Nytt jobbb! :D

Mötet gick jättttee braa!!! fick jobbet!! :D GATE 43 ,jobbar där mån-fre...åh är super glad!! så nu har man 2 jobb hahaha såååå bye bye mitt liiiv..nu äre bara jobb som gäller och jag gillar faktiskt det! :D börjar på måndag hihihi längtar!!!!






snabb update

kom nyss ut från badet och ska fixa mig för att sedan åka in till stan,ska på ett till möte..hoppas att det går superduper! :)..skriver mer sen,puss!


Sho sessiiiii


Mys dag

Idag har jag inte gjort så mycket bara haft det mysigt :) är riktigt seg idag haha sköööönt ska lägga mig tidigt idag


Besök :)

Idag kom bästa vännen på besök..så vi va här hemma och myste med amaru o pratade massor..min syster gjorde sen jätte goda amerikanska pankakor mums..vale drog runt 10 tiden ..den gjorde min man oxo..så nu är jag med min syster..fett sociala tjejer..båda sitter vid datan hahaha :)

Fick en jätte bra nyhet idag!!! asoo allt är så braaaa i mitt liv just nuu fattar inte :D


Love.


Suuuuuuulit

Igår somna jag Skit sent haha typ 08 kollade på massa scrubs avsnitt :) baby kom efter jobbet och nu sover han..


nu skriver jag från appen som jag älskar :D maestro är så tuff idag han har på sig en bandana hahha min egen vatolocooo haha <3


Godnatt :)


Goood

Det gick jätte bra på mötet hihi så är jätte glad :D min pojkis följde med mig med maestro så efter mötet gick vi runt i stan sen hem..min fina syster väntade hemma med jätte god kyckling sallad sen så har vi spelat Wordfeud mot varandra haha :)


vi va nyss nere i tvätt stugan och d massa tvätt så vi lär nog hålla på till tio "/ ajaa fett kul att skriva från appen haha herrråå ska fortsätta spela nu


Test

Wohoooo äntligen har blogg.se appen kommit så testar den nu :D


Nervöös

Ligger i sängen här i tumba tsm med min man och vår son..är super nervös inför mötet imorgon!!!
GODNATT!


Söndag

Tjena hoppsan!..Nu är helgen över och jag har haft det super!..i fredags kom jag till min man..och senare mot kvällen drog vi + hans kompisar ut till någon bar och drack massa öl och hade det riktigt skoj!..kvällen slutade med makkis mat sen hem o sova..igår så lärde min man mig spela Wordfeud..och seriöst hahah helt sjukt hur lätt man fastnar..är fett med grym nu!! hahaha..spelade mot babys kusin hela dagen igår i flera timmar..kunde inte sluta spela :(...

babys kusin har sovit här hela helgen riktigt roligt har man med honom haha :)..men han drog idag runt 6 tiden..det skulle jag oxo men ooooooooooooh orkade verkligen itne..tog ett varmt bad och blev helt seg efter..så stannade med min pojkis..lagade mat åt oss och så hade vi det allmänt mysigt..sen tog vi ut maestro på hans kvälls promenad och han tog taxi till jobbet..så nu ligger jag här med finaste vovven och myser :D




ska hemåt imorgon tsm med min pojkis och maestro :D


länge sen!!

lite om dig:

Namn ? Nancy
vart bor du?  tumba
Tatueringar eller piercing? båda,,men föredrar tattooooo :D


Under ditt liv

Hur många stora kärlek har du haft?
: 2..om man räknar med mitt nuvarande förhållande
Vad hette din första kärlek : inga namn men börjar på J
Har du kontakt med honom/henne? : Nee..han har väl oxo sitt liv med sin tjej :) men det kan hända att jag pratar med hans familj i typ facebook :)
Hur gammal var du när du fick din första kyss? : 13 haha :O
Har du hånglat med mer än 20 personer? : Nej..verkligen inte
Har du haft sex med mer än 20 personer? : aah eller hur haha stort nej
Har du blivit tagen av polisen?: jaaa,,pinsamt haha
Om ja,varför? : var ung&dum
Har du blivit riktigt sårad? : ja..läääänge sen.
Har du sådat? : jaa..fast aldrig med mening


Senaste :

sms?: E på väg till jobbet <3 du då?
Av vem var det? : maa boifrend
personen som kysste dig?: Amaruuu hahhah :) en riktig blöt kyss :D
Kramade dig? : Tanyaa =)
Ringde dig? : min man


Tror du på :


Gud? Njae
kärlek vid första ögonkastet?: ja absolut haha :)
Liv på andra planeter : o ja! vi kan inte vara dom ända..kanske i någon annan galax
Evig kärlek : jaråååå
Spöken : jaa :(


Vill du :


Gifta dig?: ja och nej...vill bara gifta mig för att klänningens skull haha..annars så tycker jag att det bara är massa slöseri på pengar..vi kan lika gärna resa!!
Vara rik: nej...SAAAJK hahaha såklart..då skulle ja lätt gifta mig!
Kunna ha någon super kraft? : bli osynliiiiig :D

Favorit citat: Everything happens for a reason!






Du ska bli min finaste du :)

Idag var mitt lilla troll emi på besök hihihi hade saknat henne massor!!!..sen har jag inte gjort så mycket..gosat som vanligt med min tjåkiiis amaru :D..och gjorde pankakor med min syster hahaa vi fick flipp i köket,helt ruuliiit :)..


sen har jag tänk på en sak..har tänkt på det länge..om jag ska ha dig eller inte..du kommer nog ändra mitt liv..ett stort steg..vågar jag? kommer jag att bli besviken?..hoppas inte!!..du är så fin..längtar tills du blir min käraste iphone 5!!!!! :D du komemr nog vara värd varenda lite krona =)..




imorgon åker jag hem to my family! ..älskling ska oxo köpa iphone 5..aah vi lär tillbringa fett mkt tid med varandra GENOM iphonen HAHa!!


Träna!

Heeej! har inte gjort så mycket..tränade zumba med min syster ett tag..sen blev vi trötta och la oss..men aah det jag kan inte sova :p...nu när man dansat zumba märker jag en sak..jag är så otränad som d bara går att vara!!

har nu i några veckor velat träna på gym..och har kollat några sidor och har oxo härt att fitness 24/7 ska vara väldigt bra och billigt..såå aah tror jag ska börja träna där...skit bra att det är öppet hela tiden..för han gå antigen innan eller efter jobbet


hoppas!! :D

Idag var jag på möte..kan fortfarande inte berätta om vad det handlar om men går allt som det ska så berättar jag! :D..efter mötet var jag med min syster i huddinge och käkade i subway..muums!!..när vi kom hem runt 4 tiden så började vi träna zumba som min syster beställde haha helt otränade tjejer säger jag bara :p..

sen har jag busat massa med tjåkisen amaru som bara skrattar åt allt jag gör hahaha älskaaar honom!! :D


<3



:)


spännandee :D

Idag vakna jag av att min mobil ringde..bästa samtalet på 100 år!!!  så spännande hoppas att allt går bra :D :D

Annaaaars så ligger jag jätte skönt i min säng,det bästa jag vet är att ligga varmt under tecket och höra regnet hihihi så mysigt! :)

Idag har jag o min syster tvätt kl 6..så där helt onödigt infoooo hahah orkar inte heeej dåå! :D


tumbaaa :)

Då var man i tumba igen..kom för en stund sen :)..igår var jag på födelsedags fest hos älsklingens kusin..alla hans kusiner va där och det va sjukt roligt alla är så underbara! älskar baby kusiner kommer så bra överens med dem :)

Vi drack o dansa massa..jag och älskling tog taxi hem stax efter 05 tiden..ida vart jag inte så bakis faktiskt haha hääärligt! :)
Börjar jobba på tisdag så imorgon tar jag d bara luuuungt :)

Idag är det chiles national dag asique feliz 18 para todooos :D





pss.. en dag som idag för 2 årsen träffade jag min pojkvän för första gången :)

hemåååt :)

Idag åker jag och maestro till pappsen :) min man orkade inet komma o hämta honom igår haha så vi åker hem tsm ídag :)

Så ska bara äta här hemma sen så drar viiiii :D...
maestros regn overall har kommit så ska förbi och hämta den :D



Vi valde den bruna :)..haha är den inte sööt? :D...lägger in bild sen på hur maestro ser ut i den hihi..


alla han grejer beställer vi från DOGGIE.SE..jätte bra grejer..finns allt möjligt!


Mys med dom bästa :)

slutade jobbet tidigare idag..kl 7 :) träffade på adde i statinonen och vi åkte till tumba tsm o pratade :)..vl i tumba promenerade jag upp..för bussen upp skulle komma efter 20 min,så aa lika gärna promenera och motinera lite haha :)

när jag kom hem så väntade en över lycklig maestro på mig åh min bajsis hihi älskar han så mycket..sen så har jag inte gjort så mycket..kollat på tv och ruttnat vid datan..nu ligger jag i sängen med tanya,amaru och maestro jätte mysigt och kollar på chile bilder :D..imorgon ska min man komma och hämta maestro..buhuuuhuuu...

En bild från min 18års dag...en kväll som sluta helt galet hahaha!! :D




Jobbaaa

TJOSAN! :D..vakna för någon timma sen..ska duscha snart och sen dra till jobbet..slutar nog sent idag medn d blir nog kul! :)

Har kollat på spanien,egypten och kreta bilderna..oohh!! vill tillbaks!!!..måste snart börja planera vår 4de resa..men då hade vi tänk oss typ en weekend till antingen paris eller london..vi älskar att utforska världen hahah :D


En bild från kreta då vi besökte knossos,underbart!!


rastlööös

Har bara tagit det lungt..mår lite bättre i magen ialf...är super fundersam idag..tänker på allt och inget..tänker på hur allt är så olikt..så många saker som hänt på så kort tid...hur jag har ändrats också..bara på några typ 2 år..känns konstigt att jag snart fyller 20 år..känner mig inte som 20 haha :)...känns som om d va igår jag va 16 och tyckte 20 va gammalt...sååå mycket har hänt..både mycket bra och dåligt..har lite svårt typ att tänka att min syster har en son..MIN syster..tror inte folk kan ana hur nära vi är..det är stort men underbart!!


Jag har ett underbart liv..fast så klart den kan ju bli bättre..så många planer inför framtiden..och när jag säger framtiden menar jag typ max 5 år framåt hahah då menar jag att jag vill ha barn vid 25års åldern..men innan jag vill ha barn vill jag hinna med att resa mycket!!..om jag ska vara ärlig bryr jag mig inte om fest längre...det är just det här med att resa..älskar att resa tsm med min pojkvän..eller förlåt..min man :) hihi..


har lärt mig så mycket om kärlek...dom senaste 2 åren har jag faktiskt bara lärt mig bra saker om kärlek..vill verkligen och hoppas att min man är mannen jag ska tillbringa resten av mitt liv med! hoppas verkligen det..men vill inte tänka så långt..begick det misstaget förut och man blir bara förkrossad när det inte blev som man "planerat"..


satt med min syster och prata också om vänner..att vänner försvinner genom åren och tillslut finns det ingen där längre som förut...men det är så livet är...man börjar jobba har mindre tid för varandra kanske någon skaffar barn före andra och det ändrar livstilen ..meeeeeen sålänge man mår bra då bra!!..lite konstigt att jag säger det eftersom jag är en sån som tänker ibland mer på andra än på mig själv..att leva mitt liv efter andra...och jag vet att det inte ska vara så..


just nu mår jag bra!..och har gjort det nu i flera månader..min älskling är han som faktsikt får mig att må så bra..vi gick igenom en tuff period för typ 6 månader..men efter det har allt vart underbart..tror att vi har lärt oss hur vi fungerar och vad vi ska göra för att slippa tjafs...vi har det stabilt..det ääääända som fattas nu är vårt eget place..hans hus finns ju för oss..men vi vill ha vårt eget! då skulle allt vara perfekt..men vi får ha tålamod :)





Sitter och skriver massa onödigt nuu men bryr mig inte,det känns bra att skriva av sig...


Year of the lover :)


Ta mig tillbaks..


1 år sen <3

har vart lite frånvarande men d inget som hänt utan har inte gjort något spec..kom till tumba i söndags med maestro och vi ska tbx till min man på fredag...Igår jobbade jag ett par timmar också :)...

Idag vakna jag av största mensvärket..har fortf lite ont..jobbiigt :(..ibland hatar jag att vara tjeej!!!

badade maestro idag oxo hihi han e så duktiig :)..men han saknar pappsen..det määrks galeeet!! :(

Idag är det 1år sen min farfar dog..känns som om d var igår pappa berättade..sjukt hur tiden flyger..tatita te extraño!♥

Farfar & farmor då vi åkte till la serena år 98:)


Älsklingen<3

dsc00741 (MMS)

Älsklingen<3


Du lyser upp min värld ♥


ledsen

i fredags så försvann planet jag berättade om..och nu vet man att ingen överlevde..trodde aldrig att det skulle kännas så stort..blev inte äns så ledsen när MJ dog..en av dom som satt i planet var chiles bästa programledare som jag växt upp med då jag kollat på honom i tv så länge som jag kan minnas..han ändrade tv historien och gjorde allt mycket roligare...det känns fortf overkligt att han inte kommer att finnas på programet mer..det är hemskt att se alla han arbets kamrater som fäler tårar och fösöker bita ihop..det är hemskt..hemskt för hela chile och alla vi som har chilenska kanalen sens hela livet...

R.i.p Felipe camiroaga♥





videoooo

haha orkar inte med mig själv just nuuuuuuuuuuuuuuu och Maestro får ta den svåra delen


sjuuuuk fifän

DÖÖÖR!!! är jätte förkyld/sjuk..tror nog att det är pga flygplanet..det var ju hur kallt som helst och jag hade tofflor lixom haha får skylla mig själv :(..så har bara vart med baby som har vart världens bästa doktor..han frågar hela tiden om d något jag behöver eller om jag mår bättre..han har köpt massa nudlar till mig också helt underbar min man!!..det är ju tänk att pappa ska komma och hämta mig men vill inte smitta lilla amaru..så ska säga imorgon om jag blivit bättre eller inte :)

Något skit hemskt jag läste idag va att ett plan har försvunnit (krashat) som åkte från chile med 21 pasagerare och massa av dom va från TVN ( chilenska kanalen som vi alltid kollar på ) och chiles med pupulära programledare va i planet och är försvunnen!! :O...dom har hittat 4 kroppar som flöt runt i havet,2 kvnnliga och 2 manliga..men man vet inte än deras identitet...aso OMAIGAD!..själv tror jag inte någon överlevde och det är skit hemskt!! :(


..nog med sorliga saker...har lekt massor med min prins som jag hade saknat massor!! han ligger bredviv mig nu haha typiskt..jag låg i sången med massa kuddar och skulle upp för att hämta min mobil och snabb som han så sprang han upp o la sig EXAKT där jag låg..och låtsas sova hahahaha så nu sitter jag i sängen medans han ligger som en kung :D..kan gör alltid så den plutten :p

Har suttit vid datan skit länge..fixat lite med bilder från semestern osv..älskar!!




Perfect two ♥

Älskar dig så jävla mycket! ♥



Tillbaaakkksss :(

Igår kväll kom vi tillbaks från en sån underbar resa med min man!..vi gjorde så  mycket! :D det va så himla varmt varje dag och vi bada varje dag då hotellet låg exakt framför stranden!! :D..något som va så himla kul va att vi blev vänner med 3 andra par från hotellet och vi umgicks massa med dom,helt underbara!..kommer aldrig att glömma den här resan..skulle kunna skriva en hel bok men ne..sparar minnerna för mig själv och dom som va där hihihi :D



lägger bara upp några bilder..mer kommer med tiden :)
















RSS 2.0