då var man på besök igen :)

jaa då var man i tumba igen..ska hem runt 8 tiden :)..baby följde oxo med mötte upp honom efter han slutat skolan i fredhemsplan sen åkte vi hitåt..

i fredags
ångrade sog sara o dra ut..så jag gick ut med baby o hans kompisar haha :D.. skit kul var det!..vi gick först till nivå när träffade vi många av hans kompisar martin nico  dom..sen såå drog vi till la isla..som för första gången av de gångerna jag vart där hade kö hahah! vi fick vänta i typ 10-15 min..sen kom vi in o aah dansade o drack :D..skit kul..men vi drog runt 02 tiden..typ....vi drog hem till oss..martin,crisse,christian,sergia o hennes tjej kompis kom oxo..vi va vakna typ till 06 hahaha det va kul! :)..

Tog inte med mig kamera eftersom ja tänker på att jag inte hade någon data o lägg in dom på haha :)..

Anonym om så lyckat! :D:

har jimmy någon gång vart otrogen mot dig?

Svar : för mig går gränsen på flörtiga sms o träffa någon bakom ryggen på mig..så jag brukar svara ja på den frågan och vet inte om det gick längre än så och bryr mig inte längre..men vill ej få mer frågor angående honom tack!


Anonym om hemma i tumba på besök :D:

har du bara varit ute och festat i clubar som la isla och club colombia? Du borde gå på clubar som college och jaa lite andra clubar också !! :)

SVar : jag går till la isla för att det är där dom spelar låtar som jag gillar och folk jag trivs med på dom andra clubbar som collage ere mer så där overclass ahhahaah som du komemr in efter hur du är klädd o så..gillar inte sånt..håller mig till mitt folk! :)


hemma i tumba på besök :D

heejsan! :D vill börja med att tacka alla fina kommentarer ni skrivit om att jag flyttat ihop med min underbara kille! :)..och så fick jag massvis med frågor om hur det är och så..jag kan säga så här..har nog inte haft det bättre! :D är så lycklig om att vi haft det så bra..vi hade ju en liten fest i helgen med vännerna och det blev hur bra som helst!..och om hur vi klarar oss med pengar o såå..så funakr det..vi har mat på bordet varje dag och det är det viktigaste för oss ..och fått kommentarer om att jag ska börja blogga mer..och Gud vad jag vill det säger jag..sakar att skriva upp varje dag det har ju blivit en del av mig men där i vällingby har vi inge dator och inga planer att ta dit en dator häller..

men jag ska börja hälsa på mina päron lite oftare och skriva härifrån..har lärt mig så mkt nytt med att vara självständig..laga mat,städa,tvätta osv..saker jag faktiskt aldrig gjrot förr..har nog alltid vart mammas bortskämda lilla flicka haha..men nu så funkar det skit bra!..snart fyller ja o baby 2 månader tsm och inte ett ända tjaffs! det går ej att tjafsa med honom..även om jag alltid vart en person som behöver tjaffs i ett förhållande för att det ska funka..men neeej inte nu..kanske blivit mognare på det sättet..baby lugnar ner mig när jag blir sur hihihi och det funkar alltid..

i helgen så ska jag ut med solstrålen sara till la isla wohoo känns som om det va 100 åresen man va där ahhah :D

nu så har jag packat lite till som jag ska ta med mig..kläder o sånt :)..ajaa ska lägga lite nys låtar i mobilen nu,ni få ha det så bäääst!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥





Smekmånad!

har inte skrivit på ett tag känns det som :O..men har haft mina anledningar..bor nämligen inte hemma..flyttat ihop med baby! :D vi bor i vällingby och har haft det jätte mysigt tsm..idag ska vi ha en liten inflyttings chill kväll med vännerna där bla sara o alexis kommer,saknat dom!! :(..under dom här dagarna så har ja o baby lagat mat,städat och stor handlat känns skit bra..det ända "dåliga" är att vi inte har dator HAHA men det kan jag leva utan :)..vi har en stor plasma tv :D och där håller jag mig vid..och vi spelar massor med kortspel som jag oftast vinner på ;) hihihi

Nu sitter vi hos älsklingen och har ätit empanadas gootttt!!..sen ska vi röra oss HEMÅT haha känns så kul o säga så :D

Bjuder på två bilder ifrån fredags och lördags förra veckan



Svaren

sofia B om Frågestund!:

Du festar varje helg blir inte din pojke sur eller irriterad haha? :p


Svar : haha nej faktiskt inte han är inte så :) och det älskar jag!
 

