31 jan och sista dagen!

OH då va dagen här då man åker iväg imorgon! min syster flyttar och tar datan snart..så de blir mitt sista inlägg här i chile..måste skriva lite kort för att min syster flyttar snart snart och vill ha datan haha!!.

Igår gick vi ut för sista ggn vi drog på förkrök sen el huevo!! :D på riktigt har aldrig haft såå kuuuuuuuuuul!!! vi va runt 15 pers sammanlagt och vi hade galet kul!!

Sen åker man hem och sen skolaan!! faaan måste ta igen så e lite nervös över det :(..man ajaaaa det här är lätttt bästa chile resan nånsin :D men skönt att komma hem :)

 


28 jan

Då var man hemma igen helt trött!! har gått massor..först hälsade på farfar som inte alls såg bra ut :(..blev tår ögd som fan..jobbigt! sen så drog vi och shoppade massor!! bland annat nya converse skor och två vår jackor EN LILA blev helt lycklig seen massa presenter till bland annat killen o vänenrna :D jätte nöjd..så nu e jag klaar med såånt och kan ta det lugnt :)

Juste igår vaar vi på balett första ggn för mig..nästan bara fint folk så ja klädde upp mig lite HAHA mans ka passa in från 20-22 tiden sen gick vi o åt i fin resaurang och kom hem vid 02 tiden skit fiiiiiiiiiint tänkte att jag skulle oxo va så duktigt som dom OM jag gick kvar på baletten HAHAh!! men men..

Idag ere planerat att dra ut..men oohh e helt slut så jag får verkligen se för det är ju så få dagar kvar :/..men får se



28 jan

dååå vare en dag närmare vår resa..igår var jag och köpte presenter till vännerna och idag forstätter jag men först så ska vi hälsa på farfar och det är snaart! typ nu hihi vi ska ta farväl idag fyy...hatar sånt..ajaa ska dra nu skriver kanske senare,puss! <3


27 jan

HAHA absoluut favorit tv reklamen här i chile,garvar lika mkt varje gång! :D

 

 


26 jan

heeej :)..igår skrev ja inget för jag verkligen inte hade ork!!!...men men ska förkorta lite bara..förrigår så va som sagt på festival/carnabal och det va så sjuuukt roligt vi hade mask och och dansade ruunt!! skit roliiiigt det va äckligt mycket folk sen usch!..så vi drog runt 10 :/..plus att jag har magatarr och började få jätte ont av all folk som stressade mig HAHA!!

Igåååår så gick vi hem till farmor och sen köpte vi lite presenter till sverige,ej klar haha :D ..se mot kvällen pratade jag med baby till jätte sent..det va så blandade känslor igår hahah men igår märkte jag faktistk hur mycket han betyder för mig! min söta älskliiiiing ♥

meeen det är ändast 1 vecka kvar till vi är med varandra!! :D det har ändå gått rätt så snabbt och är glad för det :D

och äntligen kom solen fram!!! så nu ska jag iväg till stranden med mamii wohoo!!

Bilder från festivalen






24 jan

heeej på eer!!..har vart vaken ett tag nu..alla vakna sent för att vi kom hem så sent/tidigt idag haha

Igår var vi bjudna till gudmor för grill o såå..men innan det gick vi på brölopp..och fråga inte om hur tårögd man blev! så vacker allt!! fick snabbt känslan att jag vill gifta mig just där i den kyrkan där jag har gått till under hela min barndom,min dröm!! såå baby nu vet du,vår brölopp blir extra dyr HHAHA!! ..

efter det så drog vi till gudmor och käkade o såå..men OH min magvärk blir bara värre o värre och vi kom fram till att jag har magatarr!! :(..för bara ja dricker nåt så svider det kramperna e hur strka som helst..så vi måste till doktorn..kände mig helt tråkig alla drack och hade roligt o jag satt o hade ont o drack spec te! HAHA gick o la mig där runt 03 och mami väckte mig kl 06 för att vi skulle hem..så aah..vi kom hem 07 idag..

