alltid lika kul med sara <3

kom hem för en stund sen..efter att ha vart överallt med sara hahaha stan,globen och hornstull..vi käkade kina mat i kungshallen skit gott!! sen så köte sara saker till hennes student :) nr hon blev klar så drog vi o solade..HAHA värsta projektet det blev..men det gick bra :D..

Kom hem kl 5 efter att vart ute sens 10 på morgonen och kl 8 ska vi träffas igen och gå på bio o kolla på Sex and the city 2!! :D valeria ska oxo komma men var lite osäker..annars blir det bara jag och sara min älskling :)

hemma igen :)

på efterfesten så var det helt okej faktiskt kom hem runt 02:30..i fredags åkte jag till min pojke och den dagen käkade vi bara skräp mat, kebab och hamburgare och pommes haha :D..vi tog natt promenad jätte mysigt :)..igåår så tig vi det bara lungt under dagen och kollade på film..sen runt 00 tiden åkte vi o träffa Carlitos me hans tjej,o några andra..vi drack o hade kul :D..blev lulli som fan hahaha ..vi promenareade hem igen runt 03:  va framma 03:40 vi spelade fotboll på vägen skit kuul hahahah!!

Idag så är det mors dag så åkte hem..vart med mami och min syster o pratat o såå..min syster är ju tbx!! efter 9 månader i chile är hon tillbaks wohoo :D saknat henne faktiskt :)..nu sitter jag vid hennes bärbara och hon har ju allla chile bilder skit kul..saknar :(..så kul vi hade!!..samt gamla bilder jag tog med hennes cam som brunett :D




 

Imorgon måste jag upp tidigt..ska möta sara runt 10 vi har myycket att göra haha eller hon..men jag ska komma med henne :) sen ska vi sola hihihi :D..ajaa ska duscha sen kolla på tv :) puss

 



Efter fest!

Ikväll blire ännu en till utgång..näär tröttnar vi hahah!!..saras skiva blev såå lyyckkaat!!! allla va där och blev så full HAHA mins inet sist jag blev så full..men mådde jävligt bra! bilder kommer imorgon eftersom att nu måste jag fixa mig och dra till efter festen med valeria fast alla kommer att befinna sig där :D wohooo


Fitt regn!!

Igåååååår va skivan..hur kan man säga.. tom HAHAHA aso seriöst!! det var som en klass fest..dom få som fanns där satt :O vi tjejer va dom ända som dansade sen så kom alexis,alex ronny o gänget :D då blev det lite mer fart hahah men festen dog 01:30 då lokalen redan va helt tom förutom vi..så vi drog till makkis o käkade :)

Kom hem runt 03:30 o somna runt 05..idag äre min älsklings saras skiva :D dagen vi alla längtat efter såå mycket hahaha :D..så jag måste snart till banken o ta ut pengar samt möta sara en snabbis :)

två bilder från fredags :)



fesst :D

heej bloggen :D här sitter jag med valeria och fixar oss :) vi ska nämligen till någons skiva hahaha

Ifredags var vi i la isla med tjejerna :D skit kul jag o sara blev fulla i nivå hahaha helt roligt :D sen så blev det knas i slutet bråk AHHA va sura vi bleev ...nu blev det stress här skriver mer imorgon :)..

en bild från fredags..mer kommer :) <3




Underbar dag!

Igår var det nog min bästa dag på lääänge!...igår morse blev jag väckt av min prins som översaskade mig som åkte tidigt hemifrån sig bara för att väcka mig! :D kunde inte ha blivit gladare..kort efter käkade vi frukost tsm och solen var på topp igår..kl 2 tog jag sara och baby bussen mot alby och från alby t-bana till sätra för att hämta emi på dagis hihihi :D..efter att vi gjort det lekte vi med henne i parken o njöt av solen..

efter det drg vi till skäris o käkade i makkis och degade där en stund..seeeen åkte vi mot alby för att lämna emi och sara åkte till jobbet..så jag o bebi åkte hem till mig för att han skulle hämta sina pengar eftersom att vi skulle till grönan!! så först vilade vi typ 30 min sen åkte vi..Vi tog 18.37 tåget..vi var framme i gröna lund runt 19.30..

Det fanns iinga kö alls det av så kul,vi hann åka allt :D..bebi åke tilt med mig wohoooo första gången på 3 år någon åker med mig,får alltid åka själv eftersom att alla är så fega :( ahahha!!..sen insane eller va den heter..DEN DÖDA OSS :o ahahhaha fast skulel lätt kunna åka de igen :D..älskling vann e jätte söt nalle som det står "i love you" på,blev så glaaad :D vi åkte runt 22:30 vi va helt sluuuut och höll på somna..så när vi kom hem somnade vi fint :)...dagen kunde inte bli bättre!! :D

Idag så blir det utgång med min älskling sara!! :D såklart la isla hahahaha första gången vi två går ut ensamma men det blir kuul för vi har alltid kul ahhha :D


sköön dag!!

idag vaknade jag runt 10..skiit trdigt för att vara jag! haha så jag började smsa runt o blev helt pigg..idag så åkte jag sara valeria o jotti till skäris för att jag BEHÖVDE shoppa..skulle köpa mina lila converse idag men dom va sluut :( så blev ledsen och shoppade massa sommar kläder allt blev 1400 nåt ..riktigt nöjd! sen åkte vi tillbaks till tumba jag sara o vale..och va en stund hos sara dör vi prata fööör mycket haha men eftersom att det va så fint väder gick vi ut..träffade alexis och vi 4 gick runt med nena ( alexis hund ) klockan blev mycket så vi gick hem till alexis där vi käkade lite sen runt 22 tiden ringer sebbe o säger att han är på väg hem så 23 tiden gick vi ut igen o mötte honom..valeria gick hem kort efter o sara oxo..

så jag stannade med dom o vi pratade o drev massa :D saknat o va med dom två tillsammans..jag är ju mer med alexis som är min bästa kill kompis :)..men dom två tsm är ett stort PLUSS! :D ..sen kom vi hit till min gård o pratade ännu mer.. klockan blev 01:30 så dom tagga o ja gick hemåt..

När jag kom hem provade jag allt ja köpt ..så glaaaaaaad jag är!! :D.. imorgon ska jag hämta emi min prinsessa från dagis med sara och senare till grönan ( tydligen ) men min bebiis :) så det bliir kuul :D

Bjuder på en bild på mig o sebbe :D <3



Sjuuk :(

igår var det jätte mysigt på bion..först gick vi till kungshallen o käkade..sen satt vi ute o njöt av solen.sen så gick vi in och filmen började..HAHAh va heelt spännd hela tiden..usch ahtar skräckisar :(..filmen slutade runt 23 tiden..stan var helt tomt! :O första gången hahahaha..sen gick vi till seven eleven och köpte redbull och däreftern tog vi tåget hem till mig..

Igår hade jag lite ont i halsen men idag är allt 100 gången värre..har ingen styrka i kroppen..min hals e knas..och ont i huvudet :( usch jag som ville åka o shoppa idag :(:(


Underbart väder

kom nyss ut fårn duschen..va helt glad över att vi skulle till grönan idag med älsklingen..sen så går jag in på deras hemsida och ser att d stäng idag och öppnar på torsdagl,då ska vi gå..men istället så sa baby att vi kan gå på bio :D..vi började kolla på filmer och bestämde oss för en jag inte skulle vilja se hahaha.." Terror på elm street" jag har trauma av alla dom filmerna..då en kväll jag kollade på ALLA filmer efter varandra och kunde verkligen inte sova i 3 dagar :(..så aah få se hur det går idag ahaha..den börjar 21:20 så har gott tid på mig att fixa mig :D


jobbiga dagar

dom två sista nätterna har vart jobbiga..inte sovit bra allls...och det blir bara värre o värre ohh!!..idag mötte jag sara i cetrum och vi åkte till stan för hon skulle på jobb interjuv..det gick jätte bra :D!! glad för hennes skull..

Sitter här o deppar..tänker på min prins..tänker på oss..på miig..PAIN!! :(


kallt ute

kom nyligen hem efter att ha vart ute med nicolina,Claudia och bebii :)..vi gick runt o prata o såå ( luffade runt typ HAHA ) ..kom hem o såg att nikkis lagt upp bilder sens dagarna vi vart hos henne :D wohooo :D!!

Nu ska jag o bejbii nog kolla på film eller vänta på scurbs haha :).

imorgon måste jag vakna tidigt..ska till valerias skola o klippa mig haha:)..efter det ska vi till skäris med tjejerna :D ..

( skit jobbigt kan inte lägga texten i mitten som vanligt -.- )




längtar!

Har i 1 år längtat efter att sex and the city 2 ska komma ut..och snart är dagen här!..om ni inte visste så är jag värsta Satc nörden hahaha har sätt alla säsonger typ 3 gånger och har sätt filmen typ 30 gånger hahaha ..

Ska klla på den med tjejerna det bli nog hur kul som helst! :D längtan är stoooor!!




Finns inte bättre!



Jag är så kär och kan inte fatta att jag har en sådan felfri pojkvänn!..trodde aldrig att jag skulle bli så kär i dig älskling :$..tänka sig att jag typ hatade då vi lärde känna varann haha att du hette " pain " i min mobil..men allt ändrades till något bra..18 september,chiles national dag..första gången vi sågs..då mit liv blev till något så mycket bättre.

Du är så annorlunda än alla andra..min familj samt vänner dör för dig och det kan inte göra mig gladare! du är så glad alltid och klickar med alla :$ men det viktigaste som gör vårt förhållande så bäst är att du litar på mig.Du kollar inte igenom min mobil,frågar inte vem jag messar med och låter mig gå ut o festa själv.kan det bli bättre?

Kan verkligen prata om allt med dig..du är inte bara min pojkvänn utan du har också blivit en av mina bästa vänner,skulle aldrig kunna såra dig baby..trodde verkligen aldrig att jag kunde bli så kär igen..Du gör mig så hel,så lycklig..Du är felfri bebi på gud då menar jag det..Att höra mina vänner säga "nancy du har verkligen bästa killen" får mig verkligen o inse hur underbar du är..du hämtar fruksot till sängen..eller bara smsa o skriva att du är här nere :$..som nu hahah fast du va tvungen o säga nu att du var på väg för att min mobil håller på att dö o du har min laddare :D ..Baby ..min baby..du anar inte hur mycket du betyder för mig :$..3 månader nu och hoppas verkligen på mycket mer tid tsm me dig amor..

Du läkte alla mina sår baby,du kom som en ängel då jag som mest behöde det. :$
Angelo Sebastian Menses Isla du är det finaste som hänt mig på sistånde


Döööd

igår var det verligen skit kul hos nicolina :) jag och pojken kom dit runt 11 nåt haha låång resa från honom..vi runt 10 pers..vi drack dansade rökte vp o såå..blev såklart full hahahah men mycket braa full :D va glad o såå :)..vi alla drog runt 02:45 för att ta nattbussen hemåt..när vi kom till tumba följde ja o baby med valeria hem se så gick vi två hem till mig..

baby
hade match idag kl 1 och trodde verkligen inte att han skulle orka vakna så tidigt eftersom att han drack som en åsna igår :O..men han hade inga problem med det..han la larmet kl 09 och gick upp pch kysste mig en hej då kyss innan han drog :)

Nu ska jag börja fixa mig eftersom ska följa med valeria på en dans show som är kl 3,så det blir kul! :)


Mys dag :)

igår så åkteman till stan med valeria och bilge en stund efter det åkte jag till pojkvännen..där jag befinner mig nu :D vi ska snart dra hem till mig och sen åka till nicolina där vi ska hinka med det vanliga folket hahaha :)

asoo gud haha orkar inte med bloggen längre..så ni får ursäkta om den har vart tråkig men det är nog bara en period ..hoppas jag haha :)


Hämta min prinsessa :D

kom nyss ut från duschen och sressar lite..baby kom för inte så länge sen..vi ska snart gå och hämta emi på dagiis woho ahahha längtat mycket efter det ahah! :D .. har vart dålig på att uppdatera men lovar att bli bättre från och med imorgon haha! :D

Ajaa puss o hej


packning på G

Idag så har man packat lite o såå..men inga andra planer på G..e helt död fan ..har lyssnat på gamla låtar..sånna gamla låtar som man får massa med minnen av..när man lyssnade på dom med gamla vänner o såå haha lägger upp några :)



HAHA nej jag är inte trött på liiivet hahaha :D


Holla at me


Bakis dag

igår blev det hur lyckat som helst! :D vi åkte från tumba 23:22 träffade adam,mike och alexis sen så gick vi hem till nicolina och aah vi börja dricka o röka vp :D det va skit roligt shiit läääääääänge sen jag blev så full som igår hahhaah men det av kul! vi tjejer dansade och såå hihihi

Sen så drog jag och älskling hem tsm med mike runt 05..sen så åkte mike hem till sig :)..

Ajaa vi kom hem halv 6 nåt deckade fiint haha..idag har jag mått bajs usch! hatar den känslar..men nu har det blivit lite bättre ialf :) lite bilder från igår :D ..dom "normalaste" ialf haha














RSS 2.0