!! om Frågestund!:

är din kille svartsjuk?


Svar : han är lååångt från svartsjuk han litar på mig mer än någon annan och det uppskattar jag och skulle sldrig vilja göra honom besviken!


Jessi om Frågestund!:
Vad heter din kille?

Svar : Angelo :)


Anonym om Frågestund!:

du passar jätte fint i blont! jag har försökt hur länge som helst men det blir bara orange,hur gjorde du s¨att det blev så bra?


Svar : tack! :D haha jag försökte oxo skit länge och hade samma problem som dig,..men i chile fann jag min drömm frisör och lyckades! men här i svergie har jag för mig att det kostar några tusen lappar för att ska bli lyckat!


:D om Frågestund!:

vad längtar du mest till?

Svar : sommareen!!!


sara om Frågestund!:

Min pojkvän och jag har vart ihop i 3 månader och han vill ha sex med mig..jag är osklud men inte han,jag älskar verkligen honom men det är jobbigt att han försker så ofta och jag säger ifrån är rädd att han ska tröttna och lämna mig..vad tycker du jag borde göra?


Svar : om du ändå säger ifrån är det för att du inte är berädd på det och då tycker jag att han ska få vänta..om han älskar dig ska han inte ha några problem alls med det!.annars så är du värt någon mycket bättre som inte vill ha dig bara för sex! :)


Anonym om Frågestund!:

kan du inte upptadera oftare så som du gjorde förut ? :/

Svar : jag gör så gott jag kan..skulle jag orka skriva mer så gör jag det,,men ibland så orkar man bara inte..har inte så mycket mer att skriva om..kanske några förslag?


Okänd om Frågestund!:

Har du vart otrogen någon gång? eller någon vart otrogen mot dig ? eller med dig ?

Svar : 1 jag skulle nog aldrig kunna vara otrogen gör slut i så fall..2. aah. 3. jaaa


anki om Frågestund!:

hur länge har du o din kille vart ihop? :)

Svar : 1 månad och 1 vecka om jag ska vara exakt haha!


Anonym om Frågestund!:

hej nancy! undrar vilka du anser vara dina närmaste Tjej kompisar?
Bra blogg! <3

Svar : inte svår fråga..Sara och valeria! ♥




annelie om Frågestund!:

har du testat på knark? om ja,hur var det ? är rätt så nyfiken på att testa :$

Svar : testat har jag och det var inget för mig.absolut inget för miig..usch!!..testa kan du göra om du känenr för det..ibaldn är det bra och testa saker för att veta om det är bra eller dåligt! :)


Johanna om Frågestund!:

Vem är din bästa killkompis? :)?

Svar : Det är min bästaste Alexis,helt underbar vän!




hemligt om Frågestund!:

shoo! kan du inte berätta om hur du o din kille träffades yani vad han hade som du föll för och skillnaden mellan den här relationen än ditt förra :)


Svar: jag träffade honom för första gången den 18 september då jag va på en fest i hjulsta och firade chiles nitional dag med cory..sen så va han där och vi hälsade..jag tyckte direkt att han va så fin men hade ögon på mig den kvällen..sen så blev vi vänner i face och började prata men jag tyckte att han va skit skumm samt jobbig kille hahah varje gång han smsade mig blev jag typ " ohh nej inte han " hahah och tillslut blev vi osams för att jag va så "dryg" sen så innan jag åkte till chile var jag i alvik festen med vännerna och han va där..han kollade snett och jag blev skit sur..sen så dansade han med andra tjejer och det gjorde inte saken bättre..då tänkte jag typ " varför bryr jag mig så mycket om vad han gör och med vem?" ..tanken skrämde mig lite faktiskt haha..sen så åkte jag till chile och vi började prata..och det blev någon som hände varje dag..vi kunde chatta hela kvällar..och bilden jag hade av honom ändrades helt!..från att vara en jobbig kille blev han helt underbar :)..sen så kom jag tillbaks och så träffades vi och det klickade på direkten han är helt felfri i mina ögon och den mest underbaraste killen jag haft..har litar på mig som är det viktigaste för mig och att han inte är svartsjuk :D älskar det!




