TPL

f*ck! irriterande fredag vi skulle på fest,hann fixa mig o allt sen säger han som har festen attman "inte får ta med killar!" inte rättvisst fan..så nu är jag fixad+irriterad..vad irriterande att folk är så..om det inte vore för det skulle vi nu va i kista o ha skit roligt..men men..jag och tamara surar oss nu hahahaha! hoppas ni får en roligare fredag än mig


31 juli

det blev ingen gröna idag men imorgon blir det spikat,vädret döda allt än en gång..ajaa imorgon fåre blii :)
Idag bad jag mamma köpa advokado något jag aldrig har gillat förut om det inte är till "completo" fast förrigår gjorde tamara det med bröd och jag smakade och fifan vad gott det va! :D så nyss gjorde jag det och åt mjamiii!

Emi är här oxo och är så busig så haha älskar henne.Idag får vi se vad som händer det är ju fredag,såå kanske det blir nån fest (?) får se vad kvällen bjuder på :D

hahaha fan vad hon skrattade åt sig själv när vi tog bilder :D




paket

nu ska jag ut i regnet för att hämta utt ett paket,vet inte vad det är än :D spännande,hörs sen.Puss




skönt

igår somna jag kort efter jag skrev sista inlägget,det va otroligt länge sen jag somna så tidigt och idag vakna jag 13:00..idag blire grönan :D längtar som faan hihihi..nu måste jag duscha och sånt,skriver senare.Puss

F*n!

Mår inte bra alls,är skit yr och jag vet att det är för jag inte använder mina glasögon när jag är vid datan en fan hatar att må så här så ska bara lägga mig ner i sängen och lyssna pe musik och såklart smsa med mr sweetie paaaj :)

Hörs kanske senare,puss

Länge sen

Jag har insett att min senaste kyss: betyder mer än jag trodde
Jag pratar: Snaabbt som fan haha
Jag avskyr när folk: pratar utan fakta
Min bästa vän är: Claudia & tamara! <3
Min första vän heter: haha vaa
Kärlek är: något jag känner för mina underbara vänner
När jag borstar tänderna: känner jag mig fräsh
När jag lagar mat: blir det gott
Jag tänder på: käk-benet,lena ryggar,snaggade,fint leende ( fina tänder ) och magmuskler!!  ja,jag är kräsen

Jag är rädd för: trappor!!
Den värsta känslan är: När man får veta att ens kille vart otrogen
Den bästa känslan är: att känna att jag har allt som gör mig lycklig
Jag är bäst på: att skratta! =)
Jag är sämst på: läxor
Om jag va ett djur skulle jag vara: fågel!
Min mobiltelefon är: Mitt allt
När jag vaknar på morgonen: Kollar jag först på mobilen
Just nu tänker jag på att: jag är så j*vla trött
Bebisar är: söta så länge dom inte gråter!!


Ny favorit!

Den e så men så bra!,lyssna o njut 





30 juli redan!

sommaren har verkligen flygit iväg haha..Kom nyss hem från en ganska rolig kväll.Först träffade jag michell och tamara sen drog vi tre hem till amelie som va ensam hemma så hon bjöd dit några stycken och  vi drack fast jag blev ingenting haha orkade inte häller bli full så näe höll mig till vatten pipan :) sen runt 01 drog vi ut till ett dagis för att röka vp och där satt vi mys pys på en bänk :) sen sov vi hos tamara haha vi skulle kolla på en film som aldrig blev av hahaha så jag somnade skönt runt 03 :)..idag vaknade jag runt 13 tiden av att michell ringde mig hahah han och tamara va i rummet bredvid så jaa där vaknade jag och vi åt frukost sen följde dom med mig till skäris för jag skulle köpa en sån där grej som tar bort ludd från kläder :)..och efter det drog jag hemåt..

Emi kom nyss hem till oss så ska va med henne :D senare ska jag nog ut och imorgon är det planerat att dra till grönan!! WOHO :D

Lägger upp några få bilder från igår :)

Jag och min bästaste tamara <3



är man kort eller är dom för långa haha



prat stund hos tamaraa :D







B E A <3:

Snyggt!!
- Allt bra?


Svar : tack så mycket :)..jo det är bra med mig tack <3 =)




nu drar jag!

då e jag klar! :D fixade till mitt hår och smink bara har ätit mig mätt och har tagit bilder så nu är det bara att åka iväg till vårberg och möta upp tamara <3 :) hoppas ni också får en fin onsdag mina fina läsare,puss

min outfit nu



 

hungrig

Snart är maten klar och jag är hungrig som fan haha,fst jag ändå åt lite i burger king för inte alls så länge sen,sen så drar jag mot vårberg det blir hemma chill hos en vän :) blev glad att ja kunde komma för orkar inte va hemma + har saknat tamara fifan :) så idag ska vi ses..haahah tamara o jag e alltid roligast efter några Sho**s hahahah så idag blire nog en "sån där rolig-dag" haha :)

Tog på mig mina nya kläder lägger upp bild innan jag drar på hur det sitter :) fast jag ville ju ha dom svarta hög klackade skorna jag beställde igår,då skulle det se riktigt snyggt ut..men får nöja mig med att ha mina favorit converse :)
Puss o kram.


shopping

Kom nyss hem efter att ha vart i södra med min kära syster :) jag visste ungefär vad jag ville ha så det gick rätt så snabbt.sen hälsade jag på alex i burger king efter som han jobbar där så vi bestämde oss för att äta där när vi ändå va där så haha :) iSnart kommer emi hiit sen mot kvällen tror jag det blir utgång får se :)

Men här är det jag köpte idag,är rätt så nöjd! :D



Och dagens outfit såklart :)



 

mirakel!

Jag är vaken! eller halv haha mina ögon är fortf lite tunga haha men jaja vad gör men inte för lite X-tra kläder :D igår somnade man ialf 06 på morgonen fan haha! men men..
Nu måste jag bara duscha håret,locka det och vet inte än vad det bli för kläder får leta upp något :)
Ne nu måste jag skynda mig.Puss puss

fy på mig!

kan fortf inte släppa datan haha,men Gud gick in i ett album med bara gamla bilder på mig o vänner hahah!! fick mig ett gott skratt :D.

Hahahah fjortis tider (?)..NOT..det va en middag där temat va "fjortis" :D
vinern 08



Mina O´G tider (?) hahha inte häller vi försökte ju ialf :D
vintern 07



Mina strippar tider (?)..Njaaa vi hade roligt i butteriks sommaren 06 :D



Mina AIK tider (?)..Än idag <3!!..Våren 07 tror jag det va (?)



Mina dans tider (?).. jaa på gick i underbara 2 år :) <3
år 07 - 09



Mina uniform tider (?)..haha neej försökte lika chiles uniform! :D
vintern 07



Mina sjunga på clubb tider (?).. skulle vilja men ne sjöng bara karaoke :D
chile 07/08



Hahaha ja ja finns 10000 mer men nu MÅSTE jag sova.PUSS



natti´natt

nu så ska jag sova för imorgon blir det shopping det innebär att jag måste upp tidigt.Ska ta bilder på det jag köpt :)
men nu ska jag försöka sova för jag har somnat runt 06 på morgonen varje dag så det blir inget lätt så önska mig lycka till! =)
Och juste idag beställde jag hem två par skor från ellos.se,Jag älskar skor! <3


Dom svarta 500:-
Dom vita 200:-






hahaha! x)



Paola :
jag har en fråga!! när ska du träffa din konstiga barndoms vän som du hade en liten olycka hos när du sov hos henne för jääätte länge sen?!

Svar: Hahah din jävel! :D  jaa duu nu när jag ska börja få pengar på bloggen och ska bli KÄND ( HAHA ) nu vill du träffa mig va va va haha skojja :D men  under veckan kan vi hitta på någåt skojigt (?) <3


www.Gratisbio.se

Jaa nu har jag som alla bloggare blivit medlem på Gratisbio där man samlar poäng och får grymma priser! Gör det du också!


Gör det! det är helt gratis och dom delar ut fina priser varje månad,det är sjukt bra! hoppas jag får turen att få fina priser! och allt det genom att bara tipsa dit folk.Man kan få bland annat present kort,gratis bio biljätter

Blir medlem genom att registrera dig här så får du 75p som välkomspoäng! :D ♥

Min länk!





 
blir du medlenm nu kan man få chansen att tävla om 500kr hos nelly.com inte dåligt va? :D



frågor& svar



Mee x) :
snygg blogg,
Haft en bra dag?

Puss ♥

Svar : tack så mycket.Jaa vart bara lite seg haha :),puss

Anonym :
Har du något favoritmärke på jeans att tipsa om? =) kramar

Svar : jag är ingen märkes freak men själv köper jag lee & diesel jeans dom sitter snyggt :) .Kram



jag - psykopat (?)

kom nyss hem va ute med cami o cayo här i tumba vi gick till makkis och vi pratade en massa sen så drog cami till flempan så drog väl oxo hem då cayo lämnade hem mig :)



Och något roligt jag fick höra att någon sa om mig,att jag är psykopat HAHA fast det skulle va mer "HAHA " om det inte va från personen det kom från.Någon jag känt länge nog och som ändå betydde!.Det va genom den personen jag lärde känna mitt ex.Fast nu vet man att mitt ex har öppnat sin mun nog med att sagt till personen att jag är psykopat (?)..blev chockad för den personen är en sån som jag alltid räknat med oavsätt vad! men vafan nu är jag psykopat i hans ögon.

aja jag kan säga att förut när det va slut mellan mig och mitt ex vart jag så kär att jag kunde ljuga massor för att bara få honom tillbaks och det vet jag att det inte är bra men jag va så dödts kär att allt jag ville uppnå va att få tillbaks honom, och han har säkert nu berättat allt jag sa  så kan jag på viss sätt förstå att han tycker att jag är psykopat,något jag inte är.Jag va kär-blind-dum.Men vafan inte psykopat!.Men jag har lärt mig att stryka bort sånt folk oavsätt hur mycket han betydde för mig.



tjäna pengar på bloggen

jaa såå ere nuu :D fick ett mail om att jag ändå har så passt bra med läsare att jag kan tjäna pengar beroende på hur många läsare jag har och ett + om ni skriver in er i länken som kommer fram när man klickar fram sig i min blogg! :D

och vill så klart välkomna alla nya läsare roligt att ni hitta hit!

Det är ju ialf en börja e skit glad ialf :D

Seg

oh fyfan vakna 15:30 idag,idag hade jag tänkt att dra till stan för att shoppa men det blev ju ändå rätt sent så ska dra imorgon med min syster det blir roligt :)

Idag kanske jag drar ut bara och ta det lugnt för imorgon händere grejer haha inte direkt fest men chill men vänner efter som hon är ensam hemma så ska vi ha roligt =)

jävla Sverige att den sköna solen inte bara kan komma fram! fast ändå så hittils har den här sommaren vart den bästa sommaren på 3 år :D





världens tråkigaste inlägg! x)

har inte gjort så mycket sens sista inlägget har tagit bilder och så det är alltid roligt att ta bilder,me love.
min serie börja nyss och smsar massor om jag ska säga något jag är beroende av så är det sms haha jag kan inte va utan att smsa,dagligen får jag minst 300 sms..rensar inkorgen dagligen och sparar dom fina/söta smsen..och dagligen kan jag smsa med 10 pers iband roligt men ibland stressig haha.ja ja jag älskar sms och min mobil.


På bromma festen trodde jag att jag hade tappat bort mobilen och vet inte om det va för att jag va full..men fan vad jag började gråta ( första ggn jag grät på fyllan och sista!!) hahah men söta kimani hjälpte mig att leta efter den tills den dök upp faaaan vilken lättnad det va som om hela min värld kom tillbaks HAHA nu bablar jag massa onödigt men ajaa ni har väl säkert tråkigare än mig om ni läser det här hahahah!! x) ..

något annat jag älskar är mitt hååår hahaha fast jag har ju klippt och saknar mitt gamla hår,fast det har växt ganska snabbt haha :) Om jag har dålig hår-dag kan jag bara inte få fram någon självförtroende hahaha.Men idag lockade jag mitt hår och det blev fint =)

Mitt hår nu





28 julii

kom hem för inte så länge sen träffade "x" och pratade,rökte min sista cigg.Seriöst igår köpte jag en cigg paket och rökte hela utom en,ej bra.men röker när jag har och om jag inte har så röker jag inte :)..ialf,vi satt i min gård en liten stund men.Vi va bara ute en stund.Känns skönt att vi ändå är något jag älskar,vänner! .när jag kom hem satte jag på min systers data och här sitter jag i vardags rummet och kollar på Tv
.

Och att ta min systers data innebär att ta massor med bilder haha älskar att ta ego bilder =D




'







Last night

Lägger upp en video från festivalen =)




 


27 juli

nämen tjenixeen på er :)..kom hem för prick en timma sen efter en sjukt rolig kväll haha säger inte mer än det,Det va sjukt roliiiigt !!! :D..Vi ( jag tamara och judith) kom till festivalen runt 21 tiden och där träffade vi nico,martin och josé så vi 6 hängde hela under hela festivalen haha :) ajaa..mår inte 100% bra så ska duscha och vila får se vad som händer ikväll.Puss på er

Bilden från igår på mig o martin =)






Redoo!

då var man klar plattade mitt hår,det va länge sen och så klippte jag lugg haha jag hade gott om tid så why not =)
Ska ta 22 tåget mot stan,Ni får en bild på hur jag ser ut nu,

Ha det så fint mina söta läsare.Puss

Dagens outfit






ny dag

vakna nyss fan hahah somna 05 igår/idag..smsade hela kvällen fan vad jag älskar sms,jag är en rikti sms beroende..

Ajaa ska äta duscha och ta det lugnt för senare mot kvällen ska vi till latino grejen i rålis ska dit me tamara o the crew haha :D sen så får vi se vart natten tar oss haha :)


seg blogg

förlåt för jag inte uppdaterat men blogg.se fuckades..kom ialf hem kl 02 idag

Först så åkte jag till alby träffade tjejerna och vi rökte vp och sånt ( lärde mig göra ringar! har verkligen kämpat med det! så grattis till mig haha) sen runt 23 tiden smsar jag tamara o fråga om hon ville träffas..hon va med michell ( hennes kille ) och sa att jag kan komma över till dom så kolla vi på film,så jag gjorde det träffade mici utanför huset så vi gick upp tsm,där kollade jag först Sl när sista bussen åker och det stog 00.26 såå aah vi tog det lugnt pratade,åt godis o chips så där mysigt sen när klockan blev 00:00 följde dom med mig fast den hade tydligen kommir 00:03 och vi kom fram typ 17 över så haha vi gick tillbaks och jag bad min söta vän cami kolla sl igen så då sa hon hur och när jag skulle åka och det blev 01:17 mot alby och buss till tumba..såå aah så blev det..när vi satt i vänta på bussen innan dåra så träffade vi på kimani haha pratade lite o så där  :) han bor ju i vårby så han gick förbi vårberg haha...hur som helst i t-banan så satt två tjej kompisar så vi gjorde varandra sälskap.

När vi kom fram till alby va klockan 01:22 och bussen kom halv,sen så kom den och lyssnade på musik hela vägen och sjöng för mig själv haha :)..kom hem och gick till datan och hade cam med kristina haha hon e så rolig så kan göra bort mig med henne hela tiden :)

Juste idag fick jag tag på nya spanien bilder från min brors kamera haha lägger upp en,resten kan komma sen :)

Nu så ska jag äta är skit hungrig,sen sova..imorgon blir det rålis till latino grejsen med tamara o de hihi :)


Märkte nyss att det inte går att lägga upp bilder blogg.se är verkligen skumm idag!


äntligen

måår bra igen hahaha måste säga Tack kristina saliba du fick mig att skratta mycket :D..kom nyss ut från duschen och ska fixa mig mig lite för att dra til alby och va med dom som vart med mig som mest! såå det blir väl att dra till dom gamla trackterna haha..nee nu måste jag klä på mig,platta håret (?) om jag orkar..sen rulla diit :D

Puss puss <3

dagen blir inte bättre!



Fyfan vad irriterad jag är,Folk,"vänner",man vet verkligen inte vilka man har runt sig och så pratade jag nyss med någon om att JAG har spridit rykten fyfan vad arg jag blir om jag känner något säger jag det rakt ut och skiter i.och att sen jag får skit för något jag inte gjort fyfan säger jag bara och personen som sagt att de jag måste väl va nära mig det vet jag,då blir jag rädd och tänker på vilken ***** det kan vara.Jag har alltid försökt undvikt problem jag är ingen människa som gillar tjaffs och sånt..håller mig mer på den lugna sidan det kommer man längre av.

Igår vare inte häller någon bra dag! och nu så regnar det.vädret är väl lika förbannad som jag.Men jag ska lösa det här och jag måste fan bli på min topp humor igen.Måste söka upp någon rolig fest för att komma bort en bra fest har nu blivit bjuden till 3 B "fester" haha så sånt hoppar jag över..fan fan men alla har väl sina dåliga dagar,visst?



Hoppsan

tog min  kamera och såg att jag inte hade lagt in alla bromma bilder,tänkte väl att jag saknade några haha :) lägger upp dom nu :D

Jag och kimani :)



Erik o kimani leker haha :)



Erik,kimani o fulla jag



Sen så började vi göra bubblor av vp rök och diskmedel hahah grymt va (?)



Chingeling flygande bubbla :D ser ni man behöver röka på för att se fantastiska saker,liksom kolla bara på Filips min här nere hahaha!!



HAHa alkoholen i oss posar :)






Bromma

Videon är från bromma festen som va den 21 juli haha så J*vla roligt vi hade,klockan va typ 05 (?)



*gäsp*



en chockad läsare:
VAaaa har du och "X" tjafsat,men nej ni va så sötaaa jag har sätt er!!slutaaa.vems fel va det? eller vad hände ? :O

Hoppas du mår bra <3

svar: sista frågan jag svarar när det gäller det!.tack för oron men jag mår skit bra lika bra som alltid jag behöver inte någon kille för att må bra? haha



Jag Mår bra som fan haha varför får ni för er att jag skulle kunna va ledsen(?) för något som aldrig va,jag vill va singel och älskar att va singel och leva som jag lever och vadå "vems fel" va roli jag har alltid sagt att så länge jag är singel kan jag göra vad jag vill dvs att också ha friheten att kunna tex kyssa en annan kille om jag så vill det!.Jag ville inte ha sura miner eller ge förklaringar.Jag har gått igenom det förut och vill inte göra det igen.nej tack!.Allt ändrades på bromma festen där insåg jag att jag höll på att fastna med någon och va "rädd" att kolla på resten av de snygga killarna men sen tänkte jag "men hallå nancy du e singel haha (?) "  Och att sen jag fick höra saker om "X"  som jag "borde" inte gilla OM det va något mer mellan oss..men efter som jag aldrig velat ha något mer än en avancerad vänskap så kan jag inte be om förklaringar eller ännu värre att bli sur,vore väl lite konstigt..Jag har höllt på med det jag har tyckt känns rätt,och ångrar faktiskt inget!

Jag är inte ovän med någon och inget är avslutat för att det aldrig fanns något påbörjat,Jag fick ett sms av nåågon där det stog " jag hörde du träffar någon ;D " och jag sa som det va att nej jag är singel som det är.Ingen ska behöva bli sur för det liksom haha.Kanske jag har fel kanske inte men mår inte dåligt av att tänka så här.Tvärtom om jag inte skulle tänka så här skulle jag nu ha et förhållande och ge förklaringar om allt jag gör,något jag icke vill på läääänge.Jag är lycklig för att jag haft så roligt den senaste tiden och spec i bromma festen där mycket hände från 23:00-12.30..Ajaa vill som sagt inte få mer frågor när det gäller jusst det här.Hoppas ni förstår mina fina läsare :)

Jag är fri och älskar att vara det! 


då vare de

igår hände mycket som jag inte gillar GAH vad jobbigt!..Idag ere depp dag för mig det va längee sen haha.aja imorgon blire rålis ska dra dit med tamara,amelie o judith vi ska till latino grejen :) hoppas de fint väder.




nina:
hoppas allt är bra med dig men det låter som om du fått höra saker om killen du träffar eller har jag fel?..

Svar :jag mår bra haha är bara irriterad men jag håller det hos mig.Jag har gjort massa fel tog ordet "singel" förgivet typ så aah måste ta konsekvenserna nu :)

fuck sverige!

allt va så klart igår alla jag ville skulle komma skulle komma fast jaa ni vet hur sverige är med vädret!,,det börja spö regna så det blev inget får bli under lovet fan!!..sov hos claudia och vi hade ändå mysigt :)..blev så irriterad och ledsen igår när jag fick höra saker om non..jag som just berättade till claudia hur glad jag va sen så får jag sms som sa saker om personen..men personen sa att det inte va sant att jag ska inte tro på falska rykten och aah...det blir jobbigt ibland,,nu är det snett ialf..ajaa vill inte göra det till en större grej :/ !

Idag vet jag inte hur det bli.kanske drar till vårberg för att träffa tamara (?) skulle va trevligt med får se hur det blir :)

Ajaa ska duscha nu :),Puss!

snart klar

måste bara äta o sminka mig,bikinin är på  och kläderna.har inte gjort så mycket sens sista inlägget lyssnar fortf på samma låt,sitter på samma stol vid samma data och är lika hungrig hahah..eller joo kollade igen på "resurrection" åaah älskar 2 pac!!!

Det bli väl älvsjö badet med musik och smått o gott :).

Måste visa hur dagens spel lista har sätt ut idag HAHA! :D


psykooser

känner mig helt hyppper!! har "the weed song" på högsta volym och sjunger o skriker samtidigt får ryck på den! :D:D jag kan få min psykoser ibland med musik JAG ÄLSKAR MUSIK...är det musiken eller smsen som gör mig glad? hahaha ÄR SÅ GLAAAAAAAAAAD!! :D

Idaag ska jag sova hos claudia och vi ska va ute me några o chilla me vp de ju skönt va,kanske det blir nattbad idag (?)
vii får see :D


nu ska jag fortsätta sjunga har lyssnat på låten om och om igen minst 25 ggroch magen pirrar lika mycket varje gång av den ahahha är kär i deen :D

Haree såå bääst!!

23 juli

vakna för en liten stund sen min bror kom för att fixa en grej som inte gick o fixa haha..har smsat med min fruga och vi vill hitta på något så vi får se vad vi hittar på de ändå alltid roligt bara vi träffas min underbara fruga :)..men innan måste jag städa..

Igår natt fick jag ett oväntat sms haha men blev glad som fan,vi pratade till 06 på morgonen sen somna jag va jätte trött :)

ajaa ska fixa frukost  städa och jaa haha :

Puss på er min fina läsare <3

roliga jeblar

idag hade jag ju lite sjuk dag efter som jag mått så dåligt,men claudia kom förbi till tumba så jag mötte henne,blev bättre dåå så vi gick till donken och ååt och drev en massa,dit kom sebbe o alexis ( ej bra ) hahahah säger så här dom två tillsammans är inte bra! dom driver om allt eller om mig HAhaha tööntar ni är! :D alexis drar skämten o sebbe garvar åt dom sen börjar dom snacka kod språk (?)..riktiga skojare så jag o claudia försökte lista ut deras språk men neepp..

idag va jag tvungen att komma hem tidigt så kl 01 skulle jag va hemma sebbe o alexis lämna hem mig och på väg hem vare roliigt hahah dom e såå roliga dom jävlarna får alltid en o skratta :)..seen skulle vi ut igen haha men sebbe somna typ så aa haha jag tråkar nuu :)..

                                   Tycker om er enormt mycket ska ni veta :) <3





                                                              ps.om ni vill va med dom MÅSTE ni ha tålamod haha!!

ryck!

vet inte om det är för att jag har suttit för länge vid datan men får ryck på varje lååt men den häär blir jag galen på har typ bitit sönder min mobil av ryck ahahhaha!!

Det här e ialf sååå gårdagens lååt! :D







:D

blir glad av den här låten :D   


blää

Mår fortf dåligt usch inget hjälper fifan,stunder som nu är det då jag tänker " jag ska aldrig mer dricka" hahaha men jaa vi får väl se hur länge det varar.min pärla ville träffa mig men kan inte gå uut känner som om jag kommer spy när som helst haha inte trevligt! usch vill må bra och just idag va solen tvungen att komma fram inte rättvist.

Igåår gjorde jag något som jag inte kan tänka på det utan att få ett leende på läpparna haha alla bilder kommer fram i huvudet hur det ena ledde till det andra och typ skrattar för mig själv haha.Jag har alltid turen att när jag får ett mål så lyckas jag alltid! :D

mmmmm vill äta kiwi ( HAHA tamara bara du fattar! :D )




Bakiiis som F*n

då va man hemma efter en otrolig rolig kväll,säger inte mycket allt som hände igår stannar mellan oss som va där haahhaah,men FAN det va länge sen jag hade så roligt :D vi somnade idag kl 08 på morgonen och drog runt 14?.jag o tamara gick av i stan för jag mådde inte alls bra sen så gick vi skilda vägar jag tog pendeln o hon tbana haha :)..när ja kom hem duscha jag med iskallt vatten för att nyktra till  ahahah skrek som en åsna hela tiden hahahaha

Lägger upp några bilder bara för visa anledningar hihi :)







Skål fifaan :D





YES

YES mamma gav mig pengar för att åka :D såå nu e jag fixad o klar nu ere fest o bromma med tamara o judith som väntar!! :D

hejdåååå :D <3<3


det va längesen

Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? haha nee
Har du sett din bästa vän gråta? Jaa
Vad åt du senast? maat haha
Har du fått någon komplimang idag? aa =) <3
Har du någonsin fått höra att du liknar en kändis? haha yes
Har du varit med i en rättegång? nee
Är du polare med grannarna? nee
Vilka länder har du bott i? Sverige och chile
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? i spanien
Har du haft en stalker? Jaaa haahhah
Är du för eller emot kärlek? Både och
Har du haft ett seriöst förhållande någon gång? m.
Hur länge höll det mellan dig och din senaste pojkvän? 1½ blä
Har du varit otrogen någon gång? aldrig
Hur många gånger har du varit kär? 1,snart 2 ? hihi 
Har du blivit sårad? aah vem inte 
Vem ringde dig senast? min pärla! <3
Vilken tid gick du upp imorse? 15:15
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "allvar härtat,lovar att om jag hade skulle jag lånat men mamma ska ha den,pero det gör mig ju lite glad för vill träffa dig och pussa dina underbara läppar :$ <3," 
Vad gjorde du klockan 2 inatt? va ute med X
Vad är det första du gör på morgonen?
kollar på mobilen
Vilket humör är du på idag? Helt okej men kunde mått bättre jebla månads kort!
Vad ska du göra efter det här? träffa min pärla

problem!

Festen blir av men vette fan vart jag ska få en månadskort ifrån,pappa behöver sin till jobbet och ialla jag frågat ska också andvända den..måste övertala mamma att rädda miiig på riktigt :(..




Anonym:
när fyller du 18 och hur ska du fira det? :D

Svar: fyller år den 3 januari men ska fira den innan jag åker till chile så kommer nog fira den runt den 3 dec..har läst runt lite i internet om att hyra en skumm maskin..så min 18års fest ska bli stor som fan och det ska bli en skum party :D det är bara att jag måste hitta en bra lokal som man får plats med minst 100 pers..hoppas jag hittar en :)

tihihihhi :)

Idag ska jag träffa tamara och hon sa om någon hemma fest som vi kanske ska till roliigt :)..och så innan måste jag träffa X en stund för vi kommer nog inte ses med idag fifan,magen pirrar redan bara jag tänker på att jag ska träffa honom haha :o

Du betyder mycket mongiis :) <3


<3!

får ryck på den här låteeen!!! älskar älskar älskar :D 




någon gjorde min dag :)



Läste nyss ett inlägg tamara en av mina närmaste vänner skrev om mig och lovar att det gjorde min dag! :)..blev såå glaad av det hon skrev hon och jag har gått igenom så mycket och hade nästan liknande relationer med våra ex.Det va hon som ALLTId gav mig hopp på att man kan gå vidare något jag aldrig trodde på,när jag förut ville bara försvinna när fått veta saker som mitt ex hade gjort så ringde hon direkt upp mig och fast jag inte kunde prata av hur mycket jag grät så lyssnade jag på hennes fina ord,hon är inte som alls andra hon är en ängel och jag ser upp till henne ska ni veta :) hon har gått igenom dubbelt så mycket som mig både med killen hon hade och hennes familj att hon lyckades stå upp efter det med sin pappa är något som jag aldrig kommer sluta beundra,hon är en vacker tjej och smart! jag är säker på att din pappa skickade michell til dig och simon till micaela för helt plötsligt blev ni båda lyckliga :D helt udnerbart!!

Tamara lopez tack för att du alltid vart en underbar vän Älskar diig!!

vii har alltid såå roliigt :D <3<3<3<3


haapp

igår/idag somnade jag 07 hahahah hade en rolig kväll faan och jag vakna för nån minut sen och då såg jag att julieth hade skickat ett sms och sa att hon och hennes mamma va bjudna på middag så bio idag blire inte så får se vad jag hittar på idag :)




andrea:
hur träffades du och han? är jätte nyfiken om vem det är hahah :)

Pss.du är jätte fiin o söt :)

Svar : tack så mycket =) ..haha kan inte direkt säga hur jag träffade honom för folk kommer fatta och det vill jag inte våra närmaste vet och det räcker med det :)

happpy

kom hem för inte så länge seen min underbara X kunde inte hålla sig från att träffa mig så han kom hiit till min gård vi myste,prata skratta pussades en massoor varje gång är det som om det vore första gången får fjärilar i magen och ibland blir jag så glad att mina kinder blir ömma hihi =) Vet att du läser min blogg bebii vill säga att du är en underbar diamant och helt felfri <3!

en stoor puss till bara diig!



21 julii

då va man hemma..allt blev så ändrat hahaha vi skulle på fest i alby men fick höra att den va tråkig så jag o claudia letade snabbt upp något annat och det blev årstaberg fast innan så träffade vi sebbe och va med honom non timme sen så mötte vi upp träffade upp Sergia och åkte till årsta fast killarna där lekte så där så jag o claudia gick därifrån runt 23:30 och åkte tillbaks till Tumba och mötte upp sebbe igen :)..vi drog till donken och åt lite sen pratade vi om massa roligt hahaha claudia tog 00:50 bussen hemåt så jag o sebbe promenerade hem mot mig sen sa vi hej dåå vi 3 har alltid så roligt ihop =)  ..kom hem o kollat på tv ska göra mat snart är hungrig som faaan!!

Imorgon ska jag på bioo med julieth,det va länge sen vi sågs så nu ska vi träffas saknat henne fifan så imorgon blir det roligt :D

har min syster bärbara så har tagit lite bilder hihi :D


laaat

sitter fortf med pyjamas och om typ 1 timme ska vi uut..haha måste typ stressa...kunde inte låta bli av att bli chockad av en fråga jag fick HAHA folk är roliga ibland :)..ajaa här e frågorna



Anonym :
har några frågor jag vill ställa

1.Har du rökt på någon gång?
2.Hur många killar samanlagt har du kysst efter du gjort slut med ditt ex?
3.Brukar du pulla? :D

Svar : 1.har väl testat =)
           2. haha hmm.. ne skoja..men 3 stycken 
           3. Hahahaha!! hela dan varje dag :D

Hhahahahhah!!





ny dag

vakna inte för så länge sen somna runt 06 igår haha fastnade vid datan :) runt 5 kommer alexsandro hit till tumba och vill träffas så då ska man ut och mot kvällen blire hemma fest ska dra dit med Cami och hennes tjej kompisar hihi såå det blir nog toppen :)..ajaa ska käka frukost och kolla på tv =)

Kraam



sara :
jag ser upp till dig jätte mycket,allt som hände dig med ditt ex händer mig nu.Men jag kan inte se mig utan honom vi har vart tillsammans i 2 år och så mycket har hänt både bra och dåliga saker,jag vill lämna honom för jag vet att han inte förändras men jag vet att jag kommer att sakna honom föör mycket..
brukar inte du sakna ditt ex?,
hur gör du för att lyckas att må så bra?
Och vad tycker du att jag borde göra ?

Svar : ojj det är svårt o få dom frågorna för det är upp till varje person om man väljer att gå vidare.Jag skulle säkert ha försökt ta tillbaks mitt ex om det inte vore att jag träffat en så underbar kille som ja träffat och har turen att ha underbara vänner också..Och om jag saknar mitt ex så är svaret nee..saknar inte honom för jag känner inget för honom så det vore väl lite konstigt,när jag valde att gå vidare släppte jag verkligen allt..men gjorde det sakta med säkert..ibörjan ville jag inte ta bort saker som hade med honom o göra i mitt rum..men med tiden tog jag bort vissa saker som ledde till att allt e borta till och med ringen jag fick av honom som jag aldrig trodde att den skulle bort..Allt hänger på en själv..Om du känner att du inte är stark nog att inte gå vidare ÄN så ta din tid den dagen kommer att komma det är jag säker på :)

2pac

Har nyss kollat klart på 2pac´s dokumentär jag ladda ner "Resurrection" har sätt den typ 4 gr och den är 3 timmar lång.Älskar den så som jag dör för 2pac för er som inte visste haha :).Nee nu ska jag soova imorgon händere grejer haha :)

Och vill säga att inatt kommer jag sova som bäst,ikväll fick jag nog världens finaste sms att jag till och med blev tårögd :)
jag är så j*vla lyckliig fifan jebla shiten :D


neee nu ska jag soovaaa Go´natt



Minnen!

Hittade min gamla Mp3 o la in låtarna och hittade den här,lovar fick rysningar i hela kroppen..Minnen säger jag bara!  
 
                                              

This one for the radio
Don't make plans for dinner.
Imma put you up on the stove and take off all of your clothes girl watch me cook.
Until you get nice and tender.
You ain't going no where tonight I'm holding you hostage.
So bring it front and center we bout to get up.
And I might mess up your make-up but I don't care how you look cause I know I found winner.
I hope your ready to run your victory lap.

 
This is the year of the lover.
Let's make a baby, let's do something crazy.
Let's reach out and love one another.

ohh ohh ohh yeah yeah

This is the year of the lover.
Let's make a baby, let's do something crazy.
Let's reach out and love one another.


I'mma catch you in the shower while you dripping wet.
I'mma come and kiss your neck, you gone kiss mine back.
How sexy is that ?
Rub your till you dry, put your body on the counter.
You gone say "Do that daddy". Im gone say "okay momma".
Wrap you in a towel and bring you over to the bed.
I'll watch you spread and get in between your legs.
Now, I know that you won't give my loving to no other.
We on top of the covers.

This is the year of the lover.
Let's make a baby, let's do something crazy.
Let's reach out and love one another.

This is the year of the lover.
Let's make a baby, let's do something crazy.
Let's reach out and love one another.


I'm gunna strip you down picture me rubbing your body nice and slow.
(nice and slow)

I'm gunna take you on a ride called making love girl dont let go.

This is the year of the lover.
Let's make a baby, let's do something crazy.
Let's reach out and love one another.

This is the year of the lover.
Let's make a baby, let's do something crazy.
Let's reach out and love one another.
I'mma love you girl, Imma love you baby.
Oh I just wanna love you.
This one for the radio




              

ute med regn

Kom hem för en liten liten stund sen alexis smsa mig han va med sebbe och ville träffas så jaa dom kom ner till min gård och där satt vii o skratta en massa ahha dom e så bäst fifan bättre finns inte :D..sen börja det regna som faan haha så vi satte oss under ett tak och fortsatte me alla skämt fan blev hes flera ggr av all skratt..Sen så drog doom..så nu sitter jag o pratar med min underbara vän kristina hihi :)



Anonym :
Hur länge har du o din "kille" "träffats" daah ?

Svar : snart 2 månader och allt fungerar perfekt :)

Mår illaa som en gorilla

då va man hemma igen..mådde inte så bra så gick hem eller bättre sagt mår inte bra..hoppas det blir bättre tills imorgon,för imorgon är det party party i skärholmen :D ajaa nu ska jag dricka tecito o vila :)

Blev skit chockad nu när jag logga in,hahaha fick på direkten frågor så bara för att det är dom första så svarar jag på dom :)..sen tar jag en i taget :)



Antonia:
Har du någon pojkvän,Om inte vem är din älskade,din pojke osv?

Älskar dig blogg och du e jätte vacker :)

Svar: Nee jag har ingen pojkvän för att jag inte vill,vill vara singel och den killen jag träffar är så underbar att han förstår det,jag har just kommit ut från ett förhållande och vill inte ge mig in på nåt nytt.Mitt hjärta e lycklig och allt är bra som det är man behäver inte alltid sätta namn på saker :)

Taack så mycket! :D

Jessika:
Hur många har du haft sex med?


svar : hahaha jag visste att det frågan skulle komma upp,men så som jag är säker att du inte skulle berätta det så gör jag inte häller det =)

Anonym :
Varför gjorde du och din förredetta pojkvän slut,ni va så sööta ihop :/ ?

svar: hahah tack det fick man förut höra väldigt ofta :)..ne men allt har ju ett slut och det hade jag klart för mig från början och en annan sak att man drömde ibland att man skulle gifta sig få barn och såå..tyvär lever vi inte i drömmarnas land,.jag kan inte prata direkt om hur han kände för det vet jag inte.men jag hade inte samma känslor,och veckan innan vi gjorde slut träffade jag då den killen jag är med nu så blev förvirrad och känslorna blev svagare och jag ville inte häller vara otrogen så jag gjorde slut.


amelia:
Jag har sätt dig med en skit snygg kille för inte så länge sen, är det din nuvarande kille? :)

Svar : Hahahha kan va möjliigt :)

 Anonym :
Du dricker,röker och festar mycket,tänker du inte på din hälsa att det inte är bra :O

Älskar din blogg =)

Svar : HAHA men lägg ner.jag är ung och älskar att ha roligt  :)


Såå fortsätt att ställa frågoor baraa =)

Puss


Klaar!

Dåå va man färdiig väntar på trögisarna ahahha..juste tänkte att om ni har frågor om egentligen vad som helst kan ni ställa dom när ni vill så jag väljer ut några och svarar på dom under olika inlägg,vad tycker ni om det(?) :D

ajaa ska börja röra på miig kvällen väntar på miig hahahah! :)

Puss

                   

=)

Och bilderna vi tog igår såklart :) <3



Och åt det här skrattade vi hela kvällen åt HAHA!



Och bilden som tog priset HAHA!! :D




tröttt!

det blev en galen kväll full men skratt med frugan :D tog sjuka bilder och såå ahahha vi kunde inte sluta skratta :D..sen så träffade man sin pojke saknat honom så mycket så vi va med varandra ett tag sen så rullade vi tbx till frugan :D..vi vakna runt 13 idag..sen tog jag 16:30 bussen och va väl hemma 17:15..då duschade jag,sen åt och laddat upp spanien bilder i facebook min data blev bara liiiiite seeeg hahaha..ikväll blire utgång ska träffa på tjejerna och jaaa hahaha :)..

Såå som jag sagt såå ska jag lägga upp NÅGRA bilder från spanien orkar inte lägga in alla ahhaha de över 1000 typ..så nee :D

                                  
                                          
                                  
                      
                            
               
                                
                  
                  

                                                            Och så brun blev man typ :)
 
                              


Hos frugaan :D

Tjenaaa..idag har jag bara tagit det lugnt med Claudia vi skulle natt bada med några men vi dizza alla hahahaha!!!.såå nu ligger vi här i sängen i hagsätra och vädret suger!!..ialf ...vi ska planera en fest WOHOO hahahaah så det blir väl kanske under helgen eller såå (?) vi håller tummarna för det bästaa  :D..

Lägger upp Spanien bilder imorgon för jag ska sova här och här har jag inte dom hhaha :D

hoppas nii hare jätte chette vrooo under en regning söndags kväll

PÖSS

Hemma igen! :D

Då va man hemma igen efter 2 verckor i Spanien! :D det kunde inte blivit bättre.Första veckan va det bara fester med tanya,pablo ( min bror ) och linda ( hans tjej ) och dom va ju bara där i 1 vecka sen när dom åkte så kom min andra bror Felipe med hans dotter Emi! :D då va det mer familje stund typ mer promenader och så =)

Juste hahah i spanien va jag på mitt första skum party! :D och det va hur roligt som helst faaan! :D men 2 veckan blev jag sjuk och fick åka in till doktorn.efter som  min bror fick svin influensan så trodde vi att jag också hade fått den men nee..va bara vanligt sjuk :)..nu är det bättre har bara hosta..Idag ska jag träffa valeria o claudia sen mot kvällen ska vi träffa resten av folket! :D Claudia ska nog sova hos mig idag har mycket att berätta så det blir mycket snack idag :D

och så ska jag träffa min älskade saknat honom! såå idag blire mycket kramande o pussande =)

Nu måste jag äta duscha och såå sen lägga in bilderna som jag har lite problem med nu hahaha..så lägger upp bilder senare under dagen! :D

PUSS

Spanien här kommer jag! :D

Har inte sovit något,har packat allt och nu är det bara att packa in sminket.Alla har vaknat och vi ska äta frukost snart..

Vill bara komma fraaam!!! orkar inte tänka på resan diit haha..

Och sötnöt jag tänker och kommer att tänka på dig hela tiden :),vilken skön känsla det kommer vara att komma tillbaks o krama o pussa diig hårt hårt =) <3

dåsaaa packat o klart nu ere 2 veckor i spanien som gäller :D..hej då suuckeers! :D

                                     

=)

fick ett skumt samtal som jag verkligen inte förväntade mig hahahaha!!  och jag ändrade ju lite på inlägget " solen skiner alltid för mig"..det inlägget va anledningen till det skumma samtalet jag fick..me orkar inte med tjafs så ändrade,Hoppas du e nöjd " sockertopp" så sluta grina nu :)

ajaa reser om några timmar,har fortf inte packat,Sakanr redan min Sötnöt =( !..hoppas två veckor går snabbt!..kommer sakna alla mina nära o kära faan!..men ska hämta present till er :D..Och om Gud nu vill åker vi till spanien nästa år! ialf de säkert jag,valeria och Claudia ska..resten får hacka på om dom vill :D..Men vi tre det är spikat!..ska ha jobb då..då ska jag samla pengar och dom också..dåå blir ordet roligt bara förnamnet! :D

Känner mig helt pigg..inte äns ett fjuttigt samtal kan få mig att blir ledsen,Känner mig så Glad av de underbara smsen jag fååår! :D <3!

Jusst nu lysnar jag på sommarens bästa låt som får mig att hoppa upp o dansa ! :D 


                            


2 julii

Förlåt för dålig uppdatering men har haft mycket för mig haha :)


Kom hem för en liten stund sen..Först åkte jag till Hagsätra för att träffa min underbara vän Claudia vädret va så fint så vi promenerade en massa haha,sen åt vi kebab och jaa..va där från 18-20..sen åkte jag tillbaks till tumba och gick till valeria vi rökte o sen va vi hemma hos henne ett tag ..smsade samtidigt med sebbe och han sa att dom skulle till stan,så jag o valle hacka på dom hahah fast dom hade redan åkt så vi tog 22:53 tåget från tumba och åkte av i Stockholm Södra..där gick vi till Burger King där alexis jobbar och där satt även Sebbe,alex och en annan kille :) vi satt där o pratade om hur alex hade det i Spanien och såå sen så promenerade vi runt i stockholm södra och aah haha..jag och valle drog 00:20 typ och vi trodde att sista tåget åkte 00:40 men neee den kom 05:15! så jag fick lite panik så vi åkte mot centralen och skulle ta nattbussen..den skulle ha kommit 00:48 men nehee ingen buss där ne..den kom 01:18

Så där satt vi i bussen hela den långa resan haha fast sen började vi lyssna på musik och sjöng hahaha helt roligt..vägen kändes helt plötsligt mycket kortare..sen så va vi framme i Tumba och där träffade vi Cayo..Vale gick hem och cayo följde med mig till min port helt söt :)..Kom alltså hem 02:22 prick!...

Nu måste jag äta och packa! reser ju idag,ooh vill inte äns tänka på den långa vägen..vi ska åka till norrköping och ta flyget därifrån..så vi ska upp 06..men jag ska inte sova så ska vara vaken för att sen sova hela vägen till norrköping =D

Och måset säga att vädret idag har vart underbart!,har gått runt med linne hela dagen + kvällen utan att äns frysa :D

                                           

                                                 
                          
                                                  
                                        
                       
                        
                                   
                                                

Tagen från vicky =D

  • 1. Är du singel nu? aaa =)
  • 2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Inga förhållande
  • 3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? Vill inte
  • 4. När hade du sex senast? privat  
  • 5. Har du kört oskyddat nån gång? aa
  • 6. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? länge seen
  • 7. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? aah fast hade mina anledningar!
  • 8. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? neee
  • 9. Haft sex på fyllan? nee 
  • 10. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? nee  
  • 11. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? hela tiden =) <3
  • 12. Sparat något från ett gammalt förhållande? hahah allt i en låda
  • 13. Somnat gråtande pga kärleken? aah haha inte roliiit
  • 14. Varit otrogen? Aldrig
  • 15. Ångrade du dig? -
  • 16. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? 1½ år
  • 17. Har du någonsinn varit kär? Japp.
  • 18. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? Massoor!
  • 19. Har du nån bästa vän? ah,de underbaraste 
  • 20. Är du ofta med dina vänner? varje dag haha :)
  • 21. Vad brukar ni hitta på? haha mycket!
  • 22. Bästa minnet med nån vän? hahahaha!!!
  • 23. Säg namnen på några riktigt bra vänner? Claudia & Valeria! <3
  • 24. Kan du vara dig själv med dina kompisar? Alltiid
  • 25. Har du hatat din bästa vän? neee då :)
  • 26. Litar du på din bästa vän? Upp till 100
  • 27. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? inte vad jag minns 
  • 28. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? Av all skratt jaa hahah
  • 29. Vilken kompis var du senast med? valeria emanuel o sebbe =) 
  • 30. Har du många kompisar i din klass? hahaha går inte i någon klass :O
  • 31. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? -
  • 32. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? Paola & Alexis
  • 33. Sov med dig i samma säng? :)
  • 34. Du delade ett riktigt skratt med? Min frugaa :D
  • 35. Du gick på bio med? kommer inte ihåg
  • 36. Du höll i handen? En spec person :)
  • 37. Du gick på stan med? frugan :D
  • 38. Delade en pizza med dig? kommer inte ihåg
  • 39. Ringde dig? Claudia min fruga nyss nyss haha
  • 40. Skickade ett sms till dig? den söta jävlen
  • 41. Du kramade? mami
  • 42. Gjorde dig lite besviken? en nära vän
  • 43. Gjorde dig mycket besviken? samma vän .
  • 44. Du skrev med på msn? Claudia =D
  • 45. Du snackade skit om? hahah vet inte
  • 46. Du åkte bil med? pappa säkert 
  • 47. Gav dig en komplimang? =) <3
  • 48. Du kollade på film med? -
  • 49. Du åt med på resturang? min syster
  • 50. Betalade något åt dig?nee,betalade själv
  • 51. Grät inför dig ? En av mina bästa vänner.

Solen skiner alltid för mig!

                                     



 
Mitt hjärta är heeel igen =)..
Och det är jag glad över,att jag gått vidare och lämnat allt gammalt bakom mig.Igår när jag pratade med en vän som hade kärleks problem och mådde sämst insåg jag hur lycklig lottat jag är som inte behöver sånna problem mer!..jag såg mig i henne så som jag va förr.Som förlät allltt för att inte förlora killen man älskar,att man sjönk så lågt att man mådde dåligt.Kan lugnt säga att jag är lycklig idag.Tack vare mina underbara vänner,familj och en spec person som håller mina tankar borta från all skit..

Jag känner mig så ren och hel.Allt lyser för mig har inte mått så här bra på länge..Det va igår jag insåg verkligen att jag har kommit över mitt förflutna,jag som förr trodde aldrig att jag skulle komma över det.Men här sitter jag med ett leende på läpparna och tänker på hur duktig jag vart!,för mitt ex har jag gråtit 3 ggr för..och det va så där lite i början då jag faktiskt bad honom att vi kunde försöka igen..Men tack gud att det inte blev så! då hade jag aldrig mått så bra som jag mår nu.Jag trodde att det skulle ta månader till och med kanske år!..men all skit jag fått från honom har faktiskt gjort att jag inte känner något för honom längre!..jag förlät honom mycket.Till slut var jag inte mig själv längre,Jag va utsliten efter allt..och det va väl bäst att det tog slut.och som jag sagt förut,jag ångrar inget! för allt har gjort mig så stark så som jag känner mig idag,jag är glad och stolt över att jag under 1½ år höll mig trogen,kollade aldrig åt sidan,gav honom min kärlek,och lyssnade på hans problem och till och med pratade med hans kill kompis som jag DÅ inte gillade..och bad honom att gå ut mer med mitt ex..Jag är stolt för hur bra flickvän jag va.

Men nu är den historien slut,hoppas att han mår lika bra så som jag mår.Själv vill jag inte veta mer av honom.

Jag är så otroligt stolt över mig själv!..Att höra en av mina bästa tjej kompisar må som hon mådde och höra henne säga " Jag har förlåtit honom alllt nancy allt !!varför kastar han mig som en trasa och ändå vill jag inte släppa honom,känner mig så svag"..Fick mig att bli ledsen för hennes skull men glad för min..Jag lyckades släppa en sån kille som kunde/kan behandla mig som om vi aldrig känt varandra..

Det jag vill komma fram till är att lååt snälla aldrig din kille/tjej behandla dig som skit ni ska alltid ha själv respekt,det kommer först!..En gång fittig alltid fittig.Va starka och släpp det innan det går längre och det blir svårare sen när man får mer minnen och sånt som man sen bara tänker på och vill kämpa för det!..Nej! släpp det och om han/hon inte kommer tillbaks så älskade han/hon dig inte lika mycket som du älskade honom/henne!

Och som låten säger det " Life Goes On"

                                                            Jag är lyckligast i världen!!

                               

1 juli

Då va man hemma efter att ha badat o hoppat i vattnet 100 ggr haha :)..först mötte jag upp sebbe och jag va lite seg så vi missade tåget så vi gick till centrumet o köpte chips och sen tog vi 17:22 tåget och åkte av i tulling och där mötte vi upp Valeria o Emanuel sen så åkte vi till badet..jag sebbe o emanuel hoppa från klipporna,fega valeria våga inte haha..sen så gick vi till stranden och där badade vi mycket fast fick ont i öronen efter ett tag så gick o satte mig med sebbe,Vattnet va varmare än på land haha..frös som fan! men vi drog runt 20.20..sen så tog vi 20.48 bussen direkt mot Tumba..Nu har jag ätit och tog ett bad med varmt vatten =)

Nu ska jag ta det lugnt är helt trött om ögonen och kroppen,så det bli väl film mys =)

                                 
                    
                                

Tullinge Klipporna

Vakna för en stund sen.,Sov verkligen uuut haha..ananrs har jag vaknar tidigt sens sommarlovet började,Men det va skönt o vakna så här sent haha,sebbe frågade om jag ville åka med till Tullinge snart,såå det är dagens planer :)..Ska bara äta o så,sen möta upp sebbe och dra dit :)

Reser om 2 dagar! längtar längtar :D

Nu ska jag äta =)..soliga pussar o kramar

Hagsätra

jupp så åkte man diit haha..mötte upp sebbe vi skulle ta 22:22 tåget..fast den va 20 min försenad si va satt o pratade o såå..sen kom den..och åkte av i Huddinge och där fick vi vänta 30 min på Bussen haha sen kom vi väl fram typ 23:15(?)..där mötte vi upp Claudia och promenerade o skratta en massa den va riktigt fint där..och sen prata vi om att natt bada :D..hon bor typ 10 min från älvsjö badet..( till er som inte vet är älvsjö badet olika bassänger som är gratis och öppet 24) så vi gick diit och vattnet va skit varmt..vi skulle just bada då jag får ett sms som det stog " ring mig"

Ringde upp och aah fastanade vid telefonen i typ 1 timma haha..såå claudia o sebbe badade,blev helt aviis..ville också,vattnet va varmt ooh :(..men imorgon ska fråga mamma om jag får sova hos Claudia då kan vi dra diit igen,Sebbe kommer då också så klart haha :)..ialf jJag skulle va hemma 02..så vi gick därifrån typ 01:30 och det stog att bussen kommer hel alltså 02..blev lite nojig över att pappa skulle bli sur haha dom tror att jag ljuger när det gäller att komma
hem sent!..men nee nu va bussen fan försenad och kom 02:15 och resan va snabb vi va framme i tumba 02:33

Pappa blev inte arg wohoo ahahah skönt,orkar itne tjafsa och jag brukar annars komma i tid eller så komme rjag hem tidigare än vad jag får :)

imorgon har jag inga planer men sebbe o dom ska till tullinge klipporna..kanske följer med haha :)

                                                 då vi satt i älvsjö badet :) Nii är bäässt! <3

                         

RSS 2.0