30 min den här gången :D då jävlar! ..

vägen till hornstull va hur jobbig som helst..jag tog 15:01 bussen ( 707an) och jag brukar alltid gå av i alby och ta t-banan därifrån till hornstull..men NEJ jag va för trött för att kliva av bussen i alby så jag fortsatte ända till skärholmen..40 minuters resa sen så när jag kommer till skäris så missa jag precis tåget..fick vänta i 10 min..inte så farligt tänkte jag :)..när den kom så hoppa jag på den och aah..resan fårn tumba till hornstull blev 1 timma om 10 min! kunde inte tro det!!..solade och rörde mig tbx..fast åkte av i alby den här gången och tog bussen därifrån mot tumba..när jag väl kom till tumba gick jag till biblioteket för att hämta ut en bok jag hade beställt " syskonkärlek" tamara läser den och säger att den va bra! så jag blev oxo nyfiken på den :D ska läsa den efter jag skrivit klar :)

Samanlagt blev allt 3 timmar HAHA kom hem prick kl 18:00..HELT SLUT mina ögon vägde TON..

jag käkade och duschade,torka håret kollat på simpsons och aah nu sitter jag vid datan och tror inte jag kommer kunna hålla mig vaken

ajaa som tur börjar jag 10:30 imorgon :D


ångest

ohhh somnade jätte sent inatt...eller jag har somnat senare..men somnade runt 04..larmet gick 06 men ändra till 06:50 då gick jag upp fixat mig o såå :) idag är det media dag,vi har börjat med rörlig bild,hoppas det blir roligt men det är mycket filmande då man brukar gå uut..gillar inte gå ut i skolan de kallt och man orkar inte gå till skåpet o ta på siig blää..men skulle föredra att krypa tbx till min säng i det stora mjuka täcket ( okej,inte min säng,faktiskt min systers ahhaha) och somna om :(

idag slutar jag runt 15:30..hoppas dom släpper oss tidigare som sist vi fick sluta 14 haha mirakel =) efter skolan ska jag sola för mina sista sol-pengar "poletter" i hornstull :)..sen vet jag inte..blir förmodligen jätte trött och kommer bara vilja sova :)

Och juste förra veckan laddade jag ner en skit bra film med ashton kutcher som heter "spread" den är från i år.Den är så grymt braa!!! slutet var oväntat,inte som alla andra filmer som slutar likadant,rekomenderar den!




juusstee

ahhaha hade glömt att berätta att jag fick tbx min mobil IGEN HAHA!! har man tur eller har man tur? ramii fixade faktiskt tbx den =) tackade honom jättee mycket :D <3 ..fast använder inte den..min touch mobil är tbx..men den laddar och orkar inte lägga tbx alla kontakter för har en annan mobil nu som ja har dom viktigaste nummer..så ska ha den ett tag till tills ja ooorkar lägga om alla nummer som jag har i den mobilen som jag fick tbx :D braaaaaaaaaa vaaaaaa :D hahaha många mobiler att ha koll på


längtar!

ååhh den 28 nov är det dags för nästa alvik latino fest!! och så klart ska viii diiiiit för att de dj flow som spelar då är det braa grejeer :D längtaar!! tänka siig att 2 veckor efter det är det chile som gäller WIHOOOO :D




ojjj har jag blogg?

HAHA har inte orkat blogga fifan :D ajaaa bryyyyr mig ick :)...min helg har vart lite så där galen..meen shhh nancy :) idag vare bio med tjejerna från klassen linn,aleks och rebecka :D kolalde på 2012 SÅÅÅ GRYYMT BRA var helt spänd av den hade bara lust att skrika hahaha men neeej =)..efter bion träffade jag på några kill kompisar..och när vi gick ut såg man en oväntad person som fick mig att små skratta hahaha :)

men rekomenderar filmen verkligen!

imorgom skola..ny vecka nya mål..ska sattsa hårt på skolan spec den här veckan..inga skolk,bara plugg!!



    Amalia  om måste jag va så klumpig!:


Hej nancy! Gillar din blogg. Äkta vara.
Vi vet att du inte har haft så många pojkvänner som du har sagt. Kan du inte berätta om alla? Intresting.