Och skillnaden är nog att jag har mycket med fritid med baby..med mitt ex var vi med varandra varje dag och glömde bort vännerna..nu så älskar mina vänner angelo och det gör mig lycklig för vi kan alla gå ut tsm o såå :D..jag "får" göra allt..av mitt ex fick jag knappt sova hos tjej kompisar HAHAHAh!!


annis om Frågestund!:
du har så fin kropp! tränar du ? :O
Bra blogg hoppas att allt är bra med dig! <3


Svar : tack så mycket! :D nee fakstiskt inte har alltid vart smal :)



Anonym om Frågestund!:

när ska du byta header? :p


Svar : har tänkt på det men måste skaffa prgrammet jag hade photoshop cs4 då ska jag göra en :D



Anonym om Frågestund!:

hej har nyligen börjat läsa din blogg och älskar den! undrar hur många läsare har du?


Svar : tack så mycket! det ligger runt 150-200 läsare per dag :)



amanda om Frågestund!:

är du beroende av något speciellt? älskar din blogg :D


Svar : hmm..jag vet inte men tror att jag är beroende av cigg..men är inte säker hahaha efter som att jag kan vara flera dagar utan att röka men när jag får suget och det inte finns blir jag galen haahaha



Anonym om Frågestund!:

vad hände med din ito?


Svar : hahahaha inget specieltt? vi e fortf kompisar :)



alexandraa om Frågestund!:

om du skulle önska dig något,vadsom helst vad skulle du önska dig ?


Svar : om det skulle vara något själviskt så skulle jag önska mig att vara rik hela livet! :D men om det skulle vara något annat skulle det vara att fattigdom inte fanns på jorden :)



:) om Frågestund!:

Hur är de med din pojkväns familj?
träffar du dom? gillar dom dig?


Svar : dom e helt underbara! jag hoppas att dom gillar mig hahah men det verkar som det hans mamma e jätte kramgo och rolig :D hans pappa har jag inte tärffat än eftersom han är i chile..och hans syskon är oxo snälla o roliga :D



K om Frågestund!:

har du någon kontakt allt med jimmy?
om inte..hur skulle du reagera om ni stötte på varandra ute hahaha?


Svar : ne ingen kontakt och det är mycket bättre så:)..hahaha jag vet inte har inte sätt honom på typ 8-9 månader så det skulle kännas skumt ialf tror jag :p



sarriii om Frågestund!:

tycker du att det är okej att någon äldre umgås med yngre och inte med folk i sin ålder?..då menar jag inte så där gammal..kanske 5-6 är äldre

Bra blogg!


Svar : hahaha jag vet någon som är så i vårby..som är typ 86a eller 88a och gör hemma fester där bara folk typ i min ålder går..det är "roligt"..jävligt roligt säger jag bara :p HAHA jag skulle ialf aldrig göra det :p



Anonym om Frågestund!:

hur träffades du o din kille,jätte söta :)

Svar : Tack! :D svarade redan på det haha men på en fest :)


vicky om Frågestund!:

kan du berätta om din familj?
hur många läsare har du?
bra blogg:D

Svar : haha min familj är bäst!! älskar dom av hela mitt hjärta har två äldre bröder och en äldre syster..och aah hahaha vad mer kan man säga älskar min familj!! ♥



Såå hoppas ni blev nöjda med svaren! :)


så lyckat! :D

Igår var det som sagt addes födelsedags fest som var i tullinge..åkte dit med sara och nicolina.Vi var framme 20.50 nåt..ibörjan var man så där ganska tyst o såå men seen så kom alexis o då fick jag min trygghet tillbaks :D då började vi ha skit roligt massa sjuka bilder o minnen :D..och så mobbade stunder oxo hahah folk gjorde möte mitt på plats o va inte diskreta med blickarna HAHA men vi garvade bara :D vi hade kul o sket i resten..folk börja dra runt 02 men haha jag,sara,alexis,valeria,sebbe,alex,adde,miki,jotti o några få till stannade typ till 04:30 nåt sen så dog vi och va tvugna att promenera hela vägen till tullinge station men det gick ganska snabbt eftersom vi hade kul på vägen..det blir så när man e många haha sen så kom bussen o så åkte vi hemåt..alexis följde med mig hem ♥ och sen drog han till staoil haha :( va ialf hemma runt 05:15..

då ringde jag baby som vaknade precis :)..han kommer hem idag wohooo så om han inte kommer så jätte sent så åker han hiiit :D annars så blir det imorgon är så glad :D:D:D



















Saknar dig...





addes födelsedag!

igår så åkte vi som sagt till la isla..och aah det va helt okej faktiskt det brukar va mkt roligare ..jag sara sebbe o alexis  åkte därifrån 02:40 och va hemma 03:40 haha sara sov hos mig och imorse händere något jävligt kul HAHA jag sov mot väggen och hade en känsla av att sara var min pojkvän o så säger jag " krama om mig amor " ( och med handen letar efter "hans" hand )..sen så fick ja snabbt tanken av att det va sara och DÖÖÖÖR AV GARV HAHAHAHHAHA e så van att älskling alltid kramar om mig då han vaknar :)...sara gick kort efter att vi vaknat och ja har käkat frukost o såå..emi är på väg så det blir mysigt och senare mot kvällen fest hos adde som fyller år! :D..

Har fått en del frågoor såå fortsätt med det svarar på dom imorgon :D!

och juste..vi har fått datan tillbaks så lägger upp bilder från johannas födelsedags fest :D











Frågestund!

ser fram emot kvällen idag!..det blir roligt saknat otroligt mkt min älskling sara känns som hundra årsen :O..ajaa det blir kul idag hihi sen att sebbe och alexis kommer oxo gör det roligare :D..idag slutade ridigt 12:30 som var perfekt för att idag slet jag som bara deen :(..inte van..men kännes bra och kände att ja hjälpte till mycket!

har fått frågor under den senaste tiden men orkat inte svara men nu kan jag ha en frågestund där ni har chansen att fråga vad ni vll så svarar jag på det..avslutar den på söndag nångång :)


sol sköööna sool

underbart väder tycker ni inte? :D ..idag så jobbade som vanligt det gick fort som fan fick slutade tidigare än vanligt blev klart med allt snabbt hihi :)..efter så åkte jag till babys skola..lång resa haha..och nu e jag här hos honom o vi ska mysa sen åker jag hem senare då han sak till träningen :)..imorgon åker han bort till sundsvall o spelar kommer att sakna honom..men imorgon blire la isla och på lördag addes födelsedags fest..så hoppas att helgen går snabbt ändå hihihi :)


lägg dags för mig

idag gick det rätt så bra i jobbet..efter det så åkte jag hemåt hann precis till bussen wohoo!! när jag kom hem tog jag det lungt bara..alexis kom runt halv 5 tiden och gav honom ett födelsedags kort jag köpte o skrev i :) han blev glad o tacksam helt sööt haha :D..vi pratade i flera timmar om verkligen alllt..gamla tider o nu tider..hur snabbt tiden går de läskigt :O..sen så skulle han hem till sin mami dom skulle fira honom där med familjen :)..

fredag ska vi ut som vanligt..måste bara övertala alex att dra till la isla med oss haha tror inte han vill efter det som hände sista gången..men faaaan hopppas han ändrar sig!! ajaa ska sova e heeelt trött..måste upp tidigt som vanlig..vill ha heeeeelg!


Gratttis till en speciell vän! <3

Idag är det absolut ingen vanlig dag! för det är alexis födelsedag ♥
höll mig vaken igår till 00:00 och skickade iväg sms till honom :)  har nog inte berättat hur mycket alexis betyder för mig..vi har kommit så otrligt nära varandra dom senaste månaderna vi berättar allt för varandra,han kan berätta från tjej saker till mer djupare saker..jag lyssnar alltid på honom och gör det med glädje :) min familj gillar honom skit mkt oxo haha :D ..han är en av få som verkligen funnits vid alla stunder,svåra som bra..sånt glömmer jag inte..mår jag dåligt och ber honom att komma ut så gör han det snabbt..Alexis är bäst! en underbar vän och idag ska han firas..vi ska ut några få men innan det ska vi träffas ..efter jag slutat jobbet ska vi komma hit hem till mig hihi :) känns som det va 100 år sen vi sågs





kisse misse :D

idag har jag vart på jobbet o så vanligt..efter det gjordejag lite ärenden..har mått så dåliigt :( ajaa..när ja kom hem sov jag och vaknade för ett tag sen..loggade in på msn o nu chattar ja med baby och min udnerbara syster :D

Hon har nämligen tagit hem en hemlösliten katt! :D saken e ingen i famlijen gillar katter men hnon säger att den här söta lilla plutenva speciell..Ochd ethåller jag emd om även om ja bara sätt henne genom cam :D men så fiin o sööt o liten hon äääärr!!!!







trötttt

Vart vaken sens kl 05 men låg i sängen tills 05:40 sen så gick jag upp o började fixa mig..Gud jag mår alltid så illa på morgonen att jag inte kan äta frukost :/..Baby ska åka hem idag! :( sen komemr vi inte ses på ett tag..under helgen ska han iväg med laget till sudsvall o spela men ohhh hoppas vi ses under veckan!! kommer verligen att sakna honom :/..ska nu tll rummer o väcka min fna ängel ♥


Mosebacke

heeej bloggen! HAhaha!!..har inte skrivit på ååår känns det som :O..men kan skiva lite kort vad jag ahr gjort..i fredags så var jag som sagt bjuden på johannas 18års fest som var i norsborg,jag köpte present och ett grattis kort :)..vi hade kuul! saknade tjejerna så det va på tiden att vi träffades igen..bilder togs men har dom på de andra datan som e lite trasig nu men den fixas på torsdag :D..kom hem tidigt i freadgs..va hemma runt 01 tiden,åkte mot tumba med Feliz vi pratade massor o såå :)..

Igår så vaknade jag av att sara smsade mig och frågade om jag ville med till skörholmen med henne för att hon skulle  lämna tillbaks några skor såå jag fixade mig lite snabbt bara och vi åkte in dit..jag skulle egentligen inte köpa något där för att jag skulle möta baby i stan efter hans träning och shoppa där!..men OH kunde verkligen inte hålla miig.lägger upp bild på lite av det jag köpte sen :) sen så åkte jag o sara in till stan och där kunde jag inte motstå att köpa en skit fin typ jacka till baby! Blev helt kär i den :D



Vitt linne från H&m 50 :-
Brun västa från H&m 149 :-
Fin orange jacka (?) 199 :-

Och jackan till baby från H&m 399:-




Sen kom baby och jag gav honom den han blev så glad! :D..sen åkte vi hem till mig o såå..tog det lungt sen så började ja fixa mig för att vi skulle ut med mina bröder + anna ( Emis mamma ) och linda ( min andra bros tjej )..vi åkte in till alby runt 8 sen så åkte vi in till mosebacke..vi drack som bara deen!! hahaha min bror ville tydligen hinka ner mig och baby :O..och han lycakdes ahhaha..sen så åkte vi taxi till sätra och sov hos anna..vi fick sova i emis rum så söt den är!! :D..vi åkte ganska tidigt därifrån och kom hit hem till mig! :)..imorgon börjar jag 07:45 så måste upp tidigt o jobbaa...kul! :)

Bilder som jag o emi tog innan vi drog ut :D eftersom plutten sov här hihi






tagen av emi :)




och bilder från mosebacke =)





   Och igår så fyllde jag o baby 1 månad tsm hihi så lycklig jag är!


Hjälp dom drabbade!

Facebook grupp: "HJÄLP OSS HJÄLPA CHILES DRABBADE"

Vi är fyra studenter som bor i Valparaiso, Chile.
Vi går på en svensk skola här, Nordens folkhögskola Biskops-Arnö.

Det finns många som är hårt drabbade av jordbävningen 27/2.
Vi har tänkt att åka ner till 7:e och 8:e regionen som voluntärer och hjälpa till så fort det går.

Vi vet att det är många som vill hjälpa till från Sverige ,men inte vet hur.
Därför har vi tänkt att samla in pengar innan vi åker för att sedan köpa det som behövs på plats.
mat, vatten, filtar blöjor etc..

Vi vet inget om hur man skapar 90-konton och postgiron, vi vet bara att det behövs hjälp och det är bråttom.
Vi bekostar självklart vår resa dit och uppehälle själva. Vi kommer att dokumentera vad vi gör och vad era pengar går till.
Undrar ni något så hör gärna av er med frågor till oss. Vi nås lättast här på facebook men även skype:
ammi.cederstrom
mitt mobil nummer är: +56988115811

Vi vill gärna ha hjälp med att nå ut med den här informationen i Sverige. Flyers, olika medier, allt är välkommet.

Kontonummer:649 926 552 Handelsbanken cleraring nr: 6901

Med Vänliga Hälsningar:
Ammi Cederström 890518
Tanya Vilches 880315
Liselott Stark R 900708
Marisol Palacios Chaer 880322


VI KOMMER ATT DOKUMENTERA ALLT!
SÅ ATT NI VET VAD SOM HÄNDER MED PENGARNA!
Kvitton, bilder m.m


rip

har vart så deppii vet ej varför fy på mig..så min älskling är på väg för o göra mig gladare :) han hade träning så han e säkert jätte trött min bebi..vi ska kolla på The notebook hiihihi ♥ har märkt att jag inte gillar längre ensamheten..förut behövde jag den..men inte nu..blir bara ledsen och uttråkad :(..

Imorgon är jag bjuden på fest älskade johanna fyller 18 och det måste firas..så ska iväg till Norsborg där den ska firas..så imorgon hoppar man över la isla som det var planerat och drar o va med gammla älskade vänner istället..la isla saknar nog inte mig ÄN HAHA!!..

och på lördag så fick jag och min baby en inbjudan av min bror att dra ut med honom,anna,min andra bror pablo och hans tjej och några av deras gäng som jag redan känner sens ååår tillbaks..det blir första gången jag går ut med dom alla hahaha så det blir kul! :D..ajaa ska kolla på tv nu puss o heej!


hemma fest eller haha

igåår så hände helt oplanerade saker haha..först låg jag o sara helt döda ju,sen så smsade sebbe mig som va på väg sen så när han kom hem frågade jag om han ville komma hit o kolla på film med mig o sara och han sa aa för att han ej orkade va hemma..så aah han kom gick ner för att öppna till honom runt 01 tiden..sen så smsade jag alexis o frågade om han oxo ville komma..såå han kom kort efter..vi kollade på "The butterfly effect" som jag har på dvd..alexis somnade typ men efter som även om vi försökte fick inte vi 4 plats i sängen så fick han sova en stund i den andra lilla sängen i andra rummet...ren runt 03:30 så smsar baby mig som va med carlitos att dom kommer "NU" ahha jag ba :|...så jag ringde upp honom och han sa att dom var i här i tumba på nån fest och så ja ba okeeeeeeeeeeeej..efter typ 30 min så va dom här HAHA killarna va störda massa kill snack så ja o sara ville döö haha dom va helt hinkade men lät inte alexis dricka för att han jobbade! HAHA :D

Alexis o sebbe drog runt 05 tiden..så typ kort efter somnade vi ..runt 06 eller 07..imorse så vaknade runt 11 och aah vi städade o såå..rummen stank spriiit HAHA usch så vi öppna fönster och carlitos va jätte bakiis stackarn..ialf dom drog runt 15 eller 16 tiden..när dom droog såå åkte jag och sara till robbans! varssin kebab rulle..muuuuums!! så himla gott vare men så äckligt mätta vi blev oxo :(..sen när vi kom hem till mig kollade vi på tv i sängen och vi somnade båda två hihi vaknade av att sara sa att hon skulle hem för att hennes mamma skulle hämta henne med bilen.så min flickvän har lämnat mig HAHA..nu e jag helt ensam..länge sen känns det som :O..

lite onödiga bilder från igår haha :)







knaaas

sitter här med sara vi har dött båda två hihihi :) kul va!!..ja världen kommer ändå gå under det vet alla :) HAHA så..baby är o hinkar och har kul..och sebbe är på väg hiiit och vi ska nog kolla på fiiilm :D så kan vi 3 döö tsm hahaha..ajaa det tpl inlägg för mig!! :D heeej dåååå


chiles minnestund!

idag så åkte jag till stan med valeria,sergia och jotti för minens stunden som hölls i plattan..där träffade massa andra bland annat alexis,alex o gänget..fan vad vi fröööös..men det var det värt det va fint vi tände ljus hade chilenska flaggan o såå..sen käkade ja kykling vingar från burger king..länge sen!! och varm oboy :)..vi va där ca 3 - 4 timmar..sen så drog vi hemååt..kom hem för en stund sen och e helt sluut..fryser och är trött sara kommer snart och ska sova här :) kanske valeria också..bilder kommer möjligtvis sen OM jotti lägger upp dom haha dumma jag glömde kameran hemmam :/


maxiii

Idag när jag och baby vakande blev jag direkt sugen på kykling pasta sallad..haha fan vad jag tjatar på det! haha..såå vi gjorde oss i ordning och drog till maxi för att köpa..köpte 2 st!..efter det gick vi till alby grillen baby tog en 200 grammare o jag en 90 dom va verkligen skit goda..efter det drog vi hem..kollade på andra delen av kniven i hjärtat och sen shan the man dvd jag har :)..sen somnade jag typ och vakande för inte så länge sen..

käkade min andra sallad och är jätte mätt nu :D mumsiii..imorgon blir jag ensam och funderar om jag ska dra till minners stunden som ska finnas i plattan kl 18:00 för katastrofen som hände i Chile!..får seee vill verkligen men tar dagen som den kommer :)


RSS 2.0