Idag ska vi till valpos festiav wihooo det blir roligt! :D..Nu så väntar jag på min alcachofa som e snart klar..har LÄNGTAT efter det hahah!!..Bilder lägger jag upp senare :)



23 jan

Älskling den här e bara till dig :)

 

El amor es una magia
Una simple fantasia
Es como un sueño y al fin lo encontree
Es como una luz
que se esparse por el alma
y recorre como el agua
hasta que llena el corazon

Y va creciendo y creciendo como nubes en el cielo
dando vueltas por el mundo es increible haci es el amor
y al fin lo encontre(2)

El amor te ciega, aunque aveces te engaña
el amor es pureza, si es que a alguien tu amas
el amor te atrapa y denunca aplaras
solo tienes que aprender amar amar! (2)

Y va creciendo y creciendo como nubes en el cielo
dando vueltas por el mundo es increible haci es el amor
y al fin lo encontre(2)

El amor te ciega, aunque aveces te engaña
el amor es pureza, si es que a alguien tu amas
el amor te atrapa y denunca aplaras
solo tienes que aprender amar amar! (2)

El amor es una magia
Una simple fantasia
Es como un sueño y al fin lo encontree
Es como una luz
que se esparse por el alma
y recorre como el agua
hasta que llena el corazon

 



23 jan

OOOOOOOHHH vad jobbiiigt!! hade skrivit skit bra inläggg men så raderades allt!!! F*TTA nu e ja inte lika glad längre faan!! ajaa ska skirva lite kort dåra

Igår så drog vi ut till valpo med min bror o hans kompisar..mami o papi kom oxo med!! :D ..vi hade verkligen skit kul..först så drog vi för att förkröka i någon bar..sen drog vi till ägget och så klart har man alltid kul där!..vi dansade o drack,vi drog när dom stängde 05..sen så gick för att köpa completos..då menar jag inte sånna dör mini..utan det däär kallar jag completos haha..och sen köpte jag 2 st "kött me pinne" som jag kallar det hahah!..sen så tog vi taxi hemåt o va hemma 06 :)

Fråga: vicky om 22 jan:
hur lång e du och hur mycket väger du?

bra blogg :D

Svar : jag är 1.60 och sist ja vägde mig så vägde jag 53..men nuu så vet jag faktiskt inte har verkligen itne ätit lite här exakt haha såå måste väga mig igen!!



Bilder från igår!















22 jan

tjooo..hur ere med er! :D..med mig ere väl helt okej,lite jobbig kväll eftersom jag inte kunde sova och det blev lite små problem så jag somnade sur! första ggn på länge haha..

Igår gick vi inte till ägget va helt död men idag ska vi  dra dit me många :D e taggad!..idag ere festival i valpo kanske du ska dra dit senare men vet inte än...

bjuder på en bild ja tog för några dagar sen :)

 

 


21 jan

tjenixen! :D..vaknade för inte så länge sen..vaknade som vanligt av sms av bebii =)..väntar på honom nuu som e på väg hem ♥

Igår var vi som sagt i en stripp klubb haha blev små chockad av vissa saker HAHA..men innan det gick jag till makkis och åt en feeet big tasty plus meny! va så hungrig haha :D jag drack ingenting förutom cola under hela kvällen haha första ggn..och tror att de sista..kände mig skit tråkig och var jätte trött..vi kom hem 03:30 och sov fiint :)..idag är det planerat att dra till ägget :D så det blir roligt..


 

 




20 jan

Har inte skrivit idag för att har knappt vart hemma..

igår blev det helt okej..blev full..ville inte men va törstig och bokstavligen klunka i mig rom o colaa..och spydda så fort ja kom hem..men idag vaknade jag itne så där jätte bakis som ja trodde..idag så fortsätter det men bara vi tjejoor..vi ska näbligen till en manlig stripp klubb HAHAh!! första ggn för min del ialf :O..vi ska dra runt 10 tiden..sen imorgon blir det ägget..att man orkar!! jaja..

Idag har vi vart i Reñaca och måste säga  HEAVEN!! oohhh så miamiii...vilket liiiv herre min gud..i stranden fanns det jacuzzi,sängar,bar,musik och bara unga folk!! måste dit igen :D

 




19 jan

Ändrade planer!! vi ska ut idag haha så ska börja fixa mig snart..hoppas att det går bra för mig för att jag fortf får sånna där irriterande kramp,som sist i ägget fick jag det precis när min favvo låt kom och inte kunde dansa till den!! :@..såå jaaa hoppas att det blir bra..det här blir ett snabbt inlägg bara för måsyte skiiinda mig nuu haha chaoooo!