Puss Nanncy! hoppas du har en bra dag.
 

svar : jag har bara haft 1 seriöst förhållande som varade 1½ år nästan...och en till blev nästan seriöst men jag vill inte :)..jag mår bra som jag har det nu 


Maria om shopping:


berätta om roll on foundationen va bra sen tänkt köpa men osäker för om den skulle va bra :)


svar : den är skit bra faktiskt..men va nogrann med vilken du väljer..menar hud färg :)


 Anonym om shopping:

vart ifrån köpte du din armband :)?
 
svar : den är från lindex..kmr inte ihåg hur mkt den kosta :/


 


måste jag va så klumpig!

OH är så arg att de inte sant!!..hade hur roligt som helst i skolan tillbringa skoldagen med sebastian och vi kollade på tunering i idrotts huset..allt va braa ochd et va fullt med folk!..och jag hade min mobil som vanligt i handen..sen såå blev jag skit trött,rami kom och satte sig med oss och jag lutade mig på hans axel och typ halv sov..sen bestämde vi oss för att draa..när vi väl va ute känner jag inte min mobil..och fick panik..dom följde med mig tbx för att leta men den fanns itne..tårana förja rinna..så dom gick och kollade igen..men neej..dom ringde men den va redan avstängd!..blev så suuuur!!!! kommer alvarligt inte ihåg vart jag hade den sist och det irriterar miig..nu har jag ingen mobil..och min touch mobil är på lagning..så jag bryr mig inte om den mobilen jag tappa bort..utan jag bryr mig om sim kortet..mamma kommer ick bli glad! det är typ 3dje gången jag tappar bort en mobil..JOBBIIGT!!


frååga



Heavenly om morgon pigg:

nice blogg design =) är du bra på desing och headers och sånt?

Svar: tack så mycket! jaag tycker att att jag är hyffsat bra..fast måste ha tålamod med det..det tar tid och det där är faktiskt mitt andra header jag gör :)


vaaad roliiigt!

idag har det nog var livets bästa skoldag! driver inte hahaah!!..







hahaha likar inte den här bilden en "Desperate houswifes" bild HAHa vi garvade rätt mkt åt den! :D






morgon pigg

trodde inte att jag skulle lyckas att komma upp idag.. min natt va helt okej men innan mitt larm lät så kändes det som om mina drömmar var tankar och som om jag inte sovit något  hahaha..innan jag somna kollade jag åp step up 2..och hela min dröm handla om det..HAHA skit roligt!! och vilka som va med i den va ännu roligare..

börjar om 40 min och sitter och äter macka! :)..har på mig jeans något smo inte brukar hända så ofta haha..efter som att jag gick ner i vikt under en period så satt inte jeansen fint..så skulle prova idag..och omg fick knappt på mig dom nästan..hoppade runt i huset så att dom skulle upp sen slutade det med att jag låg i sängen så att dom skulle knäppas! HAHA nuuu sitter dom fiint! :D


bilder








chile 09-010 (?) HAHA

har ätit jätte mycket idag haha känner att jag kommer spricka när som helst..min bror kom och fixade båda våra datorer för båda va lite knasiga..så nu funkar min bebis igen! :D

Imorgon skola,skööönt!! har faktiskt saknat skolan..imorgon ska jag ta igen allt jag missat..Om jag inte har för mycket plugg eller om jag hinner bli lite halft klar så drar jag till skärholmen imorgon ska kolla på film med en killkompis :)..annars blir det under veckan..

