Bilder

Hinner lägga upp lite bilder från skivan..tog inte alls många bilder haha

Fick äntligen användning av mina nya skoor haha :)








Glad cheey

Igår vart jag bakis nästan hela dagen..skivan blev lyckad! hade riktigt roligt och träffade på massa med folk ja inte sätt på 100 år :)..

Idag har jag mötet i görna lund och igår ville ja inte äns tänka tanken o gå lägga mig för va hundra på att jag inte skulle få någon sömn över hurvudtaget..men Angelos tjej kompis lima som jag kommit jätte nära sa att hon hade sömntabletter..OM jag inte blev överlycklig..men samtidigt lite rädd haha tänkte att om jag bara kanske sooov extremt djupt o inte vaknade..men neepp..tog den då älskling gick till jobbet runt 23:15 tiden..och somna efter typ 10 min..sooov såå sköööööööööööönt :D länge sen jag sov så bra!..måste skaffa sånna nuuu!!



Aja ska börja fixa mig..ska ta tåget kl 8,önska mig lycka till! :D


Kan ej sova

Har haft sömnsvårigheter ett tag nu..d sjukt jobbigt,som om jag alltid är pigg och aldrig trött..tänker på så mycket,har så mycket som ska hända som jag inte kan sluta tänka på..min syster föder snart...vill så klart finnas där hela tiden..men d kommer inte att gå..för att jag har nu fått jobbet och flyttar in till min pojkvän för att det ligger närmare och för att vi ska skaffa vår lilla bebis...

Allt ändrades på så kort tid bara några dagar..vill hinna göra allt..vill hinna se hennes son växa..vill kunna tillbringa lika mycket tid med vår lilla bebis som kommer...och vill jobba...plötsligt måste jag göra allt tsm..fixa ihop tiden och göra det!..känner att den här sommaren kommer att bli tuff!..tänker på allt det..tänker på att jag är 19 år nu och måste fan börja tänka som en...känner mig som om jag e 16 ibland..men nej d inte så.


Tänker på min och älsklingens framtid oxo..och nu känns allt så rätt mellan oss..
Är verkligen säker på att han är den rätte för mig och vill såklart flytta in med honom fast i något eget,nära min familj och vänner



..nu bor vi ju själva för att hans mami är i chile o kommer någon gång i agusti..

Blir rädd av bara tanken att flytta långt ifrån mina vänner o familj..vilken tur att båda bor i tumba..df har jag och baby pratat om att huddinge skulle vara perfekt...gud vad jag vill att det ska ske!!..

och skolan...fyyy vill bara att det ska gå snabbt..orkar inte!!!...kan jag bara bli lugn igen?..sluta tänka så mycket..

Älsklingen säger till mig att ta dagen som den kommer men jag kan verkligen inte...under dagen äre inga problem..men det kommer upp i mitt huvud så fort jag släcker lampan för att sova..har legat nu i 6½ timma..UTAN DATA..och bara tänkt o tänkt...tillslut fick ja lust att sätta på datan för att det känns omöjligt att sova..

älsklingen kommer hem om 2½ timma..kan lika gärna vänta..så vi kan sova lika lite för att vi ska senare idag runt 4-5 tiden hem till mig och fira mamma som fyller år ♥..och senare ut på min kusins skiva...

det va länge sen jag skrev av mig som nu..känns väl lite bättre haha har nåt att göra ialf..ibland önskar jag att jag va superwoman..som kunde göra allt tsm..eller vara i olika ställen på samma gång FAAAN vad enkelt allt hade vart!!




Det ända som skulle göra allt lite lättare är att min syster föder innan vi får vår bebiss..för jag flyttar in hit den 25te maj...och min syster är beräknad till 18 maj..så skulle då utan några problem åka till sjukhuset med familjen och inte ensam!..vill ju så jätte gärna finnas där den dagen som jag så mycket längtat till...men tänk om hon föder bara 1 vecka senare..då jag bor här?



åååhhh vill inte äns tänka på d..får ta snaabbbt taxi dit! hoppas att man kan ha hundar i sjukhuset där i vänterummet..annars gömmer jag honom i min väska haha han är ändå så liten min bebis :)



okej hoppas inte ni läser allt för att till och med jag tycker att jag e lite psyko just nu...och hoppas att jag får bra med ledigt från jobbet för att kunna umgås med alla nära!..
vill inte känna att jag missar en massa :(



GE MIG SÖMN TABLETTER NÅGOON!!!


SUPER GLAD :D

Idag vaknade jag av bästa samtalet ever!..kommer ni ihåg när jag berättade om att jag hoppades på ett speciellt jobb till sommaren..JA,dom ringde mig imorse och JAG FICK JOBBET :D..ska på möte på fredag kl 09 wohooo super spännande!!..berättade för baby när han kom hem från jobbet och han blev super glad han med och vi kramades massor hihihi :D




 Har en känsla om att det kommer att bli as kul! :)


VARMT! :D

Igår hade jag och älsklingen jätte mysigt,promead i stan, sen bjöd baby på fika i kista,grill i gården sen mot kvällen film :)..somnade i babys famn..finns inget bättre ♥..

Sen vaknade jag och han var fortfarande vaken vid datan och vi blev helt busiga haha kiklade varandra..höll på kissa på mig av hur mkt jag skratta :D..sen somnade vi båda hihi

idag vaknade vi och solade i hans terras..sen fick jag typ ryck och börja stor städa heeeela huset!! pumpade hööögt med bachata låtar nuu är det så rent och fräsht här :D..

vi måste ha det fräsht för vår son som kommer :)...Nu är baby i centrum och köper hem mat från grillen..mums..vilken belöning haha love it! :)

En bild från förra sommaren,älskar den! :D


Fikar med älskling <3

dsc00346 (MMS)

Fikar med älskling <3


Mot stan

Vakna för en stund sen..ringde baby på direkten och vi pratade lite ..vi ska träffas i stan för promenad och glass myyyyys :D..

Igår var det kul. börja med att vi förkröka i nivå sen drog vi till valpo...men för mycket cumbia så det blev för mycket mot slutet...vi drog kl 03..och jag sara pratade hela vägen hemåt i nattbussen haha annars brukar vi båda lyssna på varsin musik haha :D

Aja måste skynda miiig,puss

Bild från igåår :)


Längtar efter dig ♥!





Utång ikväll (:

Idaag blire utgång med sara och gaby :D länge sen känns det som..hoppas på att det blir kul..vi ska till valparaiso ,en klubb jag aldrig vart på..så aah hoppas på det bästa :D dom stänger ialf 04 wihoo ..Måste bara säga att jag längtar mycket  såå till är min systers son amaru som födds snaart :D den är ju beräknad till 18 maj men hoppas att det blir innan!!

..Har haft så svårt o sova sens allt det här med hunden hommit upp..han är allt jag tänker på..somnade 06 igår/idag..och vakna 12 idag helt pigg..har kollat massa grejer jag ska köpa till min älskling nr2 ( min pojkvän är älskling nr 1 haha) ..hittat massa fint o gulligt ..men imorgon ska ja träffa min prins i stan och kolla runt lite saker till vår håriga son :)..längtar!!



Är nog världens lyckligaste tjej! Idag har...

dsc00333 (MMS)

Är nog världens lyckligaste tjej! Idag har jag och älsklingen besökt hunden han ska köpa haha resan dit och tillbaks var ett helvete skit lång resa hahaha men väl framme vare svårt och lämna stället..3 små små valpar man gosade med helt underbar men baby frågade mig vilken jag skulle välja och pekade ut den finaste och gulligaste av dom alla! Blev lixom kär haha :-) så baby betalade handpenning och efter 1timme åkte vi hihi så den 25maj får vi vår son som då kommer att vara 10veckor gammal är så lycklig! Efter det åkte jag mot tumba och baby till sig..va framme i tumba 21.37 och mötte valeria sara adde och adam och såklart hennes söta nya chihuahua tyson hihi jätte söt! Vi pratade lite sen åkte hemåt..prata lite med mamma men nee haha omöjlig :-P ska åka tillbaks till älsklingen på måndag :-) längtar!<3<3<3


Faan :(

Suttit fast klistrad vid tvn och kollat på barca-real matchen..har svurit som aldrig förr,kokade och som tur va så åkte min kille till jobbet innan real gjorde mål..hade inte kunnat tåla ett firande..men måste erkänna att real spelade bra..gemfört med för bara några månder sen då dom skämde ut sig..

Jag tänker inte hata även om jag är ledsen och kokar...Grattis till alla real fans ni förtjänar lite glädje efter alla era dåliga tider ni hade..jag älskar barca och kommer alltid att göra det och kommer aldrig att skämmas för det! :) Alla har sina upp och ner tider.
.


tråkiiit

Baby är på jobbet nu..så jag sitter vid datan och ska sova snart..men hittade lite gamla ego bilder och tog lite ego bilder oxo haha (:

haha den här e rätt så gammal :p


och dom här tog jag nyss :D..jätte mysigt med babys tröja älskar den!♥








.....så ser man ut när man är trött kl 01:47 haha.Godnatt


blogg torka

har vart hos min bebi sens fredag och inte orkat blogga..vi har vart ute med hans vänner spelat basket o njutit av solen :D...idag köpte oxo min bästa vän valeria en skiit söt chihuahua valp :D hon skicka mms på honom och höll på döööö :D så längtar efter att se honom :D..baby vill oxo köpa en hund..försöker övertala honom o köpa en chihuahua han med för att jag vill hahah :$..då flyttar jag hit läätttt hihihi så han funderar på saken :)...

sitter nu med babys kompis lima och snackar tjej snack..massa skit haha (:..ajaa ska vara social puss!!


Nu ska man iväg med min pojkvän och hans v...

dsc00300 (MMS)

Nu ska man iväg med min pojkvän och hans vänner och kolla på el classico i någon bar :-D synd att alla dom är madridstas buuu haha


Älskar vädret!

Ligger i soffan o ruttnar..ja o sara hade planerat att dra ut imorgon men idag slog det mig att det är ju fan el classico imorgon och det missar jag inte för något i denna värld :D matchen jag alltid ser så mycket fram emot ...då kanske jag åker till mitt hjärta idag?..men senare isåfall för stackarn jobbade 12 timmar ikväll fett hemskt..så ska vara extra gullig idag då :)

Nu måste jag duscha och städa huset lite så som jag lovade mamii :D

En bild från igår med sötaste milo


Dagens bilder :D

Idag hare vart helt underbar,med vännerna och njutit av solen samt vännerna..massor med skratt,musik och vp :D..mycket bra start på våren!!! kom hem runt 20 i 9 e heelt dööööd

HAHAH jag om 20 år (;


Hos sara :D

idag ahr vi vart ute sens 1 o njutit av solen tsm med becca,linda och lilla söta milooo :D vi käkade i makkis och avsolutade det med glass mums...sen träffade vi valeria och hämtade valerias bror från dagis sen mötte vi upp alexis och adam och njöt av solen..runt 5 gick alla hemåt men nu ska vi alla träffas igen och röka vp :D..myyysigt vi haft det idag...ligger i saras säng nu o hon väntar på mig för att vi ska dra nu nu nu ahha...lägger upp bilder när jag kommer hem!! då blir det bild BOMB :d pusss!!


Hopppas!!

Mår lite bättre idag..igår mådde jag riktigt dåligt..kände mig jätte sjuk..kom hem vid halv 11 på kvällen och kollade på tv typ till 02..idag hade jag en jobb inervjuv genom telefonen kl 10 och det verkade gå jätte bra :D..får svar om 2-3 veckor hoppas verkligen på det här jobbet!! passar perfekt till sommaren :D...





Har vart med världens sötaste valp milo id...

dsc00282 (MMS)

Har vart med världens sötaste valp milo idag :-D nu är jag på jobbet och mår bajs vill hem men slutar tio ikväll..ajaaa :-)


Barcaaa ♥

Kom hem för ett tag sen efter att ha tagit en promenad med min syster o de blivande fastrar till min systers bebis haha :D..jätte skönt o promenera o prata ..vart så irriterad såå behövde det!!..kom hem och satta på barca matchen och nu ståre 1-0 till oss så klart..målet av bästa messi såklart! :)..nu äre halv lek så passar på att blogga

Juste ute träffade ja på alexis och polskiiii som va ute med nena så vi pratade en stund o såå hihihi  :)
känner att jag visst kommer att bli sjuuk..min kropp värker som fan..kanske inte så bra att jag tränade just idag dåå fifan :(


pumpat till max!!

har dött för den här låten sens den kom ut och tröttnar intee!!! lyssnat på den hela dagen om o om igen haha såå jävla braaa..och chris brown såå het som alltid spec när han dansar och han jävla heta kläd stil!!!




Tränat! :D

Mår myyycket bättre faktiskt...va i vårdcentralen och blev klar runt 3..sen kom jag hem och böt om för att träna..tränade mage,lår,rumpa och armar i 1 timma..och helt seriöst..tror att sist jag svettades så mycket som nuuu va när jag gick i dansen för 2-3 år sen haha helt sjukt!!..ska duscha igen för att känna mig frääsh..använde för första gången ett linne jag käpe i vintras som är rätt så stor men skit bekväm :D..''

så ser jag uut nuu ialf haha katastrooof!



Träffade inte sara för hon va skit trött så vi ska hämta biljetterna nån annan dag (:...aja nu ska jag hoppa in i duschen!!


håller på att bli sjuk :/

idag blev d ingen skola för min del..mår inte bra!! har tid i vårdcentralen 14:30..vill inte bli sjuk!!..känner mig trött och hängig..ont o kroppen osv..ska ändå träffa sara efter läkar besöket o hämta ut biljetterna hihi :)




Godnatt!

pluggat klart och det känns bra! måste bara göra klart affishen haha :)..
imorgon blire skola och efter skola ska jag träffa sara para och hämta ut biljetterna till americooo :D..efter det ska vi nog till bästa vännen och göra henne sällskap för hon inte mår så bra stackarn hon känner sig lite sjuk
 :( <3

aja nu ska jag kolla på BB :D


pluggeli plugg

Har pluggat lite inför redovisningen i svenska och det går super! :)..tog bild på skorna men hittade inte usb-kabeln så tog från hemsidan bara haha.. :) dom är mycket finare live och på!


Drömde om dig inatt..

Hade världens bästa dröm inatt..så verkligt... så perfekt..kan säga att JAG HAR PASSIONERAT KYSS CHRIS BROWN hahaha!!!..känner fortftarande hans mjuka läppar mot mina och ser drömmen som ett minne HAHA..berättade för min baby och han tyckte bara att jag va sjuk i huvudet -.-...

kanske jag är det men fan vad lycklig jag vaknade imorse haha

Men seriöst hur sexig är inte denna varelse ? :( han såg exakt ut så i drömmen :D :D



såå jävla heeet!!!...sen började jag drömma om att det kom en tsunami och att jag hamna bredvid an späckhuggare HAHA WTF ?!..ajaa drömmar e konstiga ibland :p


skor skor skor skor

idag var jag i skolan och det va helt okej :)..vi fick skippa sista lektionen och göra arbetet hemma..så åkte hem tsm med valeria..vl i tumba så gick vi till centrum o kollade lite grejer..sen så gick hon hem och jag gick och hämta mina skor jag väntat på i 5 veckor nu haha blev heeelt kär i dom!! trodde inte dom skulle sitta så fint så dom behåller jag :D kan ta bild senare kanske om jag orkar haha :)

kollar på top modell nu..aldrig tråkiigt..väntar på ett viktiigt maiil KAN DEN KOMMA :(


våra första bild tsm på våra vänskaps tatuering :D..inte så bra kvaleté eftersom att jag tog bilden på tåget haha


Söndag :)

Igåår somnade jag runt 8 tiden och vaknade kl 11..sen kunde jag inte somna om så satt vid datan till 03 haha--pch vaknade idag kl 1..helt sjut vad jag kan sova :O..och skulle kunna fortsätta men ne..har skola imorgon så kan inte vända på dygnet

har inte gjort så mycket..tog ett bad och la ansiktsmask ett tag sen tvättade bort det efter en stund efter att det stelnade och la en handduk med varmt vatten över mitt ansikte och bara låg där..nu är huden på ansitet otroligt lent :D..gör det där varje söndag och det håller finnarna och all orenhet borta!.




Sen använder jag också "vichy norma derm" nästan dagligen och lägger den ca 1timma innan jag ska lägga mig..eller under dagen när man vill och tvättar bort det när man vill haha eller det gör jag ialf och det funkar jätte bra..tycker att sånt är jätte roligt faktiskt haha




Här fick ni lite gratis tips från mig hihi :)..nu väntar jag på maten och inne i face o nördar mig längtar faktiskt till skolan imorgon! :D


Allt löser sig (:

Har haft världens mysigaste dagar sens onsdag..tillbringat dagarna med den bäste..min pojkvän! (: vi kunde inte ha haft det bättre..det var verkligen han + jag..hade inte äns på mig min mobil..det va så skönt och koppla bort sig från allt o alla o bara njuuta av personen man älskar tror nog jag aldrig har gjort det..vi gick igenom en tuff period men inget farligt..utan vi hade så mycket annat på g i våra liv och det gjorde att vi inte träffades så ofta så som jag önskade att det kunde vara..baby jobbar ju natt...börjar 00:00 och slutar lixom 08:30...och det gjorde att han sov då jag var vaken och han var vaken när jag sov..

Men vi har insett att kärleken ska klara av sånt..vi ska klara av allt som kommer i våra vägar :) för annars har vi ju det så bra :)..och dom här dagarna jag vart med bebis har vart dom bästa på länge..tror att sist så vare i egypten vi hade det så mysigt och bra..men det är normalt att i ett förhållande att man har sina upp och ner dagar..det viktiga är att man ska klara av det!..ialf..jag är lycklig!! :D





Hemligt

befinner mig i ett hemligt område haha :) kommer hem imorgon...


Vår depresion?

läste en artikel i aftonpladet om vår depresion..och jag tror faktiskt jag har det hahah..det står att man är trött hela tiden..och på riktiigt så är jag det..skulle kunne ligga i sängen hela dagen och sova!..som nu hahah ligger fortf kvar i sängen,vaknade inte för så länge sen..

ingen skola idag men jag har ändå lite planer för idag :) ska nämligen träffa en person jag saknat som fan! och vi ska käka ute hihi..

Och juste ..idag fyller fabian år :D mer känd som Dj L´flow såå grattis igen till diiiig!!


Älskar mina tjejer! :)

Idag har jag haft jätte jobbig dag men samtidigt jätte mysigt..vart för det mesta med tjejerna valeria och sara dåra..vi pratade och lagade mat samt fikade :)..vanilj munkar är nog det bästa som finns!!! pluss med teeee gotti gott..vi hade en rikti familje dag haha till och med lite drama fast inte mellan oss..utan för problem som dyker upp ibland som gör en ledsen..men allt ordnar sig..speciellt om man har såna underbara vänner :)..

Idag köpte vi oxo AMERICO biljetteeernaa!!! :D han ska ju komma till sverige 2 julii och biljetterna stäpptes idag..hahha vi va snabba :D..nu äre bara o vänta o tagga för fullt med hans lååtar ;)

 


Kom hem vid tio exakt till BB haha kan inte sluta kolla..love it :) sen scrubs och sen how i met your mother haha sen borde jag ju sova..men kom på att bilderna från fredags skulle kolla upp så tog datan igen och aah..

Fett kul o se alla bilderna :D ..den kvällen såg man verkligen folk man veeeeeeeeeeeerkligen inte ville see och som man ville ignorera men som ändå kom fram och hälsade o ja ba typ: TJA :) sen fett pinsam tystnad hahah JÄVLA KIWII hhahaah!!..sen såg man folk man verkligen saknat :d som min kära vän tamara!! :D blev så glaad när jag såg henne hihihi :)...imorgon skolaa så måste nog sova nu typ..

Och du "anonym" vet inte vem du är eller vad du snackar om men om du vill ta mitt nummer så kan vi prata ut? :) 07203******....NOT :)




lyckat!

Igår vart det jätte lyckat..vi blev ändå rätt så många som drog ut och vi hade jätte kul :D..mot slutet hände d ena o de andra ialf..haha typiskt!! och så fortsatte det när man skulle hem..tjaffs tjaffs o mer tjaffs genom mobilen..meen Fuck that! orkar inte bry miiiiig,har lärt mig att en gammal vän kan också göra en besviken..men men man lär nog aldrig känna en person 100..så får ta det :)..idag vakna jag runt 15 tiden halv bakiis..och är skiiiit hungriig mamma håller på att laga jätte god mat :D nu måste jag dammsuga mitt rum buhuhuhu :(

två bilder från igår..bilderna som togs i klubben har inte kommit upp än



utgång blire

okej hahah det va inte "meningen" att jag skulle ut idag har vart helt död + med mens värk..knas!..meeen aah nu har man duschat och är klar :D vi ska ta 21:22 tåget..vi ska dra till "kaos" igen :) men nu ska vi inte vänta i 1.5 timma!!..

juste idag pratade jag med min vän alexis och vi båda har inte mått så där jätte bra..så vi pratade om att vi kanske ska ta en sista minuten till Amsterdam över någon helg bara för att komma bort lite :D..men vi ska prata mer om de senare idag eller imorgon för det är ju inte 100 men tanken finns ju :D skulle vara fett kul aldrig vart där så aah haha (:


mensvärk!

Har ingen skola idag..så sitter nu och kollar på la komedia..ska snart käka något..vet inte riktigt om jag ska ut ikväll..har inte den lusten..typ kolla vädret -.- keeeefft..

Och Juste..jag svarar inte på frågor om mitt privat liv! håller det utanför bloggen :)

Bjuder på en bild på mig och bästa vännen från onsdags


RSS 2.0