 


19 jan

Pratar med baby nu han e lite sur för att hans syster tog datan haha roligt för jag blir likadan när min syster tar den här datan ..det är ju trotts allt deras datorer :/ ajaaa..försökert göra honom glad! :D

Idag prata jag oxo med julie som gjorde mig skit glad när hon sa att hon ändra sin födelsedags fest till den 6 feb! :D YES!! så jag o älskling ska dit tsm..fröst hemma hos henne sen dra ut till "Nype" nattklubben,det blir kuul och min första utgång i sverige haha!! :D

Tog lite bilder så att ni kan se mitt nya blonda hår haha :)











19 jan

idag vaknade jag tidigt som sagt och drog till stranden..hemskt om hur varmt det va..klarade o va där i lite mer än 1 timma haha..efter det drog vi til en ute servering och drack lite o pratade massa..sen så promenerade vi hemåt..kom hem o såg att bebi hade smsat mig,blev så glad som vanligt men älskar när han skriver saker som verkligen ja älskar :D..

Idag ska min kusiner komma o hälsa på..och imorgon ska vi dra ut..har tagit det lite lungt med det..men imorgon jävlar..och så överimon oxo hahah så det blir 2 dagar i streck dåra..det bli ägget så klart!! :D wihoo..då får ne så mitt blonda hår som jag fortf inte vant mig vid :)

 


18 jan

hej fina läsare! måste börja med att berätta att jag har blivit helt blond! :D hahahaha känna lite knstigt att kolla mig i spegeln men är riktigt nööjd :D tar bild imon eller nåt för jag mår sämst har största mens värken utan mens ahhaha!!

alla ska ut men jag stannar hemma och vilar mig..ska upp tidigt och gå till stranden för imon blire sol!!


18 jan

hej allihopp!..igår vart det lite irriterande då Piñera blev vald till prestdent! Oh vi hoppades inte på det och sp jobbigt när alla bilar bara tutar och retas med en! fy!!..

Ialf..jag vakna typ nyss och såg att älsklingen smsade mig hihi blev så glad! :)..idag är det inte mycket som händer tror jag..det är inte så fint väder häller så de lite ångest..är ensam hemma just nu,KUL! HAHA..jaja ska fixa frukost nu,puss!


17 jan

tjaa!! kom nyss hem från stranden det va skit varmt och blev ett dugg brunare/svartare haha!!.men va bara där en stund har så ont i magen får typ kramp hela tiden :(..igår prata jag till sent med baby eftersom han väntade länge tills ja skulle logga in..så vi pratade o hade cam som vanlig riktigt roligt vare :D <3..

Idag ska vi senare dra ut o äta middag med familjen så det blir nice pirce =)




16 jan

då har man äckliga känslan igen "bakis"känslan!..hatar att vara bakis de nog en av d värsta sakerna jag vet :(...men ångrar inte att ja drack så mycket som igår för fan vad vi hade kuul!

Vi började med att vi drog till valpi hem till min systers kompisar och för krökade det va jätte kul! carozzi ( min kusin ) kom oxo och vi hade kul vi va runt 10 st,sen rint 00:00 tiden så drog vi till ägget ( för första gången med mitt eget leg! Haha) sen så aah gick vi längst upp för att dricka mer sen gick till till reaggeton sidan..och fassa däär haha :D

sen så drog vi runt 04:30 och åkte hem..när vi kom hem börja ja o min syster as garva åt vad som helst HAHA mamii kom o bad oss o sänka ljudet...men det gick inte..sen så decka vi fiint hihi :)

vi tog inte med oss såå det blev inga bilder från vår sida :/


16 jan

jaapp har haft lite upp o ner idag..vart otroligt deppii.stunder då jag bara vill snaabbt som sätta mig i ett plan o åka hem!! har haft grov Pms haha!!..såå ja som sagt så ska vi åt o jag e klar! vi ska till el huevo " ägget "  det va ett tag sen vi va där såå det blir kul =D

Älsklingen drog ut med vänner o ha kul o det hoppas jag att han har min bebii..hoppades på att få prata lite med honom innan vi drar ut men tror inte det :(..det betyder väl att han har roligt,han smsade mig innan han gick ut såå sööt som han e!