Idag vid maten satt vi och prata om chile resan..vet inte om jag ahr berättat men jag fick typ ångest inför resan..typ en " jag vill verkligen inte resa" ångest.Såg inte fram emot det någonstans! längtade bara att få komma tillbaks och bo enasm i dom 2 veckorna..men idag vändes allt..dom berättade om det fina huset vi ska bo i och att vi ska åka runt lite och sååå och hur min födelsedags ska firas!..så det blev lite spänning hahaha..jag ska ju bara vara där 1 månad medans min familj ska stanna 2 veckor extra!..

och ensam ensaaaam kommer jag inte att bo hahah nääee! :)




shopping

kom hem för ett tag sen..vakna ganska tidigt idag ( 13:00 ) tidigt för min del haha..duscha,fixa mig o åkte in till skärholmen med mamma och pappa :)..fick hem lite kläder..det blev en skorta,halsband,armband,långärmad röd tröja,stickad svart tröja och smink

allt gick för 1070 kr..blev nöjd! tack mamiii love you!!

min bror kom nyss hem till oss så ska iväg dit o va social haha =)







du visste inte


jag är en rätt så känslig människa,kan gråta väldigt lätt! men det är bara 1 person jag inte kan gråta för längre och det är roligt HAHA..det kan hända att jag tänker på personen och inte får någon alls känsla! skulle det va förut skulle tråana börja rinna innan jag äns hann tänka på honom..men nuu eller dom 2-3 senaste månaderna kan jag inte...det blir skit roligt för jag har till och med kämpat för att få fram åtminstånde EN tår..men neej..jag ger vind med mina händer till ögonen så att dom ska fyllas med tårar men det slutar alltid med att jag bara dör av skratt över hur roligt det ser ut,har oxo försökt göra gråtande "ljud" så att jag ska gråta..men det slutar oxo med att jag skrattar HAHA..


en vanlig konversation mellan mig och tamaroto HAHa





7 nov

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel? 26-27-åring
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i ? 1 gång
Vad tycker du om kärlek? kärlek är något fint,men lär sig massa :)..men det sårar
När kramade du någon sist? igår
Saknar du någon speciell person? NJa
Har du svårt för att bli kär? Ja det har jag
När kysste/hånglade du med någon sist? På lovet någongång
Har du hånglat med någon av samma kön? hahaa ahråå

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: Nej
Playat? Ja
Hånglat med nån riktigt ful: Ja
Hånglat med fler än 50 pers: nej
Gjort något riktigt dumt? Ja
Gjort något du verkligen ångrar? faktisk inte,allt händer för något
Varit nykter på nyårsafton? Ja
Åkt ambulans? Nej
Gjort nåt olagligt? Ja
Blivit polisanmäld? nej
Fått din mamma att gråta? jaa
Slagit ner någon? HAHA!
Skämts över dina föräldrar? Ja
Skämts över dig själv? Ja
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja
Dricker du? Ja
Vilka kläder sover du i? Linne
Vad hatar du verkligen? Våldtäcksmän, kvinnomisshandlare,falska
Varit kär? aa
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? aa men va inte kär
Är du ensam nu? Ja
Vill du gifta dig? veet inte haha
Vill du ha barn? självklart

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? hemligt
Såg dig gråta? denize
Fick dig att gråta? en film igår
Du delade en cigg med? kmr inte ihåg
Du gick på bio med? christan
Skällde på dig? mamma
Du hälsade på? mins inte
Du festade med? tjejerna
Ringde dig? sara pratar med henne nu :D
Smsade dig? Sebastian smsar med honom nu
Pussade dig? mamma



fredaag

vakna för inte så länge sen faktiskt hahaha helt sjukt att jag kan faktiskt sova så mycket!..men jag somnade faktiskt 07:30..bråkade med sängen igen! skit jobbigt..ajaa..idag känns det lite jobbigt vädret gör mig på skit humor..men jag vill ut..utminstånde ut på en promenad har vart inlåst i 5 dagar,kill me(?)..jävla höst väder blää!!

tagen sommaren 07




memories never die

jajaaa tog bort lösenords skyddet..ialf tills hur länge jag orkar för i min data kan jag inte själv gå in i min blogg för det jävla viruset HAHa!!..ni som inte hade lösenordet kan jag säga att ni inte missat så mkt haha..

jag har lagt in nya låtar i min mp3..eller sa jag nya(?)..la in riktigt gamla låtar som bara ger mig underbara minnen! :D..love it!..har min ruttna rosa mp3 pga att min mobil är på lagning..så har oxo en rutten mobil för tillfället..fan vad skönt det känns att vara frisk..men ska inte till skolan imorgon..ska gå heeela nästa vecka..måste ju få tillstånd fårn skolan för att få åka till chile och då måste jag sköta mig!