15 jan

har inte gjort så mycket idag..vakna lite sent..och har ätit o såå..pratat för det mesta med älskling det är ju hans dag så vill prata så mycket som ja bara kan med bebi :)..ikväll vet ja inte hur det blir kanske utgång(?)..eftersom imorgon är alla klubbar stängds pga att man ska rösta på söndag..såå det blir en trokig helt tror jag..men imorgno ska vi hälsa på pappas kompisar som ja knt hela livet..dom har pool o såå det blir nog roligt..men SÖNDAG oohh snälla kom inte!! :(




15 jan

kom hem för inte så länge sen jag o mamma åkte tll mammas kompis som jag kalalr "gudmor" för jag älskar henne som om hon vore det :) ..vi stanna där tills 22 tiden..sen åkte vi hemåt..men idag priick klockan 20:00 här i chile så smsade jag min älskling som fyller 19 år idag! :D så han fick den prick 00:00 där i sverige hihih

19 år har jag alltid kallat gammalt vet inte vf..sen 20 e man ung igen :D..

Imorgon ska vi nog dra till stranden..tänka sig att ja åker om 2 veckor..så måste njuuta av värmen här hiihi


14 jan

Mina just nu absolut favorit låtar!


Verano azul - Magan

Una noche en la playa - Big yamo

Mi cama huele a ti - tito el bambino

Su nombre en mi cuaderno - Makano

Amigos especiales - Blindaje

 



14 jan

Helluuuu!!! igår gick vi som sagt ut mamma o pappa kom med :D vi va rätt många och vi hade sååååååå kuuul!!!..vi drog ut typ 23 tiden..och gick till en förkrök ställe och drack och runt 02 tiden drog vi till rufiiinooo! :D..där dansade vi o drack ännu mer men eftersom att ja dansar verkligen heeela tiden!! så känner jag inte av tills vi gick ut hahaha!! men va inte full fulll bara lullig eftersom jag inte mår dåligt idag haha :D vi va i andra våningen eftersom där nere vare för fullt så vi dansade uppe istället! haha sen så drog vi till makkis därefter o käkade och matade hemlösa hundar haha :D..

sen när vi kom hem så kom satt killarna ( min pappa,min bror och hans kompisar) o fortsatte dricka haha jag tog datan och skrev vääärsta boken till bebiiii i face HAHAh läste den idag och garvade som fan ..fattar inte hur han fatta allt ja skrev :D..men han svarade jätte gulligt tillbaks hihih :D


 






14 jan

heeejsan :) idaag såå har det vart sjukt och äckligt varmt!!!.vii va o hälsa på farfar med mamma o pappa..sen så åkte vi hemåt och runt 4 tiden gick vi ner till stranden jag tanya natalia och linda..det va fuuulllt!! och för första gången såå vågade jag gå innåt HAHA och dök under vågorna!! ååhh vattnet va såå sköönt!!..sen så solade vi och kom hem runt 18:30 :)

ikväll ska vi ut :D så det blir kul...:)



12 jan

Hej allihopp!..vakna för ca 1 timma sen..det har vart stressigt här hemma för att vi ska flytta till en annan lägenhet och så har vi packat alla våra kläder o sånt haha..vi ska fortf bo här i viña men inte exakt framför stranden längre nu kommer vi få gå ca 5 min *suck* haahha!!!

11 dec

Namn: Nancy vilches

Kallas för: olika haha

Stjärntecken: : Stenblock

Piercingar: Öron, naveln och tungan

Tatueringar: örat i högra sifan och bakom örat i vänstra

Längd: 1,60

Skostorlek: 36

Hårfärg: ljuuust brun,snart blond ahhaha!!!

Fräknar: när jag har solbränna

Motto: Man lever bara en gång!

Kär? Jaaa!! <3

Önskar du att du bodde någon annanstans? neej haha

Tycker du att du är attraktiv? ibland

Dricker du? Ja!!

Röker du? Ja!!

Vilket schampo använder du? billig chilensk shampo is the shit! HAAH

Vilken parfym använder du? escada från systern

Vad är du rädd för? att bli sårad och att folk som jag älskar dör :O

Gillar du att tvätta? har faktiskt aldrig gjort det :$..men har vikt kläder! :D

Gillar du berg- och dalbanor? OM jag gör!

Senaste…

Filmen du hyrde? lääänge sen..mins inte

Filmen du köpte? vet inte

Låten du hörde: amigos especiales

Låten du laddade ner? kommer inte ihåg

Personen du ringde? Har inte ringt någon alls

Personen som ringde dig? okänt nummer,hann inte svara :O,,nyfiken jag blev

Senast du tittade på på tv? nu haha

Person du tänkte på? min älskling <3

Favorit…

Låt: Su nombre en mi cuaderno

Sak att göra:
äta,festa,sova,mysa,sola

Sport: dans(?)

Dryck: chilensk saft

Kläder: mina slitna jeans shorts och färg glad linne :)

Film:

Bil: spelar ingen roll bara den kör

Serie: mina chilenska..

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? vem inte?

Gråtit över en flicka? Ja

Ljugit för någon? Ja

Varit i slagsmål? ja HAHA tider..

Blivit arresterad? Ja

Träffat någon från internet IRL? Ja

Antal…

Gånger ditt hjärta brustit? 1

Hjärtan brustet på grund av dig? 3 typ..

Tjejer du kysst? Hahaha vet inte..

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Jätte många :)

Gånger ditt namn varit med i tidningen
? 1
Senaste…

Boken du läste? syskon kärlek

Personen du fick e-mail av? facebook

Personen du fick brev av? vet ej

Personen du fick sms av? comviq

Gången hela din familj åt middag tillsammans? igår typ

Saken du köpte? Cigg och alkohol

Vad har du gjort idag? sovit,pratat med baby,tatuierat mig och nu mina serier

Brukar du svära mycket? hahaha nee inte lika mkt som förr :)

När stiger du upp på morgonen?
12?

Vad har du på dig? shorts o somrig tuptopp

Vad ska du göra ikväll? ut o dricka jag trooor

Vad är du allergisk mot? loppor och pollen

Var har du ont? bakom örat min tattoo

Använder du hårspray? sällan

Kan du stå på händer? nee

Håkan Hellström eller The Ark? Håkaaan..inte för att jag lyssnar på hans låtar?

Salt eller socker? Socker

Gillar du ketchup? OM jag gör hahaa

Är du glad nu? Jaaa!!

Var du glad igår? såklart

Vad dansar du till?
Musik

Stockholm är… ? stort? hahaah

Göteborg är… ? underbart!

Kan du sjunga? jag tycker det! :D ..men inte de andra..

Spaghetti eller makaroner? spaghetti

Land du vill besöka? spanien,malaga under sommaren med baby,läängtar!! ♥

 


11 dec

hej mina fina läsare :) hoppas allt är bra med er! med mig är det super,måste börja med att säga att idag gjorde jag o min syster något vädligt spontant,vi har nämligen tatuierat oss HAHA..vi har tänk det jätte länge att vi ville göra en syskon tattoo och igår kväll så sa tanya något hon ahde tänkt sig och så blev det..så idag åkte vi in o gjorde det..måste säga att det verkligen gjorde ont!..och höll på att svimma av under en sek..men öppnade ögonen och andades djupt!..det tog runt 20 min och nu är den svullen o blöder lite,men är riktigt nöjd..den kostade 30.000 chilenska pengar och det är typ 500 svenska,billigt tycker jag! :D
nu går båda runt med likadana tatuieringar! hihi :D

och så blev den! :D

 


10 jan

heejsan!! :D idag vart man liiite bakis..jätte lite men det gick över ..sen såå åkte vi in till stan för at promenera lite och fick hem en ny bikini och en tup top :D

sen så ahr man bara vart hemma..imorgo blire att dra till stranden och sen valpo..vi ska tillbringa dagen där hihihi

och som jag lova igår så lägger jag upp lite bilder från gårdagen :D

 


9 jan

dååå var men i viña igen!! :D känns jävliig skönt fakiskt..efter 7 timamrs buss resa kom vi hem och drog till makkis på drirekten tog en bif tasty och den satt bra! :D

sen kom vi hem jag har duschat och nu har jag fixat klart mig för att vi ska dra ut o dansa ikväll ahah efter 5 dagars semester utan fest så behöver man dansa!! :D..vi ska till en klubb här i viña som heter " tutiiix" har aldrig vart där med det har min syster och säger att det är roligt såå vi hoppas på det bästa! :D

och fest = måånga bilder..fyy på mig som har vart så rutten med bilder meen meen imorgon LOVAR jag bilder ahaha =)