tänka sig att jag har vart inlåst i typ 4 dagar!! har typ aldrig hänt..till helgen blir det tydligen bio,saw 6! :D..hahaha ni som känner mig vet att jag inte kan kolla på skräck på bio..HAHAh jag är inte blyg när det gäller att visa att jag är rädd!! HAHAHA..ska diit med A så det blir myspys =)..seeen blir det nog att ta det lugnt för troor ick att mamma kommer låta mig gå på någon fest efter att ha vart så sjuk som jag va :p..men men..

är inne nu i min systers data i ett konto jag inte hade vart inne i åratal haha!!..fanns riktiigt gamla bilder skit kuul..kan dela med miig några hihi

ung 08 år 06(?)..jag den ända som syyns haha



ung 08 år 07



hink kväll år 06 (?)



Bio kväll me tjejerna 07



PEA fan vad jag saknar det haha..undrar vad jag hade i dom andra pressarna :O
i typ "<3" ?




Älskling kristina o jag år 07 :D



8ans avslutnings utflykt i drottningholm :D





8ans skolfest :D



typ förra året =)






5 nov


Jag är friisk igeen!! :D



och välkomen hem vår nya digital kamera! den är så underbar hlt kär i den hihihi!!
Fan vad skumt och tråkigt det känns att jag missat hela skol veckan :/
men vår ta igen nästa vecka hihihi :D



3 nov - jag dör

JAG DÖÖÖR e jätte sjuuuk!!  igår i skolan började jag må jätte dåligt och blev skit hes sen kom jag hem och emi va här ´söt hon har blivit :D ..sen så somnade jag runt 19 och vaknade 01 för jag hade ont i hela kroppen..sen somna jag om och idag har jag mått bajs! har till och med ont i fingrarna..har nog aldrig mått så här dåligt!! :(

ajaa..igåår efter skolan åkte jag o älsklings sara in till skäris för lite shopping..fick hem ett par lackade lights,ett brunt linne och en svart tajt högmidjat kjol :)..

jajaaa kan knappt skriva för att jag har så ont! OOHHH...herrråå





2 nov

Fråga inte hur mitt natt har varit för att jag har gjort allt utom att sova!..kunde verkligen inte sova..så först gjorde jag mackor..sen lyssna jag på min mp3 och börja dansa runt i hela huset och mima..sen så börja jag stretcha ( HAHA) för att jag vill gå ner i splitt..så ska börja stretcha varje kväll! :D..sen så hoppa jag i sängen..sen när jag gav upp och verkligen sa " NANCY DU MÅSTE SOVA" och la mig ner i sängen kolla jag på taket och tankarna börja flyga förbii..och börja skratta när jag tänkte på vissa saker..sååå jag börja smsa runt 05?..den ända som svara var sara AHHA hon kunde inte häller sova..men sen soman hon..jag gav helt och håller upp om att jag skulle få någon sömn ikväll..så jag satte mig vid datan och kl 06 ringde mitt larm HAHA blev så suuur! så jag hoppa in i duschen,tvätta håret och så har jag plattat det och sminkat mig o nu e jag klar..börjar om precis 1 timma..hhmm..vad kan jag göra nu då?

juste har inte kunnat uppdatera för min data har typ virus haha så jag kan inte skriva där..men har inte gjort så mkt faktiskt..i lördags blev jag bjuden på bio av C ..det var jätte mysiigt..länge sen en kille bjöd mig på bio! :O
vi kollade ialf på Fame! skit bra film faktiskt..och vi åt massa godis oxo haha..sen när jag kom hem så laddade jag ner massa med dans filmer som "stomp the yard,save the last dance,you gor served och step up" har kollat på alla redan hahha! :)..

Ajaa här sitter jag och försöker skriva bort tiden men orkar inte..
Idag efter skolan ska jag till skäris med sara ska på en liten liten shopping runda hohoho

hejdå sålänge!


RSS 2.0