Och idag så fyller farfar 85 underbar år! imorgon ska vi nog hälsa på honom :) ♥



8 jan

förlåååt för dålig uppdateriing men har haft fullt upp!..idag vakna vi 09 och tog bilen o körde lite utanför la serena för att bestämde oss att åka o kolla på stjärnorna men det skulle vi göra 21 tiden..så vi åkte runt o käkade o såå där..och lovar att idag var deet den varmasta dagen någonsin!..dooooooooog verkligen usch!!..

sen så blev klockan efter mycket väntan 21..och man åkte många bilar samtidigt upp till bergen..och guuud fick rysningar av hur underbart det va!..det går inte riktigt att beskriva..vi kollade på teleskopen o såå..helt underbart..det ända som fattades va en spec person son jag önskade va där o kramade om mig..men men...sjävla grejen tog slut runt 00 tiden..sen körde vi hem och kom hem runt 02 tiden med bilen..sen så kommer vi hem o min syster va full!! HAH hon följde lixom inte mde för att hon e sjuk..meeeen hon hade tråkigt och börja dricka HAHA..sen så berätta hon att hon la upp videon där jag sjunger karaoke..GUD AHHAHA faan vad jag garvade igen..ingen mer får se den herreguud säger jag bara! :|..

JAG VEEET är sämst på att lägga upp bilder..men ska försöka imorgon!!..imorgon har vi inget planerat såå kan lägga mig lite sent o inte behöva vakna så där överdrivet tidigt som idag!

Fråga: Anonym om 5 jan:
Alltså jag har ett problem?! Hur lyckas du ha killkompisar? Jag kan inte :s det händer alltid något med de, de får känslor för mig eller så blir det lite strul och såånt. Hur gör du?

Svar : hmm..de ju upp till varenda person väl(?)..joo de klart jag har oxo gått igenom det där som händer dig..med sen insåg jag att det försrör mycket..nuu så ser jag dom bara som vänner och inget mer...de lite svårt o svara på den frågan faktiskt..ingen hade frågat mig det...men det gäller bara ha känslan vilka e riktigt kill kompisar som du skulle kunna se dom som bröder..och vilka inte..
förlåt om jag itne hjälpte till så mycket,det va lite svårt hihi


5 jan

heeeeeeej igen :D..idag har vi promenerat i timmar vid stranden..fyy min förtter väärker :(..men skönt vare..och du som kommentera om att lgga upp bilder..såå jaa! :D lägger in lite bilder senare för att nu ska vi grilla kött i terrassen den är så sjukt varmt,me like! :D


5 jan

Då var vi framme i la serena..helt underbart..nästan 8 timmars resa och i dom 8 timmarna tänkte jag bara på min älskling :)..när vi kom fram så va vi alla hungriga så vi käkade och såå stor handla vi massa gott :D..huset vi bor i är verkligen jätte fint..helt lyxig med stor terrass och två vånigs hus..såå fint o rent :D

Nu sitter jag o pratar med bebii och kollar på la komedia samtidigt..i terrassen så grillar pappa lite kött som vi ska äta senare ..mjamiii!! :D


4 jan <3

hej bloggen här e jag igen haha :)..har vart vaken för att jag,min syster o min bror väntar på min brors bagage som aldrig kom med deras flyg ahha så dom fick den nuuuu!! nyss nyss haha...men har haft så där skojit efter som jag har chattat med älsklingen men sen kom min dumma syster o tog datan ifrån mig och nu när ja logagde in så va han ej inne :(.. åaah..

Jag har fått massa med frågor från olika läsare om vem min bebi e haha men kände mig inte redo att ta upp det..tills nu :)..

då kan jag berätta lite lite..eftersom jag ändå inte vill lägga in så mycket av mitt privat liv här i bloggen,ialf inte än nu när jag är i Chile.Men han är någon jag träffade den 18 sept på chiles national dag på en fest..kanske ni mins(?) hjulsta festen haha..och jaa så börja allt..och som ni vet har jag sagt i bloggen att jag inte vill ha förhållande och så och har backat fårn det i typ 8 månader för jag vart rädd o bli kär..orkar inte bli sårad och såå...men nu kom bebi och aaah..fick mig helt enkelt att bli ny kär..ni vet den där känslan när man får fjärilar i magen..och som en åsna sitter jag och ler fram för datan när vi chattar :)..Han är på stort sätt anledningen jag vill så snabbt komma tillbaks till sverige..( okej vänner mina HAHA ni också såklart,ni vet det!)..skulle kunna prata med honom en hel dag och det känns varje gång jag eller han måste bort från datan :/
känner mig så lycklig!!! :D

Haha bilden jag älskar men som han hatar hihi ^^,




4 jan

här lägger jag upp lite bilder från gårdagen :D

Karaoke time!




Kusin vitamiin =) <3



såå serverar chilenare drinkar haha!





Fråga : Ida johansson om 1 jan:
hej nancy!.. jag följer din blogg och jag undrar hur du får dina bröst att se stora ut?..lägger du nånting under kanske? eller har du opererat dig

Svar : hahah använder väl push-up bh och nej har inte opererat mig =)



3 jan

Dååå har man äntligen fyllt 18 år!! :D vill tacka alla som grattat miiig!! =) igår firade vi det ialf..vi drog till valpo till en klubb där vi alla va och firade mig..vi reserverade bord så vi hade det helt lyxigt..jag hade för mig att itne dricka!! meeeeeeeeeeen ohhh ..jaaa ..blev full och riktigt full..men det gick över efter att jag börja dricka endast vatten!!

AHHA sjöng karaoke oxo med kusinen och jaaaaaaaaaaaa vi skämde ut oss..jag KAN den låten när jag e nykter HAHAh så vi började dansa och gjorde en riktigt bra show! HAHAHA sen dansade vi hela natten lång och diag ahr jag så ont i mina lår och allmänt i kroppen HAAH :(...

Imorgon åker vi till la serena det blir kuuul!!!..nu ska vi käka såå jag lägger upp bilder sen puss

en bild från igår :)






1 jan

hej allihopp!! hoppas att ni hade en helt underbar nyår så som jag hade :D har itne bloggat idag för att jag mått så jävla dåligt..lovar mig själv att aldrig mer dricka såååå mycket som igår och jag är seriös!..okej jag blev riktigt full men kommer ihåg allt och inte så däär skämmigt full att man inte kan gåå på sina ben..utan jag va hur glad som helst! men det är dagen efter man känner som sämst!

Ialf vi började med att fira här i viña och kollade på fyrverkeriena vid stranden hur underbart som helst och tårar föll..glädje och tårar för allt dåligt som hänt mig under 2009..så nu äre bara att hoppas på ett mycket bättre år någon jag e säker att det kommer att bli!!..ialf när dom va slut kom vi hem med släckten och dansade o drack i timmar typ till kl 04 

sen så drog jag o syrran till valpo och där träffade vi min systers vänner,camilo och kusinen ahhahah han kom med två liters öl flaskor och en NAPPFLASKA AHAHHA med öl inne fan vad jag garvade och vi alla drack ur den :D hur roligt som helst..sen så drog vi på hemma feest fast faan att vi glömde kameran! :(...och där dansade vi och sååå vii drack från flaskorna hela vägen dit haha!! seen drog vi därifrån typ 07 (?) kmr inte riktigt ihåg men faan vad fuuuulllt det var ute på gatorna vilket liiiiv säger jag bara!! :D sen såå tog vi bussen hem och kom hem 08:30 och idag har man som sagt bara mått dåligt med min syster haha vi e så sjuka HAHA för vi båda börja spy fast i olika toaletter och vi doog av garv samtidigt AHHAHAH!!! och idag har man bara käkat soppa! gott vare :D

Imorgon ska vi fira min födelsedag fast jag fyller ju år på söndag men på måndag åker vi till "la serena" i 5 dagar såå aah det blev imorgon :)..vi ska fira den på en klubb i valpo vi har reserverat bort och såå :D fast frågan är OM jag kommer kunna dricka..gud!! vill inte äns tänka på det ahah


 


RSS